Innendørsaktiviteter i Oslo for barn og voksne

I disse dager er det vinterferie igjen, og over de neste to ukene skal tusenvis av barn og foreldrene deres ha en uke fri. Synes du det vanskelig å finne på noe nytt å gjøre sammen med barna? Se våre utvalgte aktiviteter i Oslo for barn og voksne.

Utvalgte aktiviteter i Oslo for barn og voksne

Kanskje spiller ikke været helt på lag, men det er jo for ille å bare sitte inn med ipaden og? Vi har noen forslag til deg! Her er fem populære innendørsaktiviteter som aktiviserer store og små!

Laserspill

Poenget med laserspill er å treffe «fiendens» vester med laserstråler for å samle poeng sammen med laget sitt. Det gjelder å være både rask og smart, og spille sammen med laget sitt. Det kan lønne seg å legge opp en taktikk på forhånd der man støtter og dekker hverandre – det er viktig å jobbe som et lag!

Til de bekymrede foreldre: Laservåpen og stråler som brukes er godkjent som ufarlige av Statens strålevern. Laserstrålene er av en klasse som ikke utsetter øynene for for mye lys.
Fra 10 år.
Du kan lese mer om laserspill her.

Laserspill, en flott aktivitet i Oslo for barn og voksne!

LES OGSÅ: Opplevelser i Norge for barn – 10 aktiviteter for barn i sommerferien!

Gøy i trampolinepark

Fenomenet trampolinepark har endelig kommet til Norge! Her har du muligheten til å gi bort en kul opplevelse som passer vennegjengen eller hele familien. Her har man 1,5 time til rådighet i en stor innendørs trampolinepark, med en mengde sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner i tillegg til andre morsomme aktiviteter å prøve.

Fra 4 år.

Aktiviteten finner du her: Trampolinepark

Fangene på fortet

Nyhet i Norge! Her finnes det ingen tigre, men man vil kjenne igjen mange av oppgave fra den populære tv-serien «Fangene på fortet». Fortet har 45 rom eller celler med ulike aktiviteter man må løse som et lag på mellom 3-5 personer.

For å løse oppgavene er det behov for alle slags egenskaper og talenter, både kunnskapsmessig, fysisk, og psykologisk! Det passer perfekt for familien.

Vil du lese mer om denne aktivteten? Vi har skrevet mer om Fangene på fortet her

Fra 8 år.

fangene på fortet i oslo

Escape Room

Escape Room er en perfekt familieaktivitet, her lærer man å samarbeide og jobbe som et team. Det er skikkelig nerverpirrende å jobbe mot klokka for å løse gåten. En av våre aktiviteter i Oslo du ikke vil glemme med det første.

I noen spill er man fanget i rommet og må spille seg fri, mens i andre spill kan det være en bombe man må finne og desarmere før den går av! Felles for alle spillene er at man har 60 minutter til å løse rommets intrikate mysterier og finurlige mekanikker. Spillene foregår i spesialbygde rom hvor man i gruppe på inntil seks personer, løser rommets hemmeligheter – ved å utforske, finne og kombinere ledetråder.

Fra 7år.

Kjøp opplevelsen Escape Room til familien her.

Escape room har blitt en populær aktivitet i Oslo

LES OGSÅ: Ting å gjøre i Oslo om sommeren

Prøv innendørsklatring

Ta med ungdommen i klatreveggen, de er ofte naturlig flinke til å klatre, her får man brukt hele kroppen samtidig som man har det gøy! En av mange perfekte aktiviteter i Oslo for ungdom.

En erfaren instruktør vil grundig gjennomgå alt man trenger å vite om utstyret, knuter og all den kunnskapen man trenger for å kunne klatre på egenhånd. Deretter er det på tide å bestige klatreveggen. Underveis vil instruktøren lære bort triks så man skal kunne bestige større høyder og våge seg på nye utfordringer.

Fra 15 år.

Les mer om innendørsklatring her.

innendørsklatring er en av mange gode aktiviteter i Oslo


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar