To venninner på poledancing-kurs.

Ti perfekte bursdagsgaver til venninne

Skal du kjøpe en bursdagsgave til venninne? De beste gavene du kan gi henne er en opplevelse! Vil du ikke heller gi henne noen ny, gode minner enn en genser?

Her har vi plukket opp populære gavetips, til fornuftige priser som tar deg kun fem minutter å kjøpe!

Noen av opplevelsene er for to personer, hvor hyggelig er det ikke å gi bort noe dere kan gjøre sammen?

Bursdagsgave til venninne – Ti tips som gleder

1. Fangene på fortet

Ta dere en morsom dag på «Fangene på fortet». Her skal man samarbeide om oppgaver i ulike rom og konkurrere med andre grupper om høyest poengsum. Kjempemoro! Dere vil nok kjenne igjen noen av oppgavene fra den populære tv-serien med samme navn. En perfekt bursdagsgave til venninne som vokste opp på 90-tallet!
Les mer og kjøp her.

2. Ost- og ølsmaking

Visste du at øl og ost var en god kombo? Det er så godt! Hvis man kjenner til kombinasjonene vel og merke. Gi din venninne denne smakingen i gave, sjansen er stor for at hun lærer noe nytt!
Kjøp gavekort her.

oster
PS! Vi testet ost- og ølsmaking, hvordan det var kan du lese om her. Vi tester: Ost- og ølsmaking

LES OGSÅ: 7 utvalgte bursdagsgaver til henne med WOW-effekt! 

3. Dra på spennende spøkelsesvandring sammen

Toppselger hos YouWish! Dette er en meget populær gave. Vi tror nok at det er kombinasjonen av god pris, dyktig guide og litt spenning som gjør det. Her får man gå rundt med guide i oslos dunkle gater og høre skumle (og sanne!?) historier.
Les mer.

4. Vinsmaking

Klassiker som faller i smak. Takhøyden er stor, så det er ingen fare om man ikke kan annet enn forskjellen på hvit og rød vin. Ingen forkunnskaper behøves, kun sansen for vin! Dette er en gave du kan trygt gi bort.
Kjøp vinsmaking her.

5. Poledance for to

Har dere lyst til å prøve noe nytt sammen? Poledance er veldig gøy! Dette er dansing på stang, så her får man seg også en god økt. Med dette gavekortet får to stykker være med på en prøvetime.
Les mer her.

poledance kurs i bursdagsgave til venninne

LES OGSÅ: Gave til henne 2017? 8 gavetips som garantert vil få frem smilet!

6. Iskremsmaking for to

Man blir aldri for voksen for is. Gi bort et gavekort på iskremsmaking i bursdagsgave til venninnen din, og insister på at hun tar med deg. Så mange spennende smaker! Finner dere en ny favoritt?
Les mer.

7. Bobraft for to

Svusj! Så er man rundt svingen, bobraft går fort! Dette er en gummiversjon av den boben som brukes i OL. Med fart opptil 100 km/t anbefaler vi at man lar hatten ligge hjemme 😉
Kjøp bobrafting her.

8. Privat makeupkurs

Enten hun bruker mye eller lite sminke, til hverdags eller kun til fest – det er moro å lære seg noen gode sminketeknikker av en profesjonell.
Makeupkurs

Kvinne blir sminket

9. Sjokoladesmaking

Trenger vi forklare en gang? Her får man smake på deilig sjokolade som smelter i munnen. Kursholder forteller også litt om historien til kakao og hvordan sjokolade lages. Perfekt bursdagsgave til venninnen.
Les mer

10. Champagnesmaking

Skål i bobler! Ofte drikker man champagne, champis, skumpa (kjært barn har mange navn) til festlige anledninger, men svært få vet noe særlig om champagne.
Gi din venninne et kurs i bursdagsgave!


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Ti perfekte bursdagsgaver til venninne”

Legg igjen en kommentar