Julegaver til han som har alt! 9 gavetips som vil overraske

Julegaver til han som har alt… Ja, det er aldri lett å vite hva man skal finne på!

-Hva ønsker du deg?

-Vet ikke, bare finn på noe!

Ja, du har sikkert hørt det før. Julegaver til han er noe mange søker etter i disse dager, og du er ikke alene hvis du sliter med å finne noe som faller i smak. Det finnes mer enn nok å velge mellom. Så hva er det egentlig han vil ha?

Opplevelser er noe ingen får for mye av og blir til et minne for livet!

Det kan være vanskelig å tenke «utenfor boksen» og finne på noe nytt hvert år. Er han en sånn som liker fart og spenning? Er han en leken type? Eller er han en mer bedagelig – livsnyter -type?

Har du tenkt på å gi bort en kul opplevelse? Opplevelser er tross alt noe som passer alle! Opplevelser kommer i alle varianter – både for han aktive og han som liker å nyte livet saktere.

Her får du noen tips til opplevelser du kan kjøpe i julegave til han 2019.

Julegaver til han som har alt – med adrenalin

Liker han fart og spenning? Er han en leken type som er nysgjerrig på nye opplevelser? Gi han en rå opplevelse som gi sug i magen. Her får han utfordre seg selv og føle seg levende!

Downhill

Mange ser på downhillsykling som ekstremsport, hvilket det også kan være, men alle kan velge løype etter sitt nivå. Gi han en utfordring i gave! Les mer.

Kjør supersportsbil på racerbane

Det gir et skikkelig rush å akselerere ut av svingen! Her får man kjøre fire runder i en heftig sportsbi sammen med instruktør. Populær gave! Les mer.

LES OGSÅ: Julegavetips til han 2017 – gavene til han som har alt

Kampsport privattime

En kick ass gave! Gavekort på en privattime med kampsport lar han selv velge hvilken kampsport han vil prøve av mma, boksing eller jiu-jitsu. Les mer.

Opplevelser for to– perfekt som julegave til han som har alt

Gleden blir større av å deles, er du ikke enig? Det er sikkert han også. Hva er vel bedre julegave til han enn å finne på noe sammen? Her ser du tre forslag på opplevelser for to personer – de gjør seg perfekt som julegave til han. Gi hverandre tid i gave!

Leirdueskyting for to

Visste du at leirdueskyting er en av verdens mest populære skytegrener? Alle kan få det til med hjelp av instruktør, og uansett er det moro å prøve noe nytt! Les mer her.

Skytedate

Her får man instruksjoner i skyteteknikk og prøve å treffe blink. Aldri skutt før? Da er dette en veldig spennende opplevelse! Les mer her. 

En dame som sikter med en pistol med kjæresten som står bak og følger spent med. Leter du etter julegaver til han som har alt, er dette et godt alternativ.

LES OGSÅ: Julegavetips til kjæresten han vil elske! Gi han tid, gi en opplevelse!

Whiskysmaking for to

Gi bort en sofistikert opplevelse. Whisky er det mest komplekse, raffinerte og klassiske av alt brennevin. Her får man smake på fem ulike typer. Les mer her.

Annerledes julegaver til han

Lei av det samme gamle? En av disse opplevelsene er det liten sjanse for at han har fått før. Escape room, flysimulator eller snøscootersafari er ypperlige julegaver til han som er litt utenfor boksen.

Flysimulator

Denne flysimulatoren er en tro kopi av Boeing 737. Med datasimulerte flyplasser og radiokommunikasjon gjør at dette føles som en ekte flyvning! Tror du han vil like å fly? Les mer her.
To piloter i et fly. Julegaver til han 2017 finner du her. Hva med en tur i flysimulator?

Klarer han å lande flyet?

Snøscootersafari

Gi han en snøscootersafari i gave. Her får man dra på tur sammen med andre i gruppe og guide. Vakkert vinterlandskap! Les mer her.

Escape room

Escape room er et spennende live spill, hvor man samarbeider og ved hjelp av mystiske ledetråder skal klare å løse gåter og spille seg ut av rommet! Les mer her.

Vil du se flere julegaver til han som har alt?  Se hele vårt utvalg her.


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Julegaver til han som har alt! 9 gavetips som vil overraske”

Legg igjen en kommentar