Perfekt julegave til kjæresten som huskes – 8 gavetips på opplevelser!

Hva er en perfekt julegave til kjæresten? Det er like vanskelig hvert år, eller hva?  For noen går det prestisje i å finne de mest unike og spesielle gavene!

Hvis du har fått konkrete ønsker slipper du billig unna, men som regel får man vage svar på spørsmålet «hva ønsker du deg til jul?» Kjenner du deg igjen?

Så, hva er den perfekte julegaven til kjæresten, da?
Det kommer jo selvsagt an på kjæresten din, men vi antar at dere liker å tilbringe tid sammen og liker hverandres selskap. Da bør du satse på noe dere kan gjøre sammen. Gi hverandre tid i gave, kjøp en opplevelse!

Er du på jakt etter julegave til henne? Da kan du lese våre skreddersydde julegavetips her.

Vi har trukket frem åtte opplevelser her som vi mener er gode kandidater til perfekte julegaver til kjæresten! Kanskje finner du inspirasjon til årets beste julegave til din utkårede her?

Perfekt julegave til kjæresten – 8 gavetips

SUP safari en sommerdag

Det er hyggelig å ha noe å se frem til, så hvorfor ikke gi en sommergave til jul? Her får du og kjæresten dra på tur med Stand Up Paddle-brett. Kjempegøy! Brettene er stabile så alle kan lære seg dette. Les mer her.

Romantisk overnatting på Hafjell

Dette er en komplett pakke som oser av luksus, tror du kjæresten din vil like dette? Her får man to netter i en trivelig leilighet med bad, stue og kjøkken. Nydelig frokost og treretters middag er inkludert begge dager. Les mer her.

 

Zorbing for to

Zorbing er en ganske sprø opplevelse, hvor man får rulle i en stor gjennomsiktig plastball. Ballen demper godt, slik at man er helt trygg når man ruller nedover bakker. Man kan derimot bli litt svimmel. Les mer her.

Zorbing i en grønn park. En spennende opplevelse og perfekt julegave til kjæresten.
Tror du kjæresten din er sporty nok til en tur i denne?

LES OGSÅ: Perfekt julegave til henne – la årets julegave til henne være en opplevelse

Sus ned banen i en gummibob

Har du noen gang sett bob på tv og tenkt at det så litt gøy ut? Nå har sjansen til å kjøpe gavekort på bobraft til to personer, kanskje kjæresten og deg selv? Bobraft er en gummibob som kjøres på is og gir et skikkelig sug i magen! Farten kommer opp i cirka 100 km/t og gir et trykk på ca 3 G. Les mer her.

Psst! Sjekk ut alle julegaver her.

Friluftsweekend

Gi bort en helg i fri natur i julegave til kjæresten. Du kan lage et egenkomponert gavekort og pakke telt, primus og gode liggeunderlag. Hvis du mangler alt utstyr finnes det også en ferdig pakke med telt, kano, kart med mer. Les mer her.

Romantikk ved havet

Er du en romantiker? Eller maser kjæresten på at du skal bli det? Kjøp denne opplevelsen, det er en helt perfekt julegave til kjæresten. Fra rommet kan man nyte sjøutsikten og ta seg et glass prosecco. Inkludert i opplevelsen er det også en femretters middag på kvelden og stor frokost buffet selvfølgelig. Les mer her.

Er du på jakt etter en julegave til han som har alt? Da bør du klikke her for våre mest unike gavetips.

Kampen om tungvannet

Er kjæresten din historieinteressert? Gi «Kampen om tungtvannet» i julegave. Her får man gå i sabotørenes fotspor og oppleve viktig, norsk historie. Les mer her.

Natt på spøkelsesrom

Denne opplevelsen er joker! Enten blir kjæresten din veldig glad, eller veldig redd! Denne gaven er en natt på rom 216 hos Hotell Wassilioff som er kjent for sin «aktivitet» når det aller helst skulle vært stille. Tør dere bo her? Les mer her.

Et skummelt hotellrom der man kan skimte et spøkelse. En perfekt julegave til kjæresten med sans for det overnaturlige.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar