Julegaver mamma ikke vet at hun ønsker seg

Julegaver mamma vil sette pris på – 7 julegavetips til mamma 2019

Her finner du julegavetips mamma vil sette pris på. Julegaver mamma kanskje ikke vet at hun ønsker seg, men som vil overraske og vise at du har lagt det lille ekstra for å finne noe unikt. Gi mamma en opplevelse i julegave i år.

Her finner du våre beste julegavetips til mamma for julen 2019. Julegaver mamma vil sette pris på og som vil gi henne en opplevelse av høy kvalitet, helt utenom det vanlige.

Vil du ha mer inspirasjon? Her finner du alle våre gavetips til mamma.

Julegaver mamma ikke vet at hun ønsker seg, men vil sette stor pris på

Hundekjøring

Gi mamma en fantastisk naturopplevelse i julegave! Å kjøre med hundespann er en spesiell opplevelse, man kjenner vinden i ansiktet, ser det vakre landskapet som blafrer forbi og hører lyden av mange små poter mot snø – sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.


Les mer

Massasje

Overrask mamma med et gavekort på en deilig massasje av nakke, skuldre og rygg. Terapeutene bruker en meget effektiv trykkpunktsteknikk til å løse opp muskelknutene og myke opp ryggen, så man er klar til å takle nye hverdager. Et julegavetips mamma garantert vil sette pris på.

Vinsmaking

Gi bort et spennende vinkurs til mamma i julegave. Kurset holdes av en erfaren vinkelner deler spennende kunnskap. Her får man lære hvordan man smaker på vin på profesjonelt vis mens man smaker på 4-6 kvalitetsviner.

Les mer

Julegavetips mamma ikke hadde forventet

Sjokoladesmaking

Har du en mamma som elsker sjokolade? Da er dette en perfekt gave! På denne smakingen vil man lære mer om sjokoladens historie – og selvfølgelig få smake på deilig sjokolade fra ulike produsenter.

Les mer

Norsk vingårdsopplevelse

Gi bort en tur til denne idylliske, norske vingården der man får overnatte i gammeldagse vintønner og bli med på vinsmaking. Opplevelsen er for to personer, så dette er en hyggelig aktivitet å gjøre sammen.


Les mer

SE OGSÅ: Randi ble overrasket med en natt på en norsk vingård

Floating med massasje

Gi bort julegaver mamma setter pris på – gi bort en opplevelse som garanterer full avslapning og som vil ny energi. Med floating får man ligge vektløs i en tank fylt med saltvann som er pleiende for huden. Etter en time i floating-tanken, venter en velgjørende massasje.

Les mer

SE OGSÅ: Finn den perfekte gaven til mor – 9 sikre gavetips

Kommentarer

Legg igjen en kommentar