Brudepar som holder hender. Her får du tips så du kan gi en kreativ bryllupsgave til de nygifte.

Gi bort en kreativ bryllupsgave – overrask brudeparet med en opplevelse

Ikke gi en toaster denne gangen – velg en kreativ bryllupsgave utenom det vanlige. Vi mener opplevelser er de beste bryllupsgavene! Ved å gi brudeparet gode opplevelser skaper man et godt fundament for samlivet.

En opplevelse kan være så mangt, den kan være spennende, romantisk, avslappende eller fremkalle gåsehud.

Trenger du noen tips til gode bryllupsgaver? Scroll ned til vår liste under!

Velg en kreativ bryllupsgave – 10 gode tips

1.Midnattssolsafari

Opplev midnattssola 200 kilometer nord for polarsirkelen. Denne opplevelsen ble kåret til en av de 10 beste sommeropplevelsene i 2014 av National Geographic.

Les mer her.

2. Fjellvandring med lokalmat i Åre

En perfekt gave til de naturinteresserte med sans for kortreist mat. Her får man nyte en vakker tur i fjellet, med stoppesteder med lokal mat underveis i turen. En flott opplevelse for de nygifte!

Les mer her.

3.Moskussafari

Ikke alle vet at vi faktisk har moskus her i Norge. Gi bort en moskussafari til brudeparet – en kreativ bryllupsgave der de nygifte får se disse majestetiske dyrene på nært hold. Visste du at de kan bli over 400 kilo tunge?

Les mer her.

4. Tur med tandemdresin

En flott naturopplevelse på tandemdresin, som er en sykkel som går på togskinner. Opplevelsen inkluderer sykkeltur for to personer, i et vakkert landskap. En annereldes og kreativ bryllupsgave til de nygifte.

Les mer her.

5. Villmarkssafari med guide

I norsk natur har vi mange fantastisk dyre- og fuglearter, og på denne safarien får brudeparet se disse på næt hold. Turen går med bil gjennom skogen, ledet av en erfaren guide. Underveis stopper man opp for å se på dyr og fugler. Her ligger forholdene til rette for å få tatt gode bilder, for de som ønsker det.

Les mer her.

Midnattsol i Nord-Norge. Et fantastisk vakkert skue, og en kreativ bryllupsgave å gi til brudeparet.
Vil du sende brudeparet på en midnattsolsafari?

LES OGSÅ: Gave til brudeparet 2017? Se 7 romantiske overnattinger som utgjør den perfekte bryllupsgave!

Kreativ bryllupsgave – Flere tips her:

6. Gokart for to

En perfekt gave til brudeparet som ligger å konkurrere. Her får man testet hverandre i hver sin gokart. Hvem kommer først i mål? En morsom opplevelse å gjøre sammen når man er nygift.

Les mer her.

7. Kanalcruiseweekend

Gi bort en gave der brudeparet får opplevde den berømte Telemarkskanalen. En flott opplevelse som passer godt til alle som er interessert i norsk kultur og historie, og en hyggelig aktivitet å gjøre sammen som par. Opplevelsen inkluderer en tre timers langt kanalcruise med to måltider og overnatting på et familiedrevet hotell med flott utsikt for to stykker.

Les mer her.

8. Overnatting på en norsk vingård

Med denne opplevelsen får brudeparet oppleve en norsk vingård. Ja, du leste riktig. Vi har vingårder i Norge også. Her får de nygifte overnatte i en innredet gammel vintønne, smake vin og spise tapas og lære mer om vinen som produseres.

Les mer her.

9. Fjordcruise med reker for to

Gi brudeparet en herlig tur på Oslofjorden i en ærverdig gammel båt. Båten kjører innom spennende severdigheter i Oslofjorden, mens passasjerene kan nyte gode reker og flott utsikt. En flott sommeropplevelse for to!

Les mer her.

10. Prøveskyting for to

Dette er en kul gave til brudeparet de garantert vil huske. Med dette gavekortet får de skyte med både revolver og pistol, og det er garantert noe mange er nysgjerrige på og gjerne vil prøve. Definitivt en kreativ bryllupsgave helt utenom det vanlige.

Les mer her.

LES OGSÅ: Bryllupsgave – 6 gavetips til brudeparet som har alt

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Gi bort en kreativ bryllupsgave – overrask brudeparet med en opplevelse”

Legg igjen en kommentar