Gruppe på rafting.

Derfor bør du gi gavekort i gave

Å kjøpe den perfekte gaven blir stadig en større utfordring! Vi er så heldige her i Norge at vi stort sett kan kjøpe det vi trenger til oss selv.

– Hva ønsker du deg til bursdagen din? – Hmm, jeg skal tenke på det!

Høres det kjent ut?

Når man spør bursdagsbarnet om ønsker får man ofte bare til svar at hun eller han ikke ønsker seg noe spesielt, og man blir stående å klø seg i hodet. Du vet jo at du uansett skal kjøpe NOE, og du vet at du må finne noe som holder mål.

Kan du tenke deg skuffelsen på bursdagsbarnets ansikt om du kjøper noe kjipt?

Så, hva gjør man da? Man vil jo gi noe fint, og gjerne overraske med noe gavemottaker ikke har tenkt på. Å kjøpe gavekort i gave er en løsning som mange velger!

Gi bort et gavekort!

Å gi bort et gavekort er som å gi øremerkede penger i en butikk du vet mottaker vil like. Da sørger du for at gavemottaker kan velge seg noe fint, blant massevis av produkter som han eller hun har lyst på. Mottaker trenger ikke å føle på å spare pengene, men kan unne seg en fin, selvvalgt gave.

Er du ikke enig?

De fleste butikker selger gavekort, og gjerne med et års gyldighet av gangen som gjør at man har god tid på seg til å finne noe fint. Man kan både kjøpe gavekort i en fysisk butikk eller nettbutikk med dingser eller hva med et gavekort på opplevelser? Mulighetene for hva man ønsker å kjøpe blir dermed store!

ullsokker i gave

Akkurat sokker har man som regel råd til å kjøpe selv.

LES OGSÅ: Våren er her – 7 gavetips til vårlige opplevelsesgaver!

Har du møtt på gavefrykten?

Har du noen gang pakket opp en gave og funnet noe du ikke liker? Da kanskje dette høres dette kjent ut?

En kompis overrekker en gave, flott innpakket i gavepapir og blanke gavebånd.
– Å tusen takk du hadde ikke trengt å kjøpe en gave.

Det er bare en liten ting, sier han, likevel føler du at forventningen stiger. Du åpner pakken og to trøtte ullsokker møter deg. Du tenker; er jeg en person som ser ut å like ullsokker?

– Ååå så flott, akkurat hva jeg trengte, sier du. Vi skal jo på tur snart.

Kjenner du igjen den kleine følelsen av å sette opp et gaveansikt, når du innerst inne er litt skuffet? Vil du ikke heller være den som gir bort en gave som blir husket?

Gavekort opplevelser

Hva med å gi muligheten til å oppfylle en skikkelig drøm?

Et gavekort på en opplevelse kan være alt fra spøkelsesvandring, standup-billetter, eller en helikoptertur. Her har man muligheten til å gi noen et minne for livet, noe de garantert vil sette pris på. Kjøp et gavekort her!

En opplevelse kan være så mangt, om det er å gå en tur i skogen, eller en ballongflyvning, alt er like verdifullt, så lenge det skaper minner.

LES OGSÅ: Hva skal jeg gi kjæresten min til bursdag? Her finner du 7 gavetips til opplevelser kjæresten vil like!

Gavekort pris?

De fleste som selger gavekort tilbyr muligheten å velge sum selv. Her gir man den summen som er vanlig i deres vennegjeng eller familie. På den måten trenger du ikke sprenge budsjettet, så kan heller mottaker betale et mellomlegg hvis han eller hun ønsker seg noe høyere i pris.

Men la oss være ærlig; er ikke det mest vinnende argumentet tidbesparelse?

Å kjøpe et gavekort tar deg i underkant av ett minutt om du vet hva du skal ha. Kjøper du gavekort på nett slipper du kø, babyer som gråter og alt stress som følger med shopping. La det å kjøpe gaver blir en positiv opplevelse!

Gjør det personlig!

Selv om du gjør gavekjøpet tidseffektivt, kan det likevel bli en personlig gave, det er ikke så mye som skal til! En hyggelig og håndskrevet hilsen er vel så viktig som gaven og gir et personlig preg. Blir ikke du glad for et hyggelig kort, kanskje?

Psst! Politiker Bjørnar Moxnes anbefaler å gi opplevelser i gave, her på besøk hos Asbjørn Brekke:

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar