Julegavetips til kjæresten han vil elske! Gi han tid, gi en opplevelse!

Julegavetips til kjæresten han som redder julen!

Eller, som i alle fall kan redusere stressnivået ditt noe.

Vi tipper du har havnet på denne siden da ikke vil kjøpe noe kjedelig som samler støv eller en genser i feil størrelse som han aldri bruker. Så smart!

Vi mener også at en opplevelse er den beste gaven du kan gi din kjære mann i julegave. Livet er tross alt kort – finn på noe hyggelig sammen. Så, hva skal det være?

Julegavetips til kjæresten han? 10 perfekte opplevelser han vil like!

Her får du noen tips av oss, gjør det til ditt eget, med et hyggelig kort og noen fine ord, så er vi sikre på at det faller i smak.

Leter du etter julegavetips til han under 1000 kroner? Se vårt blogginnlegg om julegavetips til han 2019 her.

Hundekjøring

Har dere prøvd hundekjøring ennå? Tidligere var det turistene i Norge som var ivrige på å oppleve dette, men flere får nå øynene opp for denne flotte aktiviteten som man kan få oppleve i eget land. Er det hundekjøring der dere bor? YouWish har hundekjøring på åtte forskjellige steder i Norge. Les mer her.

Dra på safari

Neida, vi tenkte ikke helt til Afrika. En safari kan være så mangt, enten om du vil dra på pinnsvinsafari i nabolaget, eller være med på en organisert spekkhuggersafari. Det finnes massevis av spennende dyr å oppleve i Norge, en dyktig og kunnskapsrik guide gjør opplevelsen rikere! Les mer her.
En båt fylt med mennesker på spekkhuggersafari i norge. Et fantastisk julegavetips til kjæresten han vil elske.

LES OGSÅ: Julegave til kjæresten? Julegavetips til han og henne 2019

Dra på en romantisk weekend sammen

Hjemmekvelder er hyggelig det, men hvor ofte ender det ikke med å sovne til en film på sofaen? Gi en weekendtur i gave. Dere trenger ikke reise så langt, men det er hyggelig å komme litt vekk fra det vante miljøet. Det finnes hotell i hver by, men vil dere prøve et litt annerledes hotell? Les mer her. 

Heftig aktiviteter får opp pulsen

Kom dere ut og opplev noe sammen! Å gjøre noe som kiler i magen og øker pulsen kan være godt for forholdet. Er det noe kjæresten din kunne tenke seg å oppleve? Mountainbiking, kanskje? Eller hvorfor ikke dra på rafting? Les mer her.

Pssst! Vil du hoppe rett til ALLE julegavetips til kjæresten? Se perfekte julegavetips til kjæresten, han og henne her

LES OGSÅ: Perfekt julegave til kjæresten som huskes – 8 gavetips på opplevelser!

Matkurs

Lær dere å lage spennende retter sammen! Har dere noen gang prøvd dere på hjemmelaget sushi eller thai? Med veiledning fra en dyktig kokk vil dere bli enda flinkere. Her et tips til noen gode matkurs du kan gi til kjæresten i julegave. Les mer om våre matkurs her.

Spabehandling

Spaopplevelser kan være så mangt – en avslappende massasje, ansiktsbehandling eller å få synke ned i deilig varmt vann. Det finnes også behandlinger for to, så dere kan være i samme rom. Les mer her.

Leirdueskyting for to

Å skyte med leirdue er en type konkurranse, eller ferdighetsskyting hvor man skal forsøke å treffe en flygende leirdue med haglegevær. Denne opplevelsen passer godt for de som ikke har skutt før, man får god veiledning. Les mer her.

Kjør supersportsbil på racerbane

Hett julegavetips til han! Supersportsbil på bane er en populær gave som mange menn drømmer om! Her får han kjøre sammen med en instruktør runder på en av Norges råeste racingbaner. Et julegavetips til kjæresten han vil elske. Les mer her.

En kveld ute

Se en konsert, et show eller teaterstykke sammen. Men har godt av å utvide horisonten. Liker dere å le? Hva med en standup kveld? Et julegavetips til kjæresten han vil elske. Les mer her.

Ølsmaking for to

Her kan han ta med seg en kompis, eller kanskje deg? En ølsmaking for to er en superhit hver gang! Et unikt julegavetips til kjæresten han virkelig vil sette pris på. Her får man sitte sammen med andre ølglade og smake på ulike ølsorter. Les mer her. 


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar