Surfer som ser utover havet. En perfekt gave under 500 kroner til en som vil prøve noe nytt

Perfekt gave under 500 kroner? Her får du 12 gavetips på opplevelser!

12 gavetips – Finn en perfekt gave under 500 kroner

Er du på jakt etter en perfekt gave under 500 kroner, som likevel er noe personlig og unikt? Mange legger seg på 500 kr når man skal kjøpe gaver til bryllup, 50-årslag eller når man kjøper julegaver til gode venner.

Noen ganger er det ikke så lett å finne originale gaver til en fin pris, og man må ofte vri hodet. Selv om det finnes mange opplevelser i luksusklassen kan man få mange gode kvalitetsopplevelser for bare noen hundrelapper også.

Vi viser deg hva den noen av de flotte opplevelsene femhundrelappen din kan strekke til.

Her finner du gavetips til 12 supre opplevelser du kan gi bort – alle er gaver under 500 kroner.

Bryggmesterens anbefalte – 390,-

Med denne pakken får man et gavekort på et deilig, hjemmelaget burgermåltid og to ordentlige håndverksøl. Hvem kan vel takke nei til det? En perfekt gave under 500 kroner til den som setter pris på et godt måltid. Les mer her.

Bobraft – 499,-

Bobraft er en gummibob på is! Boben tar inntil seks passasjerer og hastigheten kommer opp i 100 km/t! Holdt på hatten! Les mer her.

Italian Ice Cream experience – 220,-

Italienerne er kjent for sin lekre iskrem, og det er ikke uten grunn. Denne opplevelsen lar deg smake på alle dagens smaker fra den fristende isdisken. Av de to smakene man liker best får man med seg en medium is. Les mer her.

Stort utvalg av italiensk iskrem i en iskremdisk. En perfekt gave under 500 kroner.

LES OGSÅ: 7 gavetips til henne under 500kr

Massasje – 490,-

Deilig 25-30 minutters behandling for slitne og støle rygger. Passer både menn og kvinner, alle liker litt velvære! Les mer her.

Escape room – 350,-

Spennende spill som går ut på å løse oppgaver på en time og spille seg ut av rommet. Ikke alle klarer det før tiden er ute, dette er nervepirrende! En perfekt gave under 500 kroner til den som har alt! Les mer her.

Surfekurs – 390,-

Visste du at Norge har gode surfeforhold? Spesielt er Jærenområdet kjent for god surfing. Kurset passer både for nybegynnere og de som har surfet litt tidligere. Les mer her.

Poledance for to – fra 400,-

Poledance er god trening ispedd sensuelle bevegelser og dansetrinn. Poledance for to er en prøvetime hos et poledancestudio og man kan ta med seg en venn. Kanskje blir dette en ny hobby? En perfekt gave under 500 kroner til den som liker en utfordring. Les mer her.

Vinsmaking – 490,-

Vinsmaking passer for alle som er glad i vin og kunne tenke seg å lære med om denne drikken. Her får man smake seg til all kunnskapen. Les mer her.
To vinglass på et bord. Vinsmaiking for to er en perfekt gave under 500 kroner.

LES OGSÅ: Gavetips til den som har alt under 300 kroner – 9 gavetips til perfekte gaver

Perfekt gave under 500 kroner – les videre

Spøkelsesvandring for to – 350,-

Ta med deg en venn på spøkelsesvandring rundt i det gamle Oslos gater. Enkelte hevder å ha sett ting på turen. Tror du på spøkelser? Les mer her.

Fjordcruise med reker – 399,-

Dette er skikkelig sommerfavoritt og toppselger. Sol, måkeskrik, sjøluft og reker er stikkord for denne opplevelsen. Her får man en tur på oslofjorden med en deilig rekebuffet inkludert. Les mer her.

Moskussafari – 350,-

Moskussafari er kanskje ikke det første man tenker på når man skal gi en gave, derfor er det også veldig originalt. En moskussafari vil garantert overraske – og heldigvis for deg er den blant våre gaver under 500 kroner. Moskus kan bli ganske store, men ikke vær redd, guiden passer på at man er i trygg avstand. Les mer her.

Stor og liten moskus i naturen. Moskussafari er en perfekt gave under 500 kroner til den som er glad i dyr og natur.

For flere rimelige og kreative gavetips gå til Gaver under 500 kroner.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar