Dame som får massasje.

Massasje i Oslo – gaver med velvære som alle liker

Massasje i Oslo, perfekt gave til den som har alt

Dempede lys, svak musikk i bakgrunnen og svake dufter av deilige oljer. Slik er det å komme inn i et behandlingsrom på spa.

En halvtime, time, eller kanskje 90 minutter med harmoni, avspenning og nytelse venter. Er det noen du unner en slik behandling?

Spabehandlinger er alltid på toppen av kvinners ønskeliste, og gavekort på massasje i Oslo og andre behandlinger er blitt en svært populær gave.

Det er vel ikke så rart? Massasjer og spabehandlinger er en luksusgave, et overskuddsfenomen, vi ofte er for «fornuftige» til å unne oss selv, spesielt derfor er det en kjærkommen gave!

aromamassasje
Er du på jakt etter en gave til noen og vurderer et gavekort på spa? Her får du noen tips til spabehandling du får i Oslo.

LES OGSÅ: Gavekort på spa i Oslo – 8 gavetips med velværegaranti!

Gavekort på massasje i Oslo

30 minutters massasje

25-30 minutter med massasje, verken mer, eller mindre. Dette er en behandling som tar for seg nakke og rygg, man vil kjenne seg avspent etter en slik behandling.

60 minutters massasje

Med en lenger behandling får terapeuten tid til å gå over hele kroppen. Her får man nyte en full kroppsmassasje. Perfekt etter en lang uke med mye stress.

Kvinne får massasje

LES OGSÅ: 13 gavetips til kjæresten når du ikke vil bomme

Duobehandling med massasje – perfekt for par

Skal du gi gave til par? En duobehandling lar paret motta massasje i samme rom. En romantisk gave de vil sette pris på.

Spapakke klassisk – Ja, takk! Begge deler

Denne pakken gir både en deilig ansiktsbehandling og en liten nakke- og ryggmassasje. Velværende behandling som alltid er toppselger!

kvinne får spabehandling

Massasje og ansiktspleie for han

Menn trenger også pleie, men unner seg sjelden dette. Gi han en deilig time med spa- både ansiktspleie og massasje inkludert.

Luksusbehandling for henne

Det ligger i navnet, dette er pakken for luksusdyret. Her får man mer av alt! Både velgjørende ansiktsbehandling og en lenger kroppsmassasje. Anbefales!

Massasje for gravide

Når man er gravid er det en rekke hensyn man må ta, og kroppen er ikke helt som den pleier. Denne behandling er skreddersydd den gravides behov. Det er tøft å være gravid, unn henne litt velvære!

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar