Årets beste kalendergaver til julekalenderen.

Kalendergaver til julekalenderen 2017 – Gi barna gavekort på opplevelser i julekalenderen

På jakt etter kalendergaver til julekalenderen 2017? Gi bort gavekort på opplevelser og aktiviteter i julekalenderen i år. Barna kommer til å elske det! Se våre beste kalendergavetips her – overrask barna med unike kalendergaver i år.

Barn får nok ting til jul. Gi kalendergaver til julekalenderen som vil gi barna gode minner og nye opplevelser. Kanskje de til og med kan lære noe nytt?

SE OGSÅ: Alle våre opplevelser for barn og familie

Våre beste tips – kalendergaver til julekalenderen 2017

1. Gøy i trampolinepark

Gi bort et gavekort på 1,5 time i en stor trampolinepark. En opplevelse alle barn elsker!

Les mer

Barn som hopper i trampolinepark. Kalendergaver til julekalenderen 2017.

SE OGSÅ: Aktiviteter i Bergen for barn? 10 opplevelser for barn i Bergen 2017!

 2. Fangene på fortet

Gi bort en morsom dag på Fangene på fortet som kalendergave i julekalenderen 2017. Denne opplevelsen passer fra åtte år og oppover. For å løse oppgavene er det nemlig behov for alle slags egenskaper og talenter, både kunnskapsmessig, fysisk, og psykologisk!

Les mer

3. Laserspill

Laserspill er en kul opplevelse som passer alle barn fra 8 år og oppover. Poenget er å treffe «fienden» med laserstråler for å samle poeng. Perfekte kalendergaver til alle barn som liker spenning og konkurranse.

Les mer

4. 5D kino

Her føler man at man er en del av filmen. Velg mellom en berg- og dalbane som får det til å kile i magen eller en skrekkfilm som får hårene i nakken til å reise seg. Det finnes også andre filmer som simulerer bilkjøring, flyopplevelser, og andre morsomme historier,

Les mer

5. Italian IceCream Experience

Smak på alle issmakene i isbaren og finn din favoritt. En smakfull og annerledes kalendergave til alle som liker is!

Les mer

En bar laget av is. Kalendergaver til julekalenderen 2017.

SE OGSÅ: Innendørsaktiviteter i Oslo for barn og voksne

6. En dag på badeland

Overrask barnet med en dag på badeland i kalendergave. Her er det full fart 362 dager i året! Med dette gavekortet kan barnet leke, sprute, skli, svømme, og dykke en hel dag.

Les mer

7. Besøk en verden av is med hele familien

En magisk opplevelse i en «verden» laget av is. Her får man oppleve fantastiske is-skulpturer, i en bar og et rom bygget av is. Gavekortet inkluderer billetter for to barn og to voksne, aldersgrense 4 år. En perfekt helgeaktivitet for familien!

Les mer

8. Vindtunnel for barn

Overrask med en tur i vindtunnel som kalendergave til barnet som liker fart og spenning. Her får man virkelig kjenne hvordan det er å fly – som jo er en drøm for mange barn.

Les mer

En jente i en vindtunnel som gir tommel opp. Kalendergaver til julekalenderen 2017.

9. Ponniridning i skogen

Gi bort en ponniridning i skogen ledet av en erfaren rideinstruktør. En voksen må være med på turen for å leie hesten. En flott dyreopplevelse man sent vil glemme!

Les mer

10. Malekurs

Perfekte kalendergaver til julekalenderen for barn som liker å male. Her får man en innføring i grunnleggende maleteknikk, oppbygging og disposisjon. Bildet får deltageren selvsagt med seg hjem!

Les mer

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

Legg igjen en kommentar