nordlys i Norge.

7 utvalgte bursdagsgaver til henne med WOW-effekt!

Her har vi samlet et knippe bursdagsgaver til henne som virkelig vil imponere!

Tror du hun hadde likt en helikoptertur eller en overnatting i trærne? Eller må hun ha beina plantet på jorden? Da er kanskje en overnatting på slott eller spabehandling mer riktig.

Bursdagsgaver til henne hun ikke forventer

Mirrorcube – sov i trærne

Eneste hytte i verden! Dette er en helt unik opplevelse med STOR wow-effekt du kan kjøpe i bursdagsgave til henne. Tror du hun hadde likt å overnatte her? Denne økovennlige hytten har gode fasiliteter og det er store sjanser for å se dyr i skogen.
Ble du nysgjerrig på denne? Man må langt nord til å Luleå for å sove her, men det er verdt turen! Les mer her.

Hotell i tretoppene med speilfront. Unike bursdagsgaver til henne finner du her.

Psst! Det finnes flere spektakulære trehytter her: Hotell i trærne

LES OGSÅ: Ti perfekte bursdagsgaver til venninne

Spekkhuggersafari i bursdagsgave

Vil du gi henne et minne for livet? Da er spekkhuggersafari en anbefaling fra oss. Med denne gaven kommer man i nærkontakt med naturen. Man kjører ut i ribbåter sammen med guide, og er hele tiden i trygg avstand. Bursdagsgaver til henne skal gi minner for livet – og det vil hun garantert få her. Les mer her.

To spekkhuggere som svømmer under vann. Gi bursdagsgaver til henne som gir henne en opplevelse hun vil huske for alltd!

Prinsesse for en dag? Overnatting på svensk slott

En herlig weekend i herskaplige omgivelser. Ta henne med på en romantisk spasertur i den engelske hagen, nyt en lang frokost, og en deilig toretters middag på kvelden. Dette er opplevelse som vil gi gode minner og få romantikken til å blomstre. Føler du deg romantisk? Les mer her.

thorskog slott
Et herskapelig flott slott i rød mur med grønne planter som slynger seg oppover veggene plassert i en idyllisk park. Bursdagsgaver til henne som gir henne følelsen av å være en prinsesse.

LES OGSÅ: Julegavetips til henne 2017 når du ikke vil bomme – 9 gavetips til opplevelser!

Spabehandling for par i deluxe versjon

Mer romantikk, takk! Dette er et ganske sikkert kort, men likevel en gave som utpreger seg. Tror du ikke hun vil like en 90-minutters spabehandling sammen med sin utkårede? Det tror vi! Her kan man velge mellom en full kroppsmassasje eller ansiktsbehandling, og man mottar behandlingen samtidig i et harmonisk duorom. Bursdagsgaver til henne man ikke ville unnet seg selv, er ofte de beste gavene. Les mer her.

En mann og en dame som får massasje på spa. Bursdagsgaver til henne hun kanskje ikke ville unnet seg selv.

Imponer med en nordlysweekend

For en ramme å se nordlys i, fjellet, fjorden, den klare luften – alt er med på å skape en magisk stemning. Denne pakken koster litt, men er får man mye inkludert. To netter i flott leilighet, frokost og middag begge dager og en wildlife safari!! Denne må du bare sjekke ut. Les mer her.

Nordlys over liten by i Norge. Bursdagsgaver til henne skal gi minner for livet, og hvem har vel ikke drømt om å se nordlyset?

Dra på hundekjøring

Vil gi henne med et lite eventyr? Her får man dra på tur med hundespann, på en av åtte ulike destinasjoner i Norge. Turene er fra 10-20 kilometer lange og byr på masse flott turterreng og herlig kontakt med hundene. Noen ganger går det rolig og noen ganger løper de så det ljomer etter. Man trenger ingen forkunnskaper for å være med på dette! Les mer her.

Hunder som trekker spann i snøen. Vi har samlet våre beste tips til bursdagsgaver til henne med WOW-effekt.

Vis henne byen fra oven med helikopter

Har hun høydeskrekk? I så fall er dette en gave med litt blandede følelser! Vi tror likevel hun vil bli glad for en helikoptertur med sightseeing fra oven. Dette er ikke en opplevelse så mange har fått prøve, så denne er virkelig spektakulær. Les mer her.
Utsikt over landskap fra et helikopter. Med våre bursdagsgaver til henne vil du garantert bli gavevinneren.


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “7 utvalgte bursdagsgaver til henne med WOW-effekt!”

Legg igjen en kommentar