En liten jente med to ponnier. Her får du våre beste gavetips til barn.

Gavetips til barn? Her får du 20 unike gavetips til barn!

Her vil du finne våre beste gavetips til barn. For hva gir man i gave til barnet som har alt? Dropp pengegaven – gi en opplevelse! For noen måneder siden satte vi oss som mål å få Norges beste utvalg av opplevelsesgaver for barn. Nå er vi stolte av å kunne presentere vårt nye tilbud. Her får du våre beste gavetips til barn!

Alle våre opplevelser for barn og familie finner du her.

Gave til barn som er glad i dyr:

Dyrepasser for en dag – Oslo

Med denne opplevelsen får barnet bli bedre kjent med ti ulike slags husdyr og være med på det daglige stellet av disse. Det blir også satt av masse tid til lek og kos med dyrene.Tilbudet er pedagogisk og praktisk tilrettelagt for barn fra 6-14 år.

450,- per person

Les mer her.En søt jente som holder en kanin. En dag i husdyrparken er et perfekt gavetips til barn som er glad i dyr.

Familiedag i husdyrparken – Oslo

370,- for 5 personer

Besøk en bondegård sammen med hele familien og bli bedre kjent med de mange husdyrene som bor her. Hester, griser, geiter, høner, sauer, gjess, kaniner m.m. Dyrene går fritt rundt sammen inne på området og er tamme. En fantastisk opplevelse for alle som er glad i dyr!

Les mer her.

Ponniridning i skogen – Oslo

250,- per person

Gi bort en tur på hesteryggen. Her får man ri en tur i skogen på en snill og god ponni. En voksen må bli med for å leie hesten. Dette er en opplevelse som passer å gi i gave til den som liker hester og vil lære mer om ridning.

Les mer her.

Gave til barn som elsker spill og lek:

Mission room for familien – Oslo

490,- for 4 personer.

Her må hele familien samarbeide for å løse oppdraget. Både kropp og hjerne får kjørt seg på denne opplevelsen. Klarer man å slå den forrige familien som deltok? En super aktivitet for familien som elsker å konkurrere!

Les mer her.

Fangene på fortet – Oslo

250,- per person

Husker du tv-serien fra TV3? Med denne opplevelsen får du testet grensene dine i ulike rom med ulike oppdrag. Denne opplevelsen passer de fleste fra åtte år og oppover. For å løse oppgavene er det behov for alle slags egenskaper og talenter, både fysisk og psykisk! Kjenner du noen som tar utfordringen?

Les mer her.

Virtual Reality – Oslo

439,- per person

En perfekt familieaktivitet! Med VR-briller får man oppleve en virituell virkelighet og leke seg med spillet Space Mission. Har du lurt på hvordan det er å fly gjennom verdensrommet? Her får du svaret.

Les mer her.

Trampolinepark – Oslo

250,- per person

Gi bort en dag i Norges største trampolinepark. Her kan man boltre seg på trampoliner i alle former og størrelser. Opplevelsen inkluderer 1,5 time med hopping.

Les mer her.

LES OGSÅ: Aktiviteter i Bergen for barn

Gavetips til barn som elsker å bade:

En dag på badeland – Tønsberg

120,- per person

En gave som vil falle i smak hos badeengelen! Med denne opplevelsen kan barnet boltre seg i et badeland med tre sklier, boblebad og boblesenger samt et stort basseng en hel dag.

Les mer her.

En dag i Bø Sommerland – Telemark

319,- per person

Her finnes det moro for hele familien! Med attraksjoner tilpasset både store og små ligger alt til rette for en morsom dag i Sommerland. Her kan man oppleve det berømte «Magasuget» og «Mot i brøstet», ta en tur i bølgene, prøve seg på surfebrett, skli på de mange vannskliene og få skikkelig kvalitetstid sammen som familie.

En gutt som sitter øverst i en vannsklie. En dag i sommerland i bø er et perfekt gavetips til barn.

Les mer her.

Opplevelsesdag på vann – Bø i Telemark

790,- for 2 personer

Med dette gavekortet får man en hel dag med morsomme aktiviteter på vann for to personer. Stå på vannski, wakeboard eller knebrett etter kabel. En perfekt gave til alle som vil utfordre seg selv på vannet og som elsker fart og spenning!

Les mer her.

Gavetips til barn som liker fart og spenning:

Hjulbob for familien – Lillehammer

750,- for 4 personer

Med en fart på opptil 100 km/t er dette en opplevelse som garantert vil få det til å kile i magen. Opplevelsen er for fire personer, og man må være 10 år for å kjøre sammen med en voksen. Her får man all nødvendig opplæring og utstyr. En autorisert pilot blir med dere på turen ned den olympiske bob-banen. En adrenalinfylt sommeraktivtet for Gutt som flyr i vindtunnel. Et perfekt gavetips til barn som liker fart og spenning.hele familien!

Les mer her.

Vindtunnel for familien – Oslo 

1990,- for 4 personer

Har du drømt om å fly eller hoppe i fallskjerm? I vindtunnelen får du føle hvordan et fritt fall på 250 km/t kjennes. Opplevelsen inkluderer flytid for to voksne og to barn, og man får 15 minutter effektiv flytid som man fordeler mellom seg. Alle barn over 5 år kan bli med!

Les mer her.

 

Gokart for to – Kongsberg, Sigdal, Snertingdal

320,- for 2 personer

En morsom opplevelse på gokart banen for alle over 8 år! Opplevelsen inkluderer ett heat på banen, og all nødvendig opplæring og utstyr er inkludert. Hvem kommer først rundt?

Les mer her.

LES OGSÅ: Innendørsaktiviteter i Oslo for barn og voksne

Gave til barn som er glad i natur og kultur:

Barnas gruvetur for familien – Vikersund

490,- for 4 personer

Med denne opplevelsen får man gå på oppdagelsesferd i de eventyrlige Koboltgruvene. Turen er spesielt tilrettelagt for barn mellom 4 og 10 år. En spennende aktivitet for hele familien, og et unikt gavetips til barn.

Les mer her.

Taubane – Oslo

590,- per person

Her får man en tur med taubane i Nordmarka, der man flyr over vann og flott natur. Dette er en opplevelse der man garantert får kjenne suget i magen – en spennende aktivitet som passer de fleste. Ingen aldersgrense.

Les mer her.

Segwaytur med guide – Bergen, Stavanger, Fredrikstad, Oslo, Kristiansand og Trondheim

Fra 450-649,- per person, avhengig av sted

En morsom opplevelse og annerledes bysightseeing for alle over 16 år. En flott gave å gi til ungdommen! Her får man prøvd seg på segway og sett byen på en ny måte. Opplæring gis før turen og nødvendig sikkerhetsutstyr er inkludert.

Les mer her.

Gavetips til kreative barn:

Tegnekurs – Asker

500,- per person

Kjenner du en som elsker å tegne? Da er dette den perfekte gaven! På tegneskolen vil mottakeren få en-til-en undervisning av en dyktig lærer som gir  veiledning tilpasset alder og nivå. Her vil man lære teknikker og få spennende oppgaver for å videreutvikle sine tegneferdigheter.

Les mer her.

Malekurs – Asker

500,- per person

Kjenner du en liten kunstnerspire? På dette kurset får man en-til-en undervisning med en dyktig lærer, og får lære mer om maleteknikk, disposisjon og oppbygging av et bilde. Her får man masse inspirasjon til videre utvikling!

Les mer her.

Lag sjokoladetrøfler – Asker

350,- per person

Lær å lage deilige sjokoladetrøfler. Smak og få med deg dine egne trøfler hjem. Et supert gavetips til alle barn som elsker sjokolade og å lage mat. Fra 10 år og oppover.

Les mer her.

LES MER: Gave til barn under 12 år 

Gavetips til barn som vil bli enda flinkere på skolen:

Privatundervisning – Oslo, Bergen, Trondheim

Her kan man velge mellom 60 minutter eller 3 timer med en dyktig privatlærer som skreddersydd et udnervisningsopplegg etter elevenes ønsker. For elever fra 5.trinn til høyskolenivå! Perfekt gave til alle som ønsker å forbedre resultatene sine på skolen, trenger hjelp før en tentamen/eksamen eller som bare vil lære mer om et emne. Denne opplevelsen finnes også på nett.

Les mer her.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar