Gave til barn under 12 år? Her får du 7 gode gavetips

Tenk så mye mer spennende det ville være å gi bort en opplevelse i gave til barn, fremfor «enda en leke»? Ingen er så nysgjerrige, entusiastiske og eventyrlystne som barn. De elsker å oppleve nye ting! Som Pippi så fint sier: «Dette har jeg aldri gjort før så det klarer jeg helt sikkert».

Det er mye gøy man kan finne på sammen med de minste. Opplevelser som kan være til glede for både store og små. Det aller beste er jo å gjøre noe alle syns er morsomt. Vi tilbyr mange opplevelser man kan gjøre som familie, eller som barnet kan velge å gjøre alene eller med en venn. Her kommer noen forslag.

Gave til barn under 12 år som elsker trampoline

jenter som hopper på trampoline
Område: Oslo
Alder: Fra 4 år
Endelig har Norge fått sin egen trampoline-park! Her kan både små og store boltre seg på trampoliner i alle former og størrelser, i tillegg til å prøve aktiviteter som Battle Beam, gladiator-kjemping og slam dunk-basketball. Garantert en morsom opplevelse – som man kan gjøre sammen som familie.
Her kan du lese mer på Trampoline-experience.

LES OGSÅ: Innendørsaktiviteter i Oslo for barn og voksne

Gi barnet en utfordring i gave

jente som slenger seg i et tau
Område: Oslo omegn
Alder: Fra 8 år
Her får man konkurrere i ekte Fangene på fortet-stil og prøve seg på ulike utfordringer i de mange rommene. For å løse oppgavene må man bruke både hjerne, kropp og psyke! En spennende og unik opplevelse for hele familien.
Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Gave til aktivt barn? Klatre i tretoppene

jente som klatrer i taubane
Område: Tjøme, Halden, Skien, Geilo, Haugesund og Evje
Alder: Fra 10 år
Denne opplevelsen kan du oppleve flere steder i Norge. Her kan man boltre seg i klatrepark. De ulike parkene har en rekke spennende attraksjoner man kan utforske. En opplevelse som passer for både store og små.
Her kan du mer om Eventyrbane.

Et gavetips til barn under 12 år med sans for spill og spenning

gutt med vr-briller
Område: Oslo
Alder: Åpen for alle
På denne opplevelsen får deltagerne på seg spesielle briller som introduserer deg for en ny verden. Man kan for eksempel få oppleve hvordan det føles å fly gjennom verdensrommet, skyte med laser og bevege gjenstander med laser. Høres det gøy ut? Det er det! Opplevelsen er den første og eneste av sitt slag i Norge – og den har ingen aldersgrense.
Her kan du lese mer om Virtual Reality:

LES OGSÅ: Aktiviteter i Bergen for barn

Gave til kreative barn

jente som tegner
Område: Asker
Alder: 6-18 år
Kjenner du en kunstnerspire som elsker å tegne og male? Hva med å gi bort en privattime med en dyktig lærer så mottakeren av gavekortet kan få nyttige tips og inspirasjon? Vi har to opplevelser å velge mellom; tegnekurs og malekurs. Disse opplevelsene passer for barn og ungdom mellom 6 og 18 år. Nivået tilpasses hver enkelt deltager.
Her kan du lese mer om malekurs.

Her kan du lese mer om tegnekurs.

Gavetips til barn som liker adrenalin

bobkjøring på bane
Område: Lillehammer
Alder: 12 år og oppover
Dette er en opplevelse som passer for de som liker fart og spenning. I de olympiske banene på Lillehammer kan man kjøre fem-seks personer i en gummibob der farten kommer opp i 100 km/t. All nødvendig opplæring og sikkerhetsutstyr vil dere få av en kyndig instruktør på stedet. Dette er gave som helt sikkert vil bli husket lenge – et minne for livet!
Her kan du lese mer om bobraft-opplevelsen.

Gave til barn som elsker å bade

to barn som bader
Område: Telemark
Alder: åpent for alle
Med denne opplevelsen kan hele familien kose seg sammen i Bø Sommarland, der man finner aktiviteter som passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Dette er en gave som garantert vil falle i smak hos alle badeengler!
Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar