To piloter i et fly.

Gave til pappa som har alt? 10 opplevelser en far vil sette pris på!

Skal du kjøpe en gave til pappa som har alt? Da bør du lese videre. Her får du ti gavetips til ulike opplevelser som kan bli perfekte gaver til faren din. Alt fra action til gourmet –  du vil garantert finne noe her!

Gi bort en smaksopplevelse for to som gave til pappa som har alt – opplevelser dere kan gjøre sammen!

Gi bort en opplevelse til fattern som dere kan gjøre sammen – det vil han garantert sette pris på! Tid med barna er den beste gaven foreldre kan få – og her får han en kul opplevelse på kjøpet.

Ølsmaking for to

Øl har alltid vært en populær drikk, men det har aldri vært så stor interesse for ulike type øl som det er nå.

Med denne opplevelsen lærer man hvordan man smaker på øl, hva som skiller de ulike øltypene fra hverandre og hvordan man prodserer øl. Smaking av ulike øltyper er selvsagt også en del av opplevelsen.

En lærerik og smaksrik kveld!

Les mer her.

Ølbryggerkurs for to

Dette er også en opplevelse for to! Mens ølsmakingen passer for de aller fleste, er dette kanskje kurset for de med en litt ekstra interesse for øl.

Her lærer man hvordan man brygger øl, samtidig som man får smaksprøver underveis. Kurset varer i ca. tre timer og bryggingen demonstreres i praksis og teoretisk. Etter endt kurs kan man det man bør for å kunne begynne å brygge selv hjemme.

Les mer her.

Whiskeysmaking for to

Whiskey er også en drikk som har blitt mer populær de siste årene.

Med denne opplevelsen kan pappa lære mer om hvordan whiskey fremstilles, og hvordan man smaker på ulike whiskeysorter. Fem sorter whiskey blir presentert og deltakerne får smake på alle.

Les mer her.

To whiskeyglass på et bord. En pefekt gave til pappa som har alt.

LES OGSÅ: Gave til far som har alt? 8 gavetips til opplevelser!

Utfordrende gave til pappa som har alt

Gi han en kul og annerledes gave. Kanskje du inspirerer han til å tre ut av komfortsonen? Alle har godt av å prøve noe nytt med jevne mellomrom.

Indoor skydive

Gi bort følelsen av fritt fall i gave til pappa som har alt! Denne gaven passer for alle! Gavekortet inkluderer 2 x 1,5 minutters flytid og vi kan garanterere at dette er en opplevelse som vil huskes for livet.

Les mer her.

Kjør skogsmaskiner

Perfekt gave hvis du har en barsk pappa som liker store maskiner og trives i skogen. Her får man nemlig prøve å kjøre en skogsmaskin! Sikkert mange gutter som har hatt dette som en drøm fra de var små… Nå kan du oppfylle denne drømmen!

Opplevelsen inkluderer 30 min lastbærer og 30 min hogstmaskin.

Les mer her.

Gave til pappa som setter pris på musikk og kultur

Wallmans Dinnershow

Fireretters middag med fantastisk underholdning fra de dyktige artistene på scenen. En fullspekket helaften med god mat, musikk, kultur og latter – midt i Oslo, langs vakre Akerselva.

Les mer her.

Segwaytur med guide

Gi pappaen som har alt en morsom segwaytur i byen! Hvem har vel ikke vært nysgjerrig på å prøve en segway?

Her får man segwaytur og bysightseeing i ett! En morsom og annerledes tur med guide, perfekt som gave til pappa har alt!

Les mer her.

Artister i fargerike klær som synge rog danser på scenen. En keld på Wallmans salonger er en super gave til pappa som har alt.

LES OGSÅ: Gave til til han som har alt? 10 gavetips til opplevelser han vil elske!

Spennende opplevelser for den nysgjerrige

Flysimulator 737-800

Dette er en spennende opplevelse der man får føle hvordan det er å ta av og lande en 737-800 i en flysimulator. Man får god veiledning av en instruktør ved siden av. Perfekt for alle som elsker fly og teknikk. Hvem har vel ikke drømt om å fly?

Les mer her

Opplev Preikestolen med overnatting

En flott naturopplevelse som passer perfekt som gave til pappa som har alt, og som elsker naturopplevelser. Opplevelsen inkluderer en god natts søvn på hotell før turen starter i kano over en innsjø morgenen etter. Deretter fortsetter man til fots, i ca. 3,5 timer, før man når målet: selve Preikestolen – en av Norges mest berømte turistattraksjoner.

Les mer her.

Perfekt gave til pappa som har alt – som liker adrenalin og presisjon

Westernpakken

Med denne gaven får pappa skyte som en gammel cowboy i den ville vesten. Opplevelsen inkluderer totalt 50 skudd; 20 skudd med rifle, 20 skudd med revolver og 10 skudd med hagle.

Les mer her.

En gammel revolver, belte og hatt på en trebenk. En perfekt gave til pappa som har alt.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar