Utsikt over Oslo fra båt. Man skimter bar code i det fjerne. gavetips til den som har alt under 300 kroner finner du her.

Gavetips til den som har alt under 300 kroner – 9 gavetips til perfekte gaver

Gavetips til den som har alt under 300 kroner – det finner du her! Hvem sa at opplevelser trenger å være dyrt?

Det er mange gaveanledninger i løpet av et år, og det kan fort merkes på lommeboka. Ikke vær redd for å kjøpe en rimelig gave, det finnes mange alternativer med massevis av omtanke og kreativitet!

Her skal du få ni gavetips på kvalitetsopplevelser når du vil holde deg innenfor budsjett.

Gavetips til den som har alt under 300 kroner

Gokart for to fra 280,-

Gokart er morsomt både for de små og de voksne som liker å leke. Denne opplevelsen er for to personer slik at man kan konkurrere mot hverandre. Bånn gass!

Les mer her.

Fangene på fortet 250,-

Nyhet! Fangene på fortet er basert på tv-programmet som gikk på TV3 for noen år siden. Her gjelder det å jobbe sammen om løse oppgaver. (Det er heldigvis ingen ekle kryp på dette fortet, vi lover!!)

Les mer her.

Voksne som leker i fangene på fortet

LES OGSÅ: Perfekt gave under 500 kroner? Her får du 12 gavetips på opplevelser!

Profesjonell makeup 299,-

Skikkelig jentegave! Noen ganger ønsker man å skinne litt ekstra, da er det flott å kunne unne seg en profesjonell festsminke som varer. Denne opplevelsen inkluderer en time hos en proff makeupartist som legger en flott sminke etter hennes ønsker.

Les mer her.

Iskremsmaking for to 220,-

Helt ærlig, finnes det noen der ute som ikke liker iskrem? Neppe! Denne gaven er perfekt da dette er en iskremsmaking for to. Gi bort denne opplevelsen og håp på å bli invitert med selv.

Les mer her.

Disk full av fristende iskrem

LES OGSÅ: 7 gavetips til henne under 500kr

Klatrepark fra 300,-

Dette gavekortet gir inngangsbillett til klatreparken, så man kan boltre seg høyt der oppe i tretoppene. Prøv alt fra zipline til tarzanløyper. Et annerledes og morsomt gavetips til den som har alt under 300 kroner.

Les mer her.

Prøv glassblåsing 150,-

Gi bort en opplevelse der man får blåse sitt eget drikkeglass, og ta det med hjem. Man får prøve å blåse, deretter former glasskunstneren glasset. Flott suvenir etter dagen.

Les mer her.

glassmester jobber med glødende glass

Elgsafari 195,-

Elg er kanskje ikke det mest eksotiske dyret for oss nordmenn, men hvor ofte har du sett en på kloss hold, egentlig?

Med minibuss drar gruppen sammen med guide ut i naturen for å speide etter elg. Man ser vanligvis elg hver eneste gang. Kjenner du en dyreelsker som ville likt denne opplevelsen?

Les mer her.

Standup for to fra 200,-

Alle har godt av å trimme lattermusklene en gang i blant. Gi bort et standup show i uformell setting. Her vil du både oppdage nye favoritter og gjenkjenne noen navn. Et perfekt gavetips til den som har alt under 300 kroner.

Les mer her.

Fjordsightseeing 285,-

Se Oslo fra fjorden og få noen nye perspektiver. Dette to timers cruiset tar gjestene med rundt på oppdagelsesferd i Oslofjorden.

Les mer her.

Oslo sett fra fjorden

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Gavetips til den som har alt under 300 kroner – 9 gavetips til perfekte gaver”

Legg igjen en kommentar