Spekkhogger i havet. Gi bort en spekkhuggersafari 50 års gave til mann som har alt.

Perfekt 50 års gave til mann? 18 tips til opplevelsesgaver som vil huskes!

Ute etter 50 års gave til mann som har alt? Det er etter hvert blitt en tynnslitt frase, men det er nå en kjensgjerning at de fleste 50-åringer har alt de trenger – og mer til! Man er ofte på høyden av karrieren lønnsmessig, det meste av lånet er nedbetalt, og man har råd til ferier når man måtte ønske. 50-åringer er gjerne kvalitetsbevisste og har tid til å nyte de gode tingene i livet.

Høres det kjent ut? Det kan være en skikkelig nøtt å finne en unik 50 års gave til mann som har alt. Derfor har vi samlet en rekke gode gavetips til deg her. Gi han en opplevelse han sent vil glemme!

Opplevelser til gourmeten

Femretters middag

Gi bort et gavekort på en femretters middag av høy kvalitet. Opplevelsen inkluderer også en egen vinpakke som passer til maten. Her kan 50-års jubilanten nyte en hyggelig kveld med god mat og drikke i flotte omgivelser.

Les mer her.

Matlagningskurs

Gi bort et matlagingskurs i 50 års gave til mann som er glad i å lage mat! Mange menn finner seg selv på kjøkkenet når de bikker 40, så dette er en perfekt 5o års gave til mann som runder 50. Her kan han finpusse på ferdighetene sine, og velge hva han ønsker å bli kurset i videre.

Les mer her.

Vinkurs og smaking

Her får mottakeren velge mellom fransk eller italiensk som tema. En svært dyktig vinekspert leder vinkurset. Her får gavemottakeren lære om klima, jordsmonn, druesorter og produksjon av vin. Deretter får deltakerne prøvesmake på relevante vine, plukket ut etter sesong og tema.

Les mer her.

Eksklusiv middag på restaurant med vinglass. Biff og stekte tomater på tallerkenen. En flott 50 års gave til mann som elsker god mat!

LES OGSÅ: 50 års gave til mann 2017? 9 unike opplevelsesgaver som passer perfekt på 50 års dagen!

50 års gave til mann som er eventyrlysten

Bare for 20 år siden var man betraktet som ganske gammel da man fylt femti – slik er det jo ikke lenger. Folk holder seg i form, nyter livet som etablerte og blir både foreldre og besteforeldre i senere alder. Vi er rett og slett yngre alle sammen! På 60-tallet var kanskje hatt og stokk en passende 50 år gave til mann, men nå ville du blitt kjeppjaget med en slik pakke. Gi heller en av disse:

Ballongflygning

Dette er en opplevelse for fire personer, så her kan 50-åringen ta med seg familien eller gode venner på tur. Luftballongen styres av en erfaren luftballongpilot. Sammen seiler dere opp på en luftig sightseeing over byen. Turen varer omtrent en time, og en liten lunsj og musserende er inkludert i opplevelsen. En unik 50 års gave til mann!

Les mer her.

Hundekjøring

Dette er en fantastisk naturopplevelse å gi bort i gave til en som har alt. Flere og flere har fått øynene opp for denne fantastiske opplevelsen, der du blir dratt innover det vakre vinterlandskapet av en hundespann. Her kan man virkelig nyte naturen! Gavemottakeren kan velge om han vil kjøre selv eller bare sitte på.

Les mer her.

Kjør supersportsbil

En perfekt gave til jubilanten! De fleste menn ville ikke sagt nei takk til å prøve å kjøre en eksklusiv supersportsbil! Med denne opplevelsen får han kjøre fire runder i en kjent sportsbil som Ferrari, Porsche eller Audi R8 – veiledet av en dyktig instruktør! En opplevelse med adrenalin-garanti!

Les mer her.

Prøvefly helikopter

Hvem har vel i drømt om å kunne fly? Med denne opplevelsesgaven får jubilanten sitte bak spakene i et helikopter, med god hjelp fra en erfaren pilot. Kjør fremover, bakover eller stå stille i luften – dette er en opplevelse man ikke kan sammenligne med noe annet man har gjort tidligere.

Les mer her.

Spekkhuggersafari

En drømmeopplevelse for alle som setter pris på flott natur og spenning. Her reiser man ut på fjorden i en stor ribbåt på jakt etter de spektakulære spekkhoggerne.Norge har verdens største bestand av spekkhuggere på omkring 2000 indidvider, så det er derfor gode sjanser til å få oppleve dyret med vakre Vesterålen som ramme.

Les mer her.

spekkhogger i fjorden

LES OGSÅ: Gave til mannen som har alt? 7 kule gaver til mannen som han ikke bytter

Gi gode minner i gave

Så hvis de ikke trenger noe, og er for fortsatt for unge for praktiske gaver
– hva gir man i bursdagsgave til 50 åring ? Gode minner!

Opplevelser er verken masseproduserte eller går i stykker, men det beste med opplevelsesgave – vet du hva det er? Det finnes noe for enhver type! Enten om du skal kjøpe til den sporty treningsentusiasten eller den mer bedagelige livsnyteren.

Her får du noen flere kjappe, unike tips til opplevelser som man ikke glemmer med det første!

50 års gave til mann som vil få han til å trekke på smilebåndet

Standup for to

En kveld med latter og moro. Her blir man underholdt av norske komikere, og oppleve den unike stemningen i salen. Komikerne byr på rå humor og tar opp alt fra politikk og store temaer, til hverdagsobservasjoner og alt mellom himmel og jord. En morsom 50 års gave til mann som setter pris på en god latter.

Les mer her.

Indoor Skydive

Gi bort en luftig opplevelse i vindtunnel. Her vil jubilanten få oppleve hvordan det føles å hoppe i fallskjerm. Opplevelsen inkluderer flytid på seks minutter tilsvarer tiden til åtte fallskjermhopp fra 12000 fot! Så her får man virkelig kjenne på sommerfuglene i magen!

Les mer her.

Wallmans Dinnershow

En kveld med god underholdning og god mat på Wallmans salonger. Her kan man la seg underholde av de dyktige artistene på scenen, samtidig som man får servert god mat. En helaften man sent vil glemme. En super gave til jubilanten som setter pris på kultur og god mat.

Les mer her.

Mennesker rundt middagsbord som underholdes på wallmans salonger i oslo. En hyggelig kveld som passer som 50 års gave til mann som elsker musikk, dans og god mat.

Spleis på en eksklusiv opplevelse han alltid vil huske

Å fylle 50 år er ikke småtterier – dette er en dag som virkelig bør feires med brask og bram! Dette er virkelig en anledning for å slå på stortromma – og gi han en gave han aldri vil glemme. Det kan være en god idé å gå sammen og spleise på en opplevelsesgave. Her er det mange muligheter til å gi noe spektakulært som jubilanten garantert vil bli overrasket over!

Eksklusiv whiskysmaking

Med dette gavekortet får jubilanten smake på fem eksklusive og sjeldne whiskeysorter, som har vært lagret i over 30 år. Whiskeyen er spesialimportert og dyktige whiskeyeksperter vil by på en innføring i historie, produksjon og geografisk fakta om whiskey. Dette er en underholdene og interessant kveld, perfekt hvis man ønsker å lære mer om whiskey.

Les mer her.

Romantikk på Hafjell

Denne opplevelse inkluderer en tur for to til vakre Hafjell, med to overnattinger i en flott leilighet. Her er det kort vei til skiløyper og vakker natur, dere vil få servert en treretters middag begge dager, få bade i utendørsbasseng som holder 28 grader og kose dere med musserende på rommet. Her ligger alt til rette for en avslappende helg i flott natur, med en liten smak av luksus.

Les mer her.

Nordlysweekend for to

Gi jubilanten en nordlysweekend for to. Her blir man tatt med på wildlifesafari i fjorden for å se det arktiske dyrelivet. På kveldstid blir dere tatt med til fyrlykten ytterst på svaberget – et perfekt sted å nyte synet av nordlyset, samtidig som dere holder dere gode og varme inne i fyret med varm drikke og reinskinn til å sitte på. Opplevelsen inkluderer to overnattinger i en stor suite leilighet. Toretters middag begge dager, frokost begge dager, og en lunsj en dag. Opplev det magiske nordlyset på wildlifesafari, der dere også vil få se det arktiske dyrelivet.

Les mer her.

Hotell i trærne

Gi bort en natt på hotell i tretoppene, med fugler og ekorn som nærmeste nabo. Våkn opp å se den fantastiske utsikten over skogen og nyt den deilige stillheten. Rommene er av høy kvalitet og designet på hotellet er et skue for seg selv. En fredfull og unik opplevelse helt utenom det vanlige!

Les mer her.

Overnatting på Gods for to

Overrask jubilanten med en overnatting på et historisk gods! Her får dere overnatte i et flott superior-rom med badekar, balkong og havutsikt. Opplevelsen inkluderer også en delikat femrettersmiddag, med et glass musserende som aperitiff. En herlig, avslappende opplevelse til jubilanten!

Les mer her.

Se alle opplevelsesgaver på YouWish.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *