Julegavetips

Julegavetipsene pappa vil elske – Gi en opplevelse som julegave til pappa 2021!

Er du usikker på hva du skal gi som julegave til pappa? Her får du julegavetips pappa garantert vil sette pris på! Dropp sokkene og slipset i år – gi pappa en opplevelse han vil huske lenge!

Opplevelser er julegaver pappa kan glede seg til og som vil vise at du har lagt tid i å finne noe personlig og unikt. La julen 2019 være året der du overrasker pappa med en julegave som vil gi gode minner!

Se alle våre gavetips til pappa her.

Julegavetips pappa vil digge

Ølsmaking for to

Her lærer man hva som skal til og hvordan man produserer og brygger godt øl av høy kvalitet. Man får også en innføring i hvilke råvarer som brukes og hvorfor.Under den praktiske delen av ølsmakingen får man servert fem ulike typer øl fra forskjellige bryggerier rundt om i verden, ofte svært lokalt øl. Kurslederen forteller om historien bak disse øltypene, ofte med noen fun facts på lager. Det blir også god tid til å stille de spørsmålene man måtte ha.

Les mer

Ølsmaking og bryggeriomvisning

En lærerik julegave til pappa som setter pris på godt øl. Her lærer man å bruke sansene når man smaker på øl, og får et unikt innblikk i brygghusets kultur og drift.

Les mer

Indoor Skydive

Gi pappa en luftig tur i vindtunnel. Her får man kjenne hvordan det er å hoppe i fallskjerm – men i langt mer «kontrollerte» omgivelser. En perfekt julegave til pappa som liker – eller trenger – en utfordring.

Les mer

SE OGSÅ: Gave til pappa som har alt? 10 opplevelser en far vil sette pris på!

Julegaver til pappa 2021

Kjør supersportsbil på racerbane

Et gavekort på banekjøring med en eksklusiv supersportsbil vil garantert falle i smak. Dette er en helt rå fartsopplevelse mange har drømt om å prøve. En guttedrøm som går i oppfyllelse! Dette er en perfekt gave som søsken kan gå sammen om og gi pappa til jul som en spleisegave.

Les mer her >

Prøvefly et helikopter

Med et gavekort på prøveflyving av helikopter får man gripe spakene og fly helt selv, med veiledning fra en dyktig instruktør. Et gavetips pappa garantert vil elske! Helikopteret man får fly er av typen Robinson R22 (Sandefjord) eller R44 (Oslo). Robinson er dagens mest brukte og pålitelige treningshelikopter.

Les mer

Øl- og matkurs

På dette kurset lærer man å sette øl til mat. Skal ølet til maten være lyst eller mørkt øl? Sterkt eller svakt, bittert eller mindre bittert? Øl er også en ypperlig ingrediens i matretter, både som krydder, smaksforsterker, til marinering og baking. En perfekt julegave til pappa som liker å lage mat.

Golfrunde med proff

Gi bort en leksjon med en proff golfspiller. Etter 1,5-2 timer (noe forskjell i gjennomføring fra sted til sted) med en proff, hvor man jobber seg gjennom 6-9 hull, vil man garantert lære mye og ha det gøy! Perfekt julegave til pappa som er hekta på golf!

To eldre menn som spiller golf. Julegavetips pappa vil sette pris på.
Les mer

SE OGSÅ: Gave til mannen som har alt? 7 kule gaver til mannen som han ikke bytter

Kommentarer

Legg igjen en kommentar