Ting å gjøre i Oslo om sommeren

Er du på jakt etter ting å gjøre i Oslo om sommeren? Sommeren i Norge er kort, så det gjelder å få så mye som mulig ut av dagene man har.

Vi håper selvsagt på sol og varme, men hvis vi skal være realistiske vet vi at man mest sannsynlig må belage seg på noen regnværsdager også.

Her finner du våre beste forslag til aktiviteter i Oslo – ting å gjøre i Oslo om sommeren, både når solen skinner og når det høljer ned.

.Med disse gavekortene vil du og dine garantert få en morsom opplevelse sammen som vil skape gode minner for sommerferien 2017.

Ting å gjøre i Oslo om sommeren – for de minste:

Taubane

Fly over vann i Nordmarka med denne unike taubanen. Her trenger man ingen forkunnskaper – dyktige instruktører bidrar med all nødvendig informasjon og utstyr. Taubanen har ingen aldersgrense, så her ligger alt til rette for moro for både store og små.

Les mer

En gutt som henger etter en taubane i Nordmarka. Ting å gjøre i Oslo om sommeren.

LES OGSÅ: Anbefalte aktiviteter i Oslo? Fjordcruise med rekebuffet er en sikker vinner!

Ponniridning

Dette er en flott opplevelse for alle som ønsker en myk introduksjon til ridning. Her får man oppleve naturen fra hesteryggen når man rir ut i skogen på tur som en gruppe. Opplevelsen er for alle barn fra 5 år og oppover, og en voksen må bli med som følge for å leie hesten på turen. Alt utstyr inkludert.

Les mer

Familiedag i husdyrparken

Med denne opplevelsen får hele familien oppleve en dag i husdyrparken. Her får man møte hester, kuer, geiter, sauer, griser, kaniner, gjess, høns, påfugler, kalkun og ender. Dyrene er tamme og går fritt rundt på tunet.

Les mer

Vindtunnel for familien

Gi hele familien en tur i vindtunnelen. Her får man oppleve hvordan det kjennes å fly! Opplevelsen inkluderer 10-15 minutter effektiv flytid fordelt på familien

Les mer

SE OGSÅ: Våre beste tips til vårlige opplevelsesgaver

En jente i en vindtunnel som gir tommel opp. Ting å gjøre i Oslo om sommeren.

Gøy i trampolinepark

Her får du 1,5 time til rådighet i en stor innendørs trampolinepark. Her finnes det en mengde sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner i tillegg til andre morsomme aktiviteter å prøve. Aldersgrense 4 år.

Les mer

Escape room

Løs gåter på tid. Løs mysterier og bryn deg på spennende oppgaver. Spillene foregår i spesialbygde rom hvor man sammen i gruppe på inntil seks personer, løser rommets gåtefulle hemmeligheter – ved å utforske, finne og kombinere ledetråder.

Les mer

Fangene på fortet

Du husker kanskje tv-serien Fangene på fortet? Med denne opplevelsen får du prøve hvordan det er å delta. Besøk de ulike rommene og løs oppgaver. Her får både hode og kropp kjørt seg.

Les mer

Virtual Reality

Med VR-briller får man oppleve en ny, digital virkelighet. Man føler virkelig at man er der. Norges første og eneste VR-opplevelsessenter tilbyr deres egenutviklede spill – Space Mission. Space Mission er verdens første lagspill i virtuell virkelighet. Dette er et av de beste VR-spillene på markedet, der man bruker kroppen til å styre spillet og kan se både seg selv og sine venner i virtuell virkelighet.

Les mer

SE OGSÅ: Hele vårt utvalg av opplevelser i Oslo

Ting å gjøre i Oslo om sommeren – For de voksne:

RIB safari

Bli med på en minnesrik båttur med RIB-båt i Oslofjorden. Her får du oppleve Oslos severdigheter fra sjøen, og kjenne på adrenalinet og farten når båten suser utover fjorden på bølgetoppene. Alt utstyr er inkludert. Aldersgrense 10 år.

Les mer

En gjeng med venner som har hendene i været på båttur på Oslofjorden. Ting å gjøre i Oslo om sommeren.

LES OGSÅ: Innendørsaktiviteter i Oslo for barn og voksne

Spøkelsesvandring for to

Tror du på spøkelser? Bli med på denne vandringen på Akershus festning og hør de grøssende fortellingene om gjenferd som går igjen på festningen. Lær mer om Oslos historie og bli tatt med tilbake i tid.

Les mer

Fjordcruise med rekebuffet

Bli med på et vakkert fjordcruise på Oslofjorden en sommerkveld. Opplev Oslos severdigheter fra sjøen og nyt utsikten fra dekk. Underveis vil det bli servert reker. Her ligger alt til rette for en perfekt sommerkveld man vil huske lenge!

Les mer 

Elvepadling i Akerselva

En unik opplevelse du ikke visste fantes! Bli med på en guidet padletur ned Akerselva i Oslo sentrum. Her finnes det små fossefall og stryk man må forsere, samt tuneller og flotte severdigheter underveis. Turen starter ved Vulkan og ender ved Grønland der man må gjennom en 500 m lang tunell som ender i Oslofjorden. Turen tar rundt 1,5 time.

Les mer 

En gjeng på elvepadling i Akerselva. Ting å gjøre i Oslo om sommeren.

Ridetur for to

En opplevelse som passer for alle som liker å ri. På nøye utvalgte hester får man med dette gavekortet en 1,5-2 timers tur i variert terreng for to personer.

Les mer

Prøvefly et helikopter

Se flotte Oslo by fra luften. Med dette gavekortet får man selv prøve seg bak spakene, med en kyndig instruktør ved siden av. Turen tar 30 minutter og vil garantert gi et rush!

Les mer

Fjordsightseeing

Oppdag Tigerstaden fra vannet! Ta med gode venner på et cruise i vakre Oslofjorden.En fantastisk aktivitet å bruke en deilig sommerdag på.

Les mer

En båt på tur i Oslofjorden med utsikt til operaen og Bjørvika. Ting å gjøre i Oslo om sommeren.

SE HER FOR ALLE VÅRE OPPLEVELSER

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

Legg igjen en kommentar