Julegavetips til han 2019 – Gavene til han som har alt

Julegavetips til han 2019 : på jakt etter gave til han som har alt – og som ikke ønsker seg noen ting. Ja takk, vi vet at det er like vanskelig hvert eneste år!

Trenger du noen gode julegavetips til han som er vanskelig å kjøpe til?

Da trenger han kanskje ikke flere dingser! Gi han heller et minne i gave.

Fordeler med dette?

Det tar ikke plass i skapet, det er ikke tungt å bære, og ikke minst – minnene varer lenger enn selve gaven. En opplevelse kan koste alt fra 0,- til uendelige summer, men vi har valgt ut 7 julegavetips til han som koster under tusenlappen. Det trenger nemlig ikke koste mer å gi bort en god opplevelse i julegave!

Scroll deg nedover for å se noen av våre utvalgte julegavetips til han 2017.

Julegavetips til han 2019  – Gavetips under 2000 kr.

Adrenalintur på bane

Woho! Bånn gass og sleng i svingen! Her får han sitte på sammen med en proff racingsjåfør, vi lover det går unna. Her får han oppleve tre runder på bane i ekstreme hastigheter. Les mer her.

Moskussafari med overnatting på vandrehjem

Moskusokser er, tross sitt klumpete utseende, overraskende hurtige dyr og har en faktisk en toppfart på nærmere 60 kilometer i timen. Det er lurt å holde trygg avstand til de gigantiske dyrene som blir ca 200-300 kg tunge, dette sørger selvsagt turguide for! Les mer her.

Flyboard

Vet du hva dette er? Flyboard er et brett som holdes oppe av vanntrykket fra en vannscooter,deltakeren blir festet i et par wakeboard bindinger som sitter fast på brettet. Les mer her.

Snorkle med spekkhuggere

Å gå i vannet sammen med spekkhuggere er noe svært få får muligheten til å oppleve. Ikledd tørrdrakter og alt nødvendig utstyr flyter man komfortabelt i overflaten mens man speider etter spekkhuggerne sammen med guide. Et annerledes julegavetips til han 2017. Les mer her.

LES OGSÅ: Julegaver til han som har alt! 9 gavetips som vil overraske

Eksklusiv whiskysmaking

Dette er en eksklusiv whiskysmaking hvor man får smake på årgangswhisky. Kurset passer whiskykjenneren, men også for nybegynneren som bare ønsker en luksuriøs opplevelse. En dyktig whiskyekspert som brenner for faget holder kurset. Les mer her.

Julegavetips til han under 1000kr

IPA-smaking

Er han glad i øl? Da har han sikkert vært innom en IPA eller to. På en IPA-smaking får man smake på ulike typer IPA og lære seg mer om hva som kjennetegner denne øltypen. Er dette et julegavetips som treffer blink? Les mer her.

Indoor skydive

Hva er det, sier du? Indoor skydive er som et innendørs fallskjermhopp! Her er man inne i en vindtunnel som blåser luften oppover og gir en følelse av vektløshet, kjempe moro! Denne opplevelsen finner man i vakre Voss. Sjekk ut indoor skydive. Les mer her.

Ølbryggerkurs

Dette er et hett julegavetips til han anser seg selv som ølkjenner, er hobbybrygger eller bare rett og slett er glad i øl. Her får han lære om hvordan man brygger eget øl, selvsagt får man smake litt også. Les mer her.

Hundekjøring

Bestselger hos YouWish! Gi han en tur med flotte hunder. Her blir man dratt av et spann med ivrige hunder. Det kan gå fort eller sakte, avhengig av føret, men en fin tur blir det uansett. Et sikkert julegavetips til han 2017. Les mer her.

LES OGSÅ: Perfekt julegave til kjæresten som huskes – 10 gavetips på opplevelser!

Julegavetips til han 2017 – flere tips her:

Klatrepark

Gi bort en dag i klatrepark, så kan han boltre seg med taubaner, klatring og utfordringer i høyden. Her finner alle et nivå som passer. Les mer her.

Skytepakken for to

For de som ikke har skutt før er dette en pakke med adrenalin og litt sommerfugler i magen. Her får man god veiledning av instruktør, så det er ikke farlig å trekke av. Dette er en populær opplevelse! Tror du han hadde likt det også? Vi mener dette er et genialt julegavetips til han 2017.  Les mer her.

Vi håper du fant noen gode julegavetips til han som har alt! Sjekk ut alle gavetips til han her!

Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar