Oppskjærte grønnsaker på et fat.

8 profesjonelle matkurs i Oslo som du kan gi bort i gave

Her finner du vårt utvalg av matkurs i Oslo som du kan gi bort i gave til en som er glad i å lage mat.

Har du tenkt på hvor bra det er å gi et kurs i gave? Ikke bare er det hyggelig der og da, men man tar med seg kunnskap hjem som man får glede av lenge.

Et matkurs passer ikke bare for de som er elendige på kjøkkenet, eller de ihugga semiproffene. Et matkurs er noe alle kan ha glede av. Man lærer bedre teknikker, nye retter og kokkenes triks. Og ikke minst, det er en veldig hyggelig kveld med smaking underveis!

Sammen med andre i små grupper får man utdelt stasjoner og utstyr og får følge kokken mens han eller hun forklarer. Etter kurset får man smake på det man har laget. Holdt det mål, mon tro?

matkurs

LES OGSÅ: Massasje i Oslo – gaver med velvære som alle liker

Det finnes massevis av ulike matkurs i Oslo, og vi vil gjerne vise deg noen av de beste kursene vi vet om. Vi er sikre på at ett av disse kursene i Oslo kan bli den neste, og kanskje den beste, gaven du gir bort!

Smakfulle matkurs i Oslo – våre beste anbefalinger

Vin og mat i kombinasjon

En bestselger hos YouWish! Dette kurset handler om å sette riktig vin til mat. Vin og mat kan utfylle hverandre på en fantastisk måte, hvis man bare vet hvordan man skal sette smakene sammen og hva som passer til hva.

Les mer her.

Øl-og matkurs

Øl kan være vel så riktig til maten som vin, man må bare lære hvilke par som hører sammen. Deilig kurs med massevis av smaking underveis. Anbefales!

Les mer her.

Tapaskurs

Tapas kan være så mangt! Tapas er den spanske versjonen av småretter. Det som er genialt med tapas er at det er sosialt, og gir en anledning til å smake masse forskjellig i løpet av et måltid.

Les mer her.

Tapas på et bord. Matkurs i Oslo.

LES OGSÅ: Vi tester: Ost- og ølsmaking

Sushikurs

Kjenner du noen som er fan av sushi? Da burde du gi dette matkurset i gave. Tenk så deilig å kunne lage sushi selv hjemme!

Les mer her.

Indisk matkurs

Deilige fyldige, kremete smaker med spennende krydder og lukter. Indisk er populært å spise verden over, kanskje ikke så rart? Det smaker jo himmelsk.

Les mer her.

Thaimatkurs

Alle liker thaimat, men folk har kanskje litt æresfrykt for å lage det fra bunnen av? Det er ikke så vanskelig som man skulle tro. Aldri mer take away etter dette kurset!

Les mer her.

Italiensk matkurs

Italienske matkurs har lenge vært en klassiker i Oslo. Nordmenn er ville etter pizza og pasta, men her får man lære å lage det på ekte italiensk vis. Ingen snarveier, bare gode råvarer.

Les mer her.

Cupacakekurs

Hva med et kurs i cupcake-dekorering? Så herlig å kunne servere gjester etter middag eller i selskap.

Les mer her.

Ble du sulten nå?

Se alle matopplevelser du kan gi i gave her. 

 

 

Kommentarer

Ett kommentar til “8 profesjonelle matkurs i Oslo som du kan gi bort i gave”

Legg igjen en kommentar