En gutt som sitter øverst i en vannsklie. En dag i sommerland i bø er en av mange opplevelser i Norge for barn hos YouWish.no.

Opplevelser i Norge for barn – 10 aktiviteter for barn i sommerferien!

Her finner du kule opplevelser i Norge for barn som er perfekte i sommerferien. Med våre gavekort kan du gi en unik gave på bursdagen, eller bare som en sommeroverraskelse?

Få barna til å juble med et gavekort på en av disse aktivitetene i ferien.

Opplevelser i Norge for barn om sommeren

Vindtunell for familien

i Bergen og Oslo

Overrask med et gavekort der man får oppleve hvordan et fritt fall på  250 km/t føles! Alle barn over 5 år kan fly i vindtunnelen. Gavekortet gir flytid på 10-15 minutter fordelt på 2 voksne og 2 barn, med opplæring, instruksjoner inkludert. Aktiviteten tar 90 minutter og er en super opplevelsen i Norge for familien.

Les mer

En jente i en vindtunnel som gir tommel opp. Dette er en av mange opplevelser i Norge for familien.

LES OGSÅ: Gavetips til barn? Her får du 20 unike gavetips til barn!

En dag i Bø Sommarland

i Telemark

Alle barn elsker å bade. Et gavekort på en dag i Bø Sommarland er en perfekt bursdagsgave nå om sommeren. Her finnes det aktiviteter for både store og små. Med denne opplevelsen gir du både en kul opplevelse og et minne for livet.

Les mer

Familiehelg i Bø Sommarland

i Telemark

Overrask familien med en helg i Bø Sommarland med overnatting. Med dette gavekortet får dere fri tilgang til Skandinavias største vannpark hele helgen for to voksne og to barn. Overnatt en natt på hotell i nærheten med frokost inkludert. På sommarland finnes det aktiviteter for alle aldre – også for de voksne. Her er Europas største vannsklie, brettsurfing, magasuget og mye, mye mer. En av våre mest populære opplevelser i Norge for barn.

Les mer

En gutt som sitter øverst i en vannsklie. En dag i sommerland i bø er en av mange opplevelser i Norge familien.

LES OGSÅ: Aktiviteter i Bergen for barn? 10 opplevelser for barn i Bergen sommeren 2017!

Familiedag i dyreparken

Ta med hele familien på en morsom dag i dyreparken sammen. Her finnes det 30 ulike dyrearter, både nordiske og mer eksotiske. Dyreparken har rundt 200 dyr, som man kan hilse på og kose med. En perfekt familieaktivitet i sommerferien!

Les mer

Opplevelser i Norge for barn om sommeren

Barnevennlige aktiviteter for hele familien

Lekeland og vindtunnel

i Oslo

Ja, det kan regne i sommerferien, men har dere dette gavekortet på lur er det intet problem. Med denne opplevelsen får barnet boltre seg på lekeland en hel dag og oppleve et minneverdig adrenlinrush i vindtunnelen. Opplæring og instruksjoner er inkludert. Stedet har en egen foreldresalong der man kan slappe av mens barnet koser seg.

Les mer

Familiedag i husdyrparken

i Oslo

Dette gavekortet inkluderer fem billetter til en hel dag i husdyrparken. Her får dere møte alle de tamme husdyrene som bor på gården og som løper fritt rundt inne på området. De fleste er kjempe tamme og kommer bort for å kose, bli matet og hilse på. Barn under 2 år har gratis inngang til parken. Gavekortet inkluderer også tre runder på ponni for barna.

Les mer

En jente som koser med en geit og en babygeit. Dyrepark er en av mange opplevelser i norge for familien.

Badehelg for familien

i Tønsberg

Her får dere en natt på hotell for hele familien og fri tilgang til badelandet vegg-i-vegg i to dager. Her finnes det tre sklier, boblebad og boblesenger. For de aller minste er det et eget plaskebasseng. Overrask familien med en helg på badeland! Gavekortet gjelder for 2 voksne og 2 barn under 12 år. En herlig opplevelse i Norge for barn når det regner.

Les mer

Klatrepark for familien

Dette gavekortet gjelder for 2 voksne og 2 barn og gir tilgang til en av Skandinavias største utendørs klatreparker. Her finnes det aktiviteter for store og små, blant annet 230 ulike elementer i 16 spennende løyper, 5 tarzan-hopp og zip-lines, Segway, bueskyting, kjempetrampoline og frisbee- golf på bakken. Passer best for barn over 3 år.

Les mer

En gutt som henger etter en taubane i Nordmarka. Ting å gjøre i Oslo om sommeren.

Hjulbob for familien

Gi bort en spennende opplevelse for hele familien i den olympiske bob-banen på Lillehammer. Dette er sommervarianten av en bob-kjelke. Kjelken har en toppfart på 100 km/t og gir et trykk på 3,5 G. En autorisert pilot fører boben, og alle nødvendige sikkerhetsinstruksjoner blir gitt på stedet. Gavekortet gjelder for 4 personer. Aldersgrense 10 år.

Les mer

Badeland for familien

i Skien

Barn elsker å bade, ta med hele familien på badeland og la de få boltre seg i en 100 meter lang sklie og seks ulike bassenger innendørs. Gavekortet gjelder for inntil tre barn og to voksne.

Les mer

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar