Juletre med pakker ved peisen. Julegavetips 2017.

Julegavetips 2019 – Gi bort en opplevelse til jul! Se våre mest populære julegaver her.

Årets beste julegavetips 2019

Her deler vi våre beste julegavetips. Stadig flere ønsker seg penger, opplevelser og reiser til jul.

Med en opplevelse fra YouWish.no gir du mottakeren noe personlig, overraskende og et herlig minne for livet. Få mottakeren til å føle seg spesiell med en unik opplevelsesgave – gi bort noe man kan glede seg til.

Kjøp en opplevelsesgave – få gavekortet på en pdf på e-post i løpet av 5 minutter.

Dette er en gave som vil skille seg ut under juletreet!

Julegavetips

Adrenalin og action – Våre beste julegavetips 2019

Kjør Supersportsbil

Elsker din bedre halvdel adrenalin, fart og spenning? Da er Kjør Supersportsbil på bane en helt rå gave! Overrask verdens beste kjæreste, bror eller pappa med fartsfylt gave, hvor den heldige gavemottakeren får kjøre 3-4 runder i en spektakulær supersportsbil på racerbane. Kjøringen foregår på Vinstra Motorsportarena eller Vålerbanen. Dette er en opplevelse som garantert vil sette fart på hjerte og bli et minne for livet!

Les om «Kjør Supersportsbil på racerbane» her >

Skytedate magnum

Etter opplæring, starter opplevelsen med litt «oppvarming» med en finpistol kaliber 22lr. Deretter får man fortsette med en revolver .38 Spesial, dette er den typen som politiet tidligere brukte i tjeneste. Opplevelsen avrundes med en kraftig revolver .357 Magnum. En date som garantert vil huskes!

Les mer

Flysimulator

Gi bort en tur i flysimulator til en med en pilot i magen. Med denne opplevelsen får man ta av og lande en 737-800. En guide er med for å veilede og vise hvordan man letter, flyr og lander. Dette er så nærme man kommer å få fly et fly uten pilotsertifikat.

Les mer

Prøvefly et helikopter

Gi bort en flytur med helikopter der mottakeren selv får prøve seg bak spakene. Denne gaven passer for alle som ønsker å oppleve en unik følelse av frihet – og som kanskje har en drøm om å prøve seg som pilot? Et minne for livet og en gave som garantert vil overraske og glede mottakeren.

Les mer

Helikoptertur over din by

Overrask med en helikoptertur i julegave! Fest sikkerhetsbeltet og opplev Norge ovenfra og ned. En uforglemmelig tur med en unik utsikt over noen av Norges flotteste byer. Velg mellom Trondheim, Oslo, Verdal eller Bergen.

 

Les mer

Fly i vindtunnel

Gi bort en tur i vindtunnel til en du vil overraske med en unik opplevelse. Dette er perfekt for alle som drømmer om å hoppe fallskjerm – her får man nemlig kjenne på hvordan det er å fly på vind og få følelsen av fritt fall. Velg mellom to pakker. I den første får man fly 2 x 1,5 minutt, i den andre 6 minutter.

Les mer om pakkene her:

Indoor Skydive

Indoor Skydive Deluxe

Helse og velvære – julegavetips til den som må stresse ned

Massasje

Sittestillende arbeid eller feil belastning kan gi såre, støle og slitne rygger. Her får man prøve en deilig rygg- og nakkemassasje, som er herlig avslappende og behandlende samtidig.

Les mer

Luksusbehandling

Gi bort et gavekort på en 80-90 minutters spabehandling. Få en velværene ansiktsbehandling som gir en skikkelig boost og en rygg- og nakkemassasje som gjør kroppen behagelig avslappet.

Les mer

Spesialbehandling

Med et gavekort på Spesialbehandling får man velge mellom 50-60 minutter med en deilig avslappende massasje eller pleiende ansiktsbehandling. Et supert julegavetips til en som har behov for å stresse litt ned.

Les mer

Par på spa. Årets julegavetips 2017.

Mat- og kultur – Julegavetips som skaper magi i hverdagen

Middag for to

Dette gavekortet gir to stykker muligheten til å nyte en bedre middag ute, uten å måtte tenke på verken oppvask eller regningen. Gavekortet inkluderer en middag for to med en valgfri hovedrett og en enhet drikke inkludert. Vi samarbeider med flotte restauranter mange steder i landet.

Les mer

Treretters Bryggmiddag

Gi bort en hyggelig kveld ute! Her kan man nyte et godt måltid og virkelige senke skuldrene. På restauranten har de høy kompetanse på håndtverksøl og øl-kultur, og de gjør sitt ypperste så mat og drikke harmonerer. En perfekt gave til den som har alt.

Les mer

Ølsmaking for to

I løpet av kurset får man innblikk i prosessen bak ølbrygging. Her lærer man hva som skal til og hvordan man produserer og brygger godt øl av høy kvalitet. Under den praktiske delen av ølsmakingen får man servert fem ulike typer øl fra forskjellige bryggerier rundt om i verden, ofte svært lokalt øl.

Les mer

Wallmans Dinnershow

Wallmanns Dinnershow gir en helhetlig opplevelse med en nydelig fireretters middag, variert og underholdende show. En perfekt opplevelse å gi i julegave til den som har alt.

Les mer

Fangene på fortet

Husker du TV-serien? Her får man prøve seg på mange ulike oppgaver i forskjellige rom. Spill sammen på lag, mot hverandre eller prøv som en gruppe mot de andre. Et fysiske og psykiske oppgaver som passer fra 8 år og oppover.

Les mer

Escape Room

I Escape Room gjelder det å bruke hodet, magefølelse og kreativitet. Man spiller på tid, og som i en spennende thrillerfilm må man løse oppgaven og komme seg ut av rommet før tiden løper ut! Tikk, tikk.

Escape room. Årets julegavetips 2017.

Les mer

SE OGSÅ: Julegavetips til pappa 

Overnattinger – julegavetips til den du vil skjemme bort litt ekstra

Romantikk på Hafjell

Her får man to netter i en flott leilighet, treretters middag og velvære i utendørsbasseng. Perfekt gave til et par eller kjæresten!

Par som svømmer i basseng på Hafjell. Årets julegavetips 2017.

Les mer

Romantikk på Røros

Med denne pakken kan man velge mellom tre ulike hotell og nyte en deilig treretters middag sammen! Nyt tid sammen på romantiske Røros – en av Norges flotteste byer!

Les mer

Nordlysweekend for to

Gi bort en helhetlig opplevelse der både overnatting, måltider og en wildlifesafari er med i pakken. Naturen i nord tar pusten fra de fleste, og sammen med både nordlys og unike dyremøter blir dette en tur full av gode minner.

Les mer

Romantikk på godset

Med denne opplevelsen får man overnatte på et flott dobbeltrom med badekar, balkong og havutsikt på et flott historisk gods. Man får også nyte en femretters gourmetmiddag og ha kvalitetstid sammen i unike omgivelser. Årets julegavetips til kjæresten!

Les mer

Romantisk spaweekend

Gikk bort en opplevelse der man får reise vekk sammen til et flott spahotell.  Inkludert i pakken er stor frokostbuffet, middag på kvelden og tilgang til bad og velværeområde. En perfekt opplevelse for kjæresteparet!

Romantisk helg for par på spa. Årets julegavetips 2017.

Les mer

Vil du ha flere julegavetips?

Julegavetips til mamma

Julegavetips til han

Julegavetips til henne

Kommentarer

Legg igjen en kommentar