Par som går mellom vinrankene på en norsk vingård. en overnatting her er en perfekt bursdagsgave til han som har alt.

Bursdagsgave til han? 11 tips til minnerike opplevelsesgaver!

Hvorfor er det så vanskelig å finne en perfekt bursdagsgave til han? Hvorfor skal menn være så vanskelige å kjøpe til? Kanskje fordi de ofte påstår at de verken trenger eller ønsker seg noe?

Vi kvinner blir ofte gående og tråle butikker opp og ned for å finne den perfekte gaven. Eller går du bare rett for sokker og slips?Vi pleier til slutt å treffe spikeren på hodet, men det etter mye research og leting.

Her skal du få 11 konkrete gavetips til de kuleste gaver til han. Alle sammen spektakulære opplevelser han garantert vil huske!

Bursdagsgave til han som får hjertet til å pumpe

Skeleton

Har du sett denne olympiske grenen på tv? Her ligger utøveren med nesetippen en centimeter fra isen og suser avsted i 70 km/t. Det er helt vilt! Denne gaven passer best for våghalsen.

Les mer her.

Prøvefly et helikopter

Alle gutters hemmelige drøm? De uten flyskrekk, vel og merke. I denne opplevelsen får man være med en instruktør og fly et helikopter helt selv!

Les mer her.

Dame som flyr en helikopter. Dette er en spennende bursdagsgave til han som ikke er redd for høyder.

LES OGSÅ: Perfekt bursdagsgave til han under 700 kr? 21 gavetips han vil sette pris på!

Flyboard

Her er man koblet til et brett som drives av en jetski, kraften fra motoren lar deg skyte opp i været, inntil 9 meter. Populær gave hos YouWish.

Les mer her.

Opplevelsergaver på hjul

Kjør supersportsbil

Toppselger hos YouWish, ikke uten grunn! Her får man kjøre 4 runder sammen med instruktør på en av Norges beste baner. Her får man kjøre sportsbiler som Ferrari eller Porsche.

Les mer her.

Supersportsbil som skrenser i en sving på bane. Dette er en opplevelse som passer perfekt som bursdagsgave til han som elsker adrenalin.

Leopardkjøring

43 tonn på belter, denne tanksen er helt rå, og det vil nok han synes også. Å sitte på i tanks er en hemmelig drøm for mange, svært få har noen gang fått muligheten til å sitte på!

Les mer her.

Bursdagsgave til han som vil gripe dagen

Nordlyssafari

Med mindre man bor i nord er det svært få forunt å oppleve det vakre nordlyset. Gi bort en nordlyssafari, det blir et minne for livet!

Les mer her.

En natt i UFO

Man må faktisk reise helt til Luleå i Sverige for å oppleve denne spesielle overnattingen, men tar dere turen er det verdt det! Her langt inne i de svenske skoger er det satt opp flere fantasifulle hytter i trærne. En en-gang-i-livet-opplevelse!

Les mer her.

 

Spekkhuggersafari

Dette er en drømmeopplevelse for han som liker de store naturopplevelsene, krydret med spenning. Safarien foregår i store ribbåter i fjorden med utgangspunkt fra Andenes.

Les mer her.

Spekkhoggere i vannoverflaten med vakre fjell i bakgrunnen. Spekkhoggersafari er en super bursdagsgave til han som er eventyrlysten.

LES OGSÅ: Gave til til han som har alt? 10 gavetips til opplevelser han vil elske!

Tre opplevelsesgaver til livsnyteren

Femrettersmiddag

Hvis mannen du skal kjøpe til er glad i mat er dette en dekanent pakke som vil falle i smaki – en nydelig femretters middag med vinpakke til. De dyktige kokkene setter sammen et fortreffelig måltid hvor mat og drikke harmonerer.

Les mer her.

Bo i vintønne

Visste du at det fantes norske vingårder? Overnatting i et gammelt eikefat og vinsmaking med tapas gjør dette til en berusende vinopplevelse. Annerledes hotellopplevelse!

Les mer her.

Eksklusiv whiskeysmaking

Luksusopplevelse! Her får man smake på mange eksklusive og eldre whiskysorter. De fleste er lagret i 30 år eller lenger.

Les mer her.

 

 

Se flere gavetips til han hos YouWish.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *