Hundekjøring i vinterlandskap. kjøp årets julegaver på nett.

Hundekjøring – drømmen for mange!

Å få oppleve en tur med hundespann står øverst på mange nordmenns ”bucket list”. Det er ikke rart opplevelsen er blitt populær, det kreves ingen erfaring fra før av. Hundene vet godt at de skal følge guiden, det er bare å holde seg fast og nyte turen og landskapet.

Frosten biter i nesetippen, vinden tar tak i håret og alt du hører er hundene som puster og poter som tråkker ned snøen.

Hundekjøring er for mange en en gang i livet-opplevelse som bare blir med drømmen, men det blir stadig lettere å gjennomføre.

Har du prøvd?

Hundekjøring over hele landet

Stort sett der hvor det finnes en god snøsesong tilbys det nå muligheter for hundekjøring med slede. De mest populære destinasjonene for hundekjøring er blant annet Geilo, Lillehammer, Hemsedal og Trysil, dette er steder hvor mange nordmenn er så heldige å ha hytter.

Selv om det har vært dårlige vintre mange steder i landet de seneste årene er det stadig godt føre når man kommer seg noen meter over havet. Stort sett kan man få oppleve dette fra november til påske, avhengig hvor man er hen i landet.
hundespann med slede

LES OGSÅ: Derfor bør du gi gavekort i gave

Oppfylle drømmen om hundekjøring

Det er stadig flere som ønsker seg opplevelser i stedet for ting til bursdag og jul, hva ønsker du deg? Hundekjøring er en av de absolutt mest populære opplevelsene å gi i julegave.

YouWish gjør det lettere å gi bort en hundekjøring ved å samle flere aktører på et sted. Priset varierer etter hvor lang tur man ønsker. Man kan stort sett velge alt fra en korttur på rundt en time, til halvdagsturer og turer med overnatting.

Kanskje vil man reise vekk og kombinere kjøringen med andre aktiviteter, eller ta noe i nærområdet? Man må også huske på at sesongen kan svinge, stort sett er det best føre i januar-februar, men enkelte steder kan man også kjøre i påskeferien.

hundekjøring med 8 hunder

LES OGSÅ: Perfekt julegave til kjæresten som huskes – 10 gavetips på opplevelser

Kan man leve av dette?

For noen er hundekjøring både levebrød og konkurransesport, flere av leverandørene til YouWish konkurrerer på profesjonelt nivå. For å hevde seg i toppen kreves det hard disiplin og kilometer med treningsturer. Det er også derfor hundene som brukes til opplevelsesturer er så lydige og disiplinerte. Dette er hunder som trener mye og får mye omsorg!

Hundekjøring året rundt

Visste du at man også kan prøve hundekjøring på sommeren ? Flere leverandører tilbyr også kjøring med ”vogn”. Det fungerer slik at i stedet for en vanlig slede, så spenner man en slags trehjulsykkel fast til hundespannet. Det er minst like stabilt og fartsfylt. Det blir stadig flere som tilbyr ulike pakker med hundekjøring, sommer som vinter over hele vårt land og gjør drømmen mer tilgjengelig.

Likte du innlegget? Del det med en venn!

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar