Jente som ser på julestjerne i vinduet sammen med moren sin. Julegavetips barn.

Julegaver på nett – Kjøp et gavekort på en opplevelse, velg mellom 500 opplevelsesgaver!

Har du lyst til å kjøpe julegaver på nett? Da har du kommet til rett sted.

Her deler vi våre beste julegavetips – kjøp et gavekort på en opplevelse på nett og få det levert rett i innboksen  i løpet av få minutter.

Flere og flere velger å kjøpe julegave på nett. Det har mange fordeler. For det første slipper du å stresse rundt å stappfulle butikker i timesvis og ende opp med en gave du er halvveis fornøyd med. For det andre kan du gi bort noe helt utenom det vanlige.

Visste du at 47 prosent av befolkningen ønsker seg opplevelser til jul?

På YouWish.no finner du over 500 opplevelsesgaver i alle kategorier. Her kan du kjøpe julegaver til hele familien, venner og kollegaer i en rekke kategorier som helse og velvære, middager, overnattinger, sport og fritidsopplevelser, kurs, smakinger og adrenalin. Og mye, mye mer.

Se alle våre opplevelsesgaver her.

Julegaver på nett – julegavetips til kjæresten

Romantisk spaweekend

Overrask kjæresten med en romantisk overnatting på et hotell med spa. Plei kjærlighet og nyt tid med hverandre. En deilig toretters middag og frokostbuffet er inkludert i pakken.

Les mer

Natt i Mikrohyttene

Overrask kjæresten med en hyttetur til en av de spektakulære Mikrohyttene. Plassert midt i naturen med nærhet til dyreliv og fantastisk utsikt, får man virkelig senket skuldrene.

Les mer

Kjør Supersportsbil på racerbane

Gi bort en rå kjøretur i en eksklusiv supersportsbil til kjæresten. Her får man kjøre fire runder på en av Norges beste racerbaner, med god veiledning fra en profesjonell racerbilsjåfør ved sin side.

Les mer

SE OGSÅ: Perfekt julegave til kjæresten som huskes – 10 gavetips på opplevelser!

Julegaver på nett – julegavetips til mamma

Et par som ligger på sofaen og ser på ipad. Kjøp årets julegaver på nett.

Middag for to

Overrask mamma med en middag for to. Her kan dere ha kvalitetstid sammen, bare dere to. Opplevelsen inkluderer en hovedrett hver samt en enhet drikke, det kan være et glass vin, en øl eller mineralvann. Det er selvsagt mulig å kjøpe ekstra retter eller drikke på stedet. En julegave til mamma som hun garantert vil sette stor pris på.

Les mer

Vinsmaking

Gi bort et gavekort på en reise i vinens verden. Dette er en perfekt opplevelse for alle som er glad i god vin og ønsker å lære mer. En super julegave hvis moren din er glad i vin.

Les mer

Spesialbehandling

La mamma senke skuldrene med en luksuriøs spabehandling. Her kan hun selv velge om hun vil ansiktsbehandling eller massasje. Behandlingen varer i 60 minutter og har velværegaranti!

Les mer

En dame som får massasje. Kjøp årets julegaver på nett.

Julegaver på nett – julegavetips til pappa

Indoor Skydive

Gi pappa en utfordring i julegave! Gi han en tur i vindtunnel. Her får man føle på samme vektløshet og adreanlinkick som når man hopper i fallskjerm. En rå opplevelse han sent vil glemme.

Les mer

Ølsmaking for to

Ta med pappa på ølsmaking for to! Lær mer om hvordan man brygger øl og få smake på ulike ølsorter. En erfaren ekspert på øl holder kurset i hyggelige lokaler. Pappa vil garantert sette stor pris på å få en opplevelse dere kan gjøre sammen.

Les mer

Flysimulator

Gi pappa mulighet til å lette, fly og lande en Boeing Boeing 737-800. Et gigantisk fly brukt til ruteflyvninger over lenger distanser. Alt i helt trygge omgivelser i en flysimulator. Perfekt gave til en pappa med en pilotdrøm i magen!

To menn som sitter i en flysimulator. Kjøp årets julegaver på nett.

Les mer

SE OGSÅ: Julegavetips pappa vil elske – gi en opplevelse som julegave til pappa 2017!

Julegaver på nett – til besteforeldre

Fjordcruise med rekebuffet

Dette er en super gave til besteforeldrene som ikke ønsker seg noe. Her får de oppleve et herlig sjøcruise på Oslofjorden i en gammel, sjarmerende skute som kjører innom alle severdighetene i fjorden. Underveis vil man få servert ferske reker, som man kan nyte på dekk eller i salongen.

Les mer

Hundekjøring

Overrask besteforeldrene dine med en fantastisk naturopplevelse i julegave. Å kjøre med hundespann er en spesiell opplevelse, man kjenner vinden i ansiktet, ser det vakre landskapet som blafrer forbi og hører lyden av mange små poter mot snø – sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen. Man kan velge om man vil sitte på sleden eller kjøre selv.

Les mer

Julegaver på nett – julegavetips til søster, bror, venner og kollegaer

Stand Up-kveld for to

Opplev en kveld med norske komikere på scenen. En morsom kveld med mye latter!

Les mer

Matlagingskurs

Gi bort et matkurs. Her kan mottakeren selv velge kurs. Velg mellom tapaskurs, sushi, italiensk eller vin og mat.

Les mer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar