Krokusblomster er et tegn på vår.

Våren er her – 7 gavetips til vårlige opplevelsesgaver!

Her har vi samlet 7 gavetips til opplevelsesgaver som passer om våren. For nå er det nemlig vår, i følge kalenderen.

Det er ikke alltid lett å vite når våren offisielt har kommet. Årstiden kan være ganske lunefull, med sol og varme en dag og vind og snø den neste. Så når kan man egentlig si at det er vår?

I følge kalenderen regnes den første vårdagen fra vårjevndøgn, som pleier å være rundt 20. eller 21.mars. I år faller vårjevndøgn på 20.mars. Vårjevndøgn er dagen der natt og dag er like lange – og fra denne dagen blir dagene lysere og lengre.

Visste du at vårjevndøgn også er avgjørende for når påsken kommer? Regelen er at påskedagen skal feires første søndag etter fullmåne etter vårjevndøgn.

Opplevelsesgaver som passer nå

Mange gleder til snøen smelter og man kan ta frem sykkelen, kaste boblejakken og ta på solbrillene. Vi har mange gode tips til opplevelser som passer å gi i gave til alle som vil feire at våren er her.

Ølsmaking for to

Sted: Halden, Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Horten

Kamerater på ølsmaking.

LES OGSÅ: Opplevelsesgaver 2017 – gavetips som skiller seg ut på gavebordet

Den første utepilsen er for mange et sikkert vårtegn. Kjenner du noen som er glad i øl og som kunne tenke seg å lære litt mer om den populære drikken. Da er ølsmaking for to en perfekt gave.

Her kan du lese mer denne opplevelsen.

Kjør supersportsbil på racerbane

Kjenner du en bilentusiast med forkjærlighet for raske biler? Vi har mange spennende opplevelser med mye fart og adrenalin. Å kjøre supersportsbil på bane er en av disse, og er en av våre mest populære opplevelsesgaver.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Ridetur for to

Sted: Bergen, Oslo, Geilo, Sandnes

To venninner på ridetur i naturen.

Denne opplevelsen er tilgjengelig året rundt, men passer perfekt nå som våren er her. Se for deg å gi bort en ridetur for to til din kjære så dere kan oppleve naturen fra hesteryggen sammen. Dette er også en perfekt gave å gi til venner eller familie. En unik gave til alle som setter pris på dyr og natur.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

RIB-safari

Sted: Oslo, Bergen, Trondheim, Haugesund

Kamerater på rib-safari.

Snart er sesongen for RIB-safari her, turene kjøres fra mai til oktober. Perfekt gave til alle som trives på sjøen og vil oppleve fjorden samtidig som man får kjenne adrenalinet pumpe.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Hjulbob – perfekt opplevelse

Sted: Lillehammer

Hjulbob i den olympiske banen på Lillehammer.

Med et gavekort på hjulbob, får mottakeren utfordret seg selv i den olympiske bobbanen på Lillehammer. Hjulboben når en fart på rundt 100km/t og turen vil garantert få det til å kile i magen. Perfekt for alle som liker fart og spenning og vil oppleve noe annerledes. Denne opplevelsen er den eneste av sitt slag i Norden, og er tilgjengelig fra mai-september.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Spektakulær naturopplevelse med overnatting

Sted: Preikestolen

Preikestolen i Norge.

LES OGSÅ: Gavetips til den som har alt under 300 kroner – 9 gavetips til perfekte gaver

Med denne opplevelsen får mottakeren oppleve Preikestolen med følge av en egen guide og lade batteriene på hotell. Opplevelsen starter med en hotellovernatting på vakre Kronen Gaard Hotell. Morgenen etter tar man ferje til stedet der turen starter i kano over Refsvatn, før man går videre til fots. Etter ca.3,5 times vandring når man Preikestolen – en av Norges mest berømte og spektakulære turdestinasjoner.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Dans våren i møte med salsakurs

Sted: Oslo

Ungt par som danser salsa.

Med opplevelsen Salsadag for to får gavemottakeren bli kjent med cubanske rytmer og lært grunnleggende Salsa-trinn. Perfekt gave å gi til et par, eller om du vil ta med deg kjæresten eller daten på noe litt utenom det vanlige.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Kommentarer

Ett kommentar til “Våren er her – 7 gavetips til vårlige opplevelsesgaver!”

Legg igjen en kommentar