Brudepar på kirketrappen, fra knærne og ned. Våre beste tips til bryllupsgave vil få brudeparet til å danse av glede.

Tips til bryllupsgave – 12 unike tips til bryllupsgave i alle prisklasser

Våren er høysesong for bryllupsinvitasjoner, og mange er på jakt etter gode tips til bryllupsgave. Brudeparet har lagt ned utallige timer med planlegging og innkjøp, og som bryllupsgjest ønsker man å gi noe meningsfult og personlig tilbake i bryllupsgave.

Før vi presenterer våre beste tips til bryllupsgave, vil vi svare på noen vanlige spørsmål:

Må man følge ønskene på bryllupslisten? 

Det er ingen regel som sier at du må kjøpe noe derfra hvis det meste på listen er dekket. Nettstedet Mitt Bryllup er enig dette; men pass på! Har brudeparet sagt at de ønsker ett spesielt servise, er det lite lurt å velge et annet servise som gave. Gå heller for noe personlig eller kreativt. Som en opplevelse!

Hvilken pris skal jeg legge meg på?

Fra tidligere skikk og bruk het det seg at gavens verdi skulle dekke kuvert-prisen. Altså, du bør bruke like mye på paret som de har brukt på deg som gjest. Sjekk ut stedet! Det koster gjerne fra 1000,- per kuvert hos hotell og flotte selskapslokaler. Hvis du fortsatt er usikker er kanskje det greieste å forhøre seg med hva de andre gjestene går for. Forbrukerøkonom Elin Reitan har presentert en undersøkelse på sin blogg som viser at det er vanlig å bruke rundt 800kr hvis man er nære venner og 1000kr hvis man er i familie. Andre, mer fjerne venner, legger rundt 400kr i potten.

Hva er fordelene ved å gi bort en opplevelse?

Med en opplevelsesgave slår du to fluer i en smekk. Du vet jo allerede at brudeparet får flust av ting, så hvorfor ikke gi dem kvalitetstid? Etter bryllupet kommer hvetebrødsdagene, etterfulgt av et helt liv med hverdager – gi dem noe å se frem til. Med et gavekort på opplevelser kan de etter bryllupsreisen skape flere gode minner sammen.

Uansett hva budsjettet ditt er, finnes det massevis av morsomme bryllupsgaver hvis du bare tenker litt utenfor boksen. Eller hvorfor ikke gå sammen og spleise på noe fint?

LES OGSÅ: Gi bort en kreativ bryllupsgave – overrask brudeparet med en opplevelse

Våre beste tips til bryllupsgave – sortert etter pris

Bryllupsgaver under 800 kroner

Middag for to 

Med denne opplevelsen kan brudeparet nyte en herlig og velsmakende middag sammen. En perfekt gave å ha når hverdagen melder seg og man ønsker litt kvalitetstid sammen.

Les mer om opplevelsen her.

Salsakurs

Gi brudeparet gavekort på salsakurs. En romantisk og intim opplevelse som vil få brudeparet til å trekke på smilebåndet.

Les mer om opplevelsen her.

Ølsmaking for to

Øl har alltid vært en populær drikk, men de siste årene har folk også blitt mer opptatt av å lære mer om drikken. Gi brudeparet en ølsmaking der de kan lære mer om drikkens bakgrunn, og hvordan man lager øl. Her får man også smake en rekke ulike ølsorter.

Les mer om opplevelsen her.

Bryllupsgaver under 1500 kroner:

Hundekjøring

La brudeparet suse inn i vinterlandskapet trukket av en gjeng med flotte hunder. En annerledes naturopplevelse brudeparet vil huske lenge!

Les mer om opplevelsen her.

Vin- og ostkveld for to

Her får brudeparet kose seg med ost og vin av høy kvalitet, samtidig som de vil lære mer om hvordan ost og vin passer sammen. En perfekt gave til paret som har alt!

Les mer om opplevelsen her.

Parfloating

La brudeparet senke skuldrene i en eggeformet tank som stenger ute lys og lyd. Her kan de nyte stillheten med hverandre, og kjenne kroppen flyte vektløs i vann som er doblet så salt som vannet i Dødehavet. Floating er en kjempetrend akkurat nå, og en av våre bestselgere.

Les mer om opplevelsen her.

Vin, druer og ost på et delikat fat. En ost- og vinkveld er et av våre beste tips til bryllupsgave, til en rimelig pris.

LES OGSÅ: 8 flotte spleisegaver til brudeparet

Bryllupsgaver under 3000 kroner:

Romantikk ved havet

Gi bort en romantisk hotellovernatting på et herskapelig hotell, med utsikt til havet. Dette er en gave brudeparet vil sette pris på, en opplevelse der de kan nyte hverandre og få kvalitetstid sammen.

Les mer om opplevelsen her.

Romantisk spaweekend

Med denne opplevelsen får brudeparet en overnatting på et spahotell av høy kvalitet. Gavekortet inkluderer dessuten frokostbuffet, toretters-middag/grillbuffet på sommeren og fri entre til lekker spaavdeling og basseng.

Les mer om opplevelsen her.

Fjordromantikk

Norge på sitt vakreste! Omkranset av majestetiske fjell, eventyrlig natur og den dypblå Hardangerfjorden, er dette hotellet en severdighet i seg selv. Her kan brudeparet nyte flott utsikten og pleie kjærligheten. Opplevelsen inkluderer superior dobbeltrom med fjordutsikt og treretters middag eller buffet.

Les mer om opplevelsen her.

Et par som sitter på en brygge kledd i morgenkåper mens de skuer ut over et stille hav. En romantisk overnatting ved havet er et godt tips til bryllupsgave til paret som har alt.

Her finner du flere gavetips til paret som har alt.

Eksklusive tips til bryllupsgave

En natt i UFO for to

Sov i en menneskebygget UFO i toppen av et tre, dypt inne i de svenske skoger. Opplev stillheten og naturen sammen som par, på et noe utradisjonelt hotell…

Les mer om opplevelsen her.

Prøvefly et helikopter

Med dette gavekortet får man prøvefly et helikopter helt selv, selvfølgelig med en erfaren pilot ved sin side. En spennende gave til den eventyrlystne.

Les mer om opplevelsen her.

Nordlysweekend for to

La brudeparet oppleve det sensasjonelle nordlyse på wildlifesafari t i løpet av denne weekenden for to. Opplev vakre Nord-Norge og få oppvartning i en egen privat leilighet. Alle måltider hele helgen er inkludert i opplevelsen.

Les mer om opplevelsen her

 

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Tips til bryllupsgave – 12 unike tips til bryllupsgave i alle prisklasser”

Legg igjen en kommentar