Julegavetips til henne 2019 når du ikke vil bomme – 9 gavetips til opplevelser!

Julegavetips til henne 2019 – for deg som er i villrede? Leter du på nettet etter idiotsikre tips jul? Ta det med ro! Det kan ikke bli feil med en opplevelse, og da har du havnet på riktig sted.

Her finner du julegavetips til henne for 2019 – julegavetips som passer de fleste kvinner.

Sjekk ut disse opplevelsene hun vil elske! Her har vi trukket frem sikre kandidater som er svært populære og får gode tilbakemeldinger – disse kan du være trygge på!

Julegavetips til henne 2019 – gå for en av disse opplevelsene

1. Romantisk overnatting på spa

Synes du det er vanskelig å finne den perfekte julegaven til henne? Har du prøvd å tenke kreativt, men aner ikke hva du skal gi? Hvis hun du skal kjøpe til er din kjære kan du gå for noe romantisk! En natt på spahotell med tilgang til basseng og noe godt i glasset er romantikk for mange! Les mer

2. Vin og ost i kombinasjon

Deilige smaker, herlig kveld! Vin- og ost i kombinasjon er en meget uformell smaking av ost og vin sammen, hva er det å ikke like? Dette blir en flott julegave til hun som har alt, og elsker det gode liv. Les mer

3. Gavekort på spaopplevelse, sikkert julegavetips til henne

Dette er gaven som de fleste kvinner kunne tenke seg, men ikke vil unne seg selv. Gi bort et gavekort på en spaopplevelse, det er herlig å kunne skjemme bort en man er glad i. Hun vil garantert sette pris på etterlengtet egentid. Les mer.

En kvinne får massasje på spa. Her får du julegavetips til henne 2017.

LES OGSÅ: Perfekt julegave til henne – la årets julegave til henne være en opplevelse

4. Gi bort en smaking – kanskje vin?

Dette er et flott julegavetips til henne 2019 – gi bort en smaking! Det finnes nemlig en for alle. På en smaking med kursholder får man både lære om og smake på en bestemt drikk eller produkt. Hva med en klassisk vinsmaking?  Les mer.

5. Ridetur på islandshest

Islandshester er flotte hester med godt gemytt, de passer veldig godt til turer i norsk natur. Gi bort et gavekort på en tur med islandshester, det vil bli et fint minne. Gaven passer enten hun er en tidligere hestejente eller ikke, ingen forkunnskaper er nødvendig. Les mer.

6. Overnatting på et flott gods

Julegavetips til henne du vil virkelig skjemme bort. Her kan man leve som en ekte lady. Dette godset er gjort om til hotell og tilbyr romantiske pakker med overnatting og fin middag. Dette er en overnatting utenom det vanlige. Les mer her.

LES OGSÅ: Perfekt julegave til kjæresten som huskes – 10 gavetips på opplevelser!

7. Oppfyll en drøm – hundekjøring!

Å oppleve hundekjøring er for nettopp mange det, en drøm! Her får man dra på tur sammen med ivrige hunder som trekker sleden, noen ganger går det fort andre ganger saktere og man har mulighet til å ta inn inntrykkene. Hett julegavetips til henne 2019, dette er en populær og godt likt gave. Les mer.

8. Salsakurs

Julegavetips til henne som vil lære noe nytt. Det er moro å lære noe nytt, og ikke minst, ganske nyttig! Salsa er en dans som flere og flere nordmenn lærer seg, gi henne et kurs i gave, og bli med selv som dansepartner! Les mer.

9. En natt på norsk vingård

Tenk at man i Norge kan dyrke vindruer! Kanskje blir en tur til Toscana litt langt, kan Gvarv passe bedre? Her får man overnatte i en flott tønne fra 1700-tallet og smake på vin på kvelden. Her har hun garantert ikke overnattet før. Tenk så moro å overraske med denne! Les mer.

Ble du inspirert og vil se flere perfekte julegavetips til henne? Sjekk ut alle gavetips her: Julegaver til henne.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar