Bursdagskake med brennende lys. Her finner du gavetips når du er på jakt etter 50 års gave til mann 2017.

50 års gave til mann 2017? 9 unike opplevelsesgaver som passer perfekt på 50 års dagen!

Er du på jakt etter 50 års gave til mann 2017?

50-årsdagen er kanskje det største bursdagsjubileet. Til denne dagen har man ofte en stor fest eller familieselskap med flotte taler og god mat. Noen tar seg til og med en skikkelig ferie!

Gjestene vil ofte kjøpe noe flott i gave, men sliter med å finne noe bursdagsbarnet ikke allerede har. Er du en av dem i dette øyeblikket?

Fortvil ikke, vi hjelper deg med unike gavetips til 50 års gave til mann 2017.

Gavetipsene er hentet fra YouWish.no. Her finner du over 450 opplevelsesgaver i alle kategorier.

9 gavetips  – 50 års gave til mann 2017

Jazzcruise

Jazzcruise er en hyggelig dag på vannet med god musikk og hyggelig stemning, Her får man cruise rundt mens man nyter en kald pils og lar bandet stå for underholdningen. Dette er en gave mange vil like!

Les mer

Vin og matkurs

Er han glad i god mat og drikke? Gi bort et kurs i å parre vin til mat. Her får man lære masse om hvilke viner som passer til ulik mat og hvorfor. Nyttig og utrolig hyggelig kurs.

Les mer

Fluefiskekurs

Er han glad i å fiske? Hvis han er nybegynner i fluefiske, eller bare kunne tenke seg å bli flinkere er dette et godt kurs å gi i gave. Her lærer man gode teknikker sammen med instruktør.En perfekt 50 års gave til mann 2017.

Les mer

En mann som fluefisker i en elv. En perfekt 50 års gave til mann 2017.

LES OGSÅ: Perfekt 50 års gave til mann? 18 tips til opplevelsesgaver som vil huskes!

Hotell i trærne

Dette er en wow-opplevelse uten like! En natt i spesialbygd trehytte inne i de svenske skoger. En opplevelse som virkelig er verdt reiseveien. Her er det store sjanser til å se elg og andre dyr. Roen om natten er helt spesiell.

Les mer

Øl- og sjokoladesmaking

Her får man en annerledes vri på den vanlige ølsmakingen. Gi han en øl- og sjokoladesmaking til 50 års dagen. Her får man smake på masse spennende øl og oppdage hvor godt det faktisk passer til sjokolade. Ikke la han gå de neste 50 år uten å kjenne denne komboen.

Les mer

Leopardkjøring

Hvis dere er flere om å kjøpe en 50 års gave til mann, kan kanskje dette være noe? Det som er helt sikkert er at det er en skikkelig ”once in a lifetime” opplevelse. Det er svært få av den tanksen på private hender i verden.

Les mer

Opplev Preikestolen med overnatting

Gi bort en tur til magiske Preikstolen med overnatting på hotell natten før. Stå opp og ta fatt på den fantastiske turen opp til destinasjonen sammen! En flott opplevelse man sent vil glemme.

Les mer

Preikestolen i Norge. En tur hit er en perfekt 50 års gave til mann 2017.

 LES OGSÅ: Bursdagsgave til han? 11 tips til minnerike opplevelsesgaver!

Romantisk fjellweekend

I denne pakken får man nyte to netter på et stilig lodgehotell i flotte omgivelser med tilgang til flotte løyper. Her har man også muligheten til kose seg i hotellets prisvinnende SPA med basseng, relax område, dampbadstu og sauna.

Les mer

Guidet fisketur

Denne opplevelsen gir han en flott mulighet til å komme seg ut i frisk sjøluft og teste fiskelykken på Hvaler. I naturskjønne opplevelserfår man fiske sammen med en erfaren fiskeguide. Dette er en perfekt50 års gave til mann 2017 – til han som liker naturopplevelser og er interessert i å fiske.

Les mer

fiskefangst på hvaler


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar