Perfekt julegave til henne – la årets julegave til henne være en opplevelse

Er du på jakt etter en perfekt julegave til henne? En julegave til henne med omtanke og personlighet? Det høres ut som at du skal kjøpe en opplevelse, spør du meg.

Opplevelser er gaver som passer de fleste, bare av den grunn at de kommer i alle varianter! Så du vil alltid finne en opplevelse som passer hun du skal kjøpe til.

Tror du hun hadde likt en helikoptertur eller en overnatting i trærne i julegave? Eller må hun ha beina plantet på jorden? Da er kanskje en overnatting på slott eller spabehandling mer riktig.

Årets julegave til henne 2019 bør være en opplevelse! Vi har flere gode forslag å vise deg.

Julegave til henne med sans for det gode liv

Søt kveld med cupcakekurs

De fleste kvinner er glad i noe søtt, så hva passer vel bedre en kveld med dekorasjon av søte bakverk? Her får man lære av en dyktig kursholder hvordan man lager de lekreste cupcakes.

Les mer her.

LES OGSÅ: Julegavetips til henne 2017 når du ikke vil bomme – 9 gavetips til opplevelser!

En kveld med vin og ost

Her får man en uformell kveld med gode smaker. En dyktig servitør setter sammen et ostebrett med riktig vin til. Smak så godt det er når ost og vin harmonerer.

Les mer her.

Lær å lage tapas

Tapas er et sosialt måltid som passer i mange anledninger. Gi bort et tapaskurs i gave, så vil hun kunne lære seg mange deilige småretter. Matkurs er en flott gave som man vil få glede av lenge, og en perfekt julegave til henne som liker å lage mat og utforske nye felter innen matlaging!

Les mer her.

Tapasbord med mange lekre retter. Skinke, poteter, brød og oliven. Tapaskurs er en perfekt julegave til henne

LES OGSÅ: Julegave til kjæresten? Julegavetips til han og henne 2019

Nyt og lær om champagne

Champagne gir følelsen av eksklusivitet og er en drikk vi ofte tyr til når vi skal feire! Gi et gavekort champagnesmaking i julegave til henne så hun får lære seg mer!

Les mer her.

Glass med champagne. Champagnesmaking er en perfekt julegave til henne.

Perfekt julegave til henne du vil skjemme bort

Slottsweekend

Gi bort en romantisk eventyr! Dette er en herskapelig opplevelse på svenske Thorskog slott, i omgivelser tatt rett ut av en roman. Overnatting i dobbeltrom og toretters middag inkludert.

Les mer her.

Duobehandling

Dette er behandlingen for luksusdyret, i julegave til hun som fortjener noe ekstra og som elsker sosialt samvær. Behandlingen varer i 50-60 minutter hvor man kan velge mellom ansiktspleie eller massasje.

Les mer her.

Spaweekend

Trenger vi selge inn dette? En overnatting på flott spahotell med tilgang til lekre bassenger, middag på kvelden og en deilig frokostbuffet… Ja takk! Alle fortjener litt luksus innimellom, og denne gaven passer spesielt godt nå som det er grått og kaldt ute – perfekt julegave til henne, hvis du ønsker å skjemme henne litt bort.

Les mer her.

Årets julegave til henne som overrasker

Tur med flotte islandshester

Islandshester er flotte dyr med godt gemytt. Gi bort en herlig dag på hesteryggen. Ingen spesiell forkunnskap behøves!

Les mer her.

Islandshester på en snøkledd eng med fjell i bakgrunnen. En tur på islandshest er en unik og perfekt julegave til henne som trives utendørs med dyr.

Skytedate grovpistol

En dag på skytebanen for to. Denne passer til dem som aldri har skutt før! Overraskende moro. Alle får det til med trygg veiledning.

Les mer her.

Alle disse tipsene og flere julegaver til henne for 2016 her! Mange gode tips til den perfekte julegave til henne


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Perfekt julegave til henne – la årets julegave til henne være en opplevelse”

Legg igjen en kommentar