Nygift brudepar.

Bryllupsgave – 6 gavetips til brudeparet som har alt

Som bryllupsgjest ønsker man gjerne å finne frem til en perfekt bryllupsgave til brudeparet. Mange ønsker seg bestikk, servise og penger til reise. Det er greit nok det, men hvorfor ikke være den som finner på noe helt unikt? En gave som brudeparet vil huske for alltid?

Vi har mange spennende opplevelsesgaver som passer som bryllupsgave. Du kan enten kjøpe en gave kun fra deg, eller dere kan gå sammen flere og spleise på en større opplevelsesgave. Mulighetene er mange.

Som nygift vil man gjerne pleie kjærligheten, og da passer en opplevelse perfekt. Det kan være er en spaweekend ved sjøen, surfekurs på Vestlandet eller en helikoptertur over favorittbyen. Her kan du finne noe som passer alle brudepar, fra de aktive til de mer kulturelle eller bedagelige.

 Nytt perspektiv med helikoptertur

Sted: Oslo, Verdal, Trondheim og Sandefjord.

Når: Hele året.

dame i helikopter

Med denne opplevelsesgaven kan brudeparet oppleve noen av Norges flotteste byer ovenfra. Turen er guidet og paret vil få masse spennende informasjon om serverdighetene helikopteret kjører over. Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige, med passe mye adrenalin og spenning – noe som kan passe for de aller fleste.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Plei kjærligheten i en av Norges mest romantiske byer

Sted: Røros

Når: Hele året

Historiske bygninger i Røros.

LES OGSÅ: Tips til bryllupsgave – 12 unike tips til bryllupsgave i alle prisklasser

Bor du i Norge, er det et must å oppleve Røros. Dette er en helt unik by med mye sjel og sjarme. Turister reiser hit fra hele verden for å oppleve alt det byen har å tilby. Med bygninger helt tilbake fra 1600-tallet er det ingen tvil om at denne byen bærer på mye historie.

Med vår opplevelse i Røros kan brudeparet velge mellom en natt på tre ulike hoteller. Inkludert i opplevelsen er også en åtteretters smaksmeny med lokale godbiter som blir tilpasset etter råvarer i sesong. Dette er en innholdsrik opplevelse som blir en perfekt bryllupsgave for de som ønsker å pleie kjærlgheten og oppleve god mat og kultur i en av Norges vakreste byer.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen. 

Senk skuldrene på spa – perfekt for å samle nye krefter

Sted: Lysekil, Hjelmeland, Røros

Når: Hele året

Par i svømmebasseng.

Det tar på å planlegge og gjennomføre et bryllup. Etter hektiske måneder, eller kanskje år, har ofte brudeparet behov for å senke skuldrene og slappe helt av. Med denne opplevelsen kan du gi brudeparet en gylden mulighet til å gjøre nettopp dét. Med en romantisk weekend på spa får brudeparet nytt hverandres selskap i avslappende omgivelser. En perfekt bryllupsgave hvis du vil gi brudeparet en anledning til å koble ut.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen.

Opplev en norsk vingård

Sted: Gvarv

Når: juni-september

Vinglass og druer på et bord.

Norsk vingård?, tenker du kanskje. Ja, vi har faktisk vingårder i Norge. Med denne opplevelsen får brudeparet overnatte på den sjarmerende norske vingården i Gvarv, i et helt unikt og eksklusivt soverom skapt i et 7500 liter stort eikefat hentet fra Tyskland. Gjestene får selvsagt vinsmaking med tapas-servering inkludert i opplevelsen. En unik opplevelse å gi bort i gave til et par som setter pris på god vin og vil oppleve noe utenom det vanlige.

Les mer om denne opplevelsen.

På oppdagelsesreise i eget land – perfekt bryllupsgave til de aktive

Sted: Hordaland

Når: sommerhalvåret

Fossefall i Hordaland.

LES OGSÅ: Gave til brudeparet 2017? Se 7 romantiske overnattinger som utgjør den perfekte bryllupsgave!

Når man skal reise bort på ferie, er det lett å tenke at man vil til utlandet, men hvorfor ikke legge turen til Norge? Landet vårt har jo så mye flott å by på. Denne opplevelsen er perfekt å gi til par som setter pris på flott natur og liker å være aktive.

Reisen starter i Voss der man setter seg på toget og blir tatt med på en spektakulær reise. Den berømte Flåmsbanen er en del av strekningen – den bratteste togstrekning i Nord-Europa. Når toget når Berekvam fortsetter turen på sykkel med følge av en guide som viser frem de beste utsiktsstedene langs veien ned en 11 km lang bakke. Når man når bunnen av bakken, fortsetter reisen til sjøs – og de reisende får oppleve en RIB-safari utover norske fjorder. Med båten suser man utover mot de vakreste stedene i området – turen går innom blant annet vakre Aurlandsfjorden, Nærøyfjorden og Gudvangen. Derfra kjører man bil tilbake til Voss, via Stallheimskleivane – en bratt veistrekning med utsikt som får det til å kile litt ekstra i magen. Perfekt bryllupsgave for alle som liker å være i aktivitet!

Les mer om opplevelsen her.

Surfeweekend som passer for alle

Sted: Sandnes eller Stavanger

Når: april-oktober

Man and woman in the ocean at sunset

Dette er en opplevelse som passer perfekt for brudepar som liker action og utfordringer. Surfing er ikke for pyser og man må regne med å måtte prøve noen ganger før man får det til – men da er det ekstra gøy når man endelig klarer å stå oppreist på brettet og ri på en bølge! Her får man opplæring og veiledning fra en flink instruktør, før man får prøvd seg på egenhånd.

Dette er surfekurs der man virkelig får bryne seg, enten man surfer for første gang eller er litt mer viderekommen.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen i Stavanger.

Her kan du lese mer om denne opplevelsen i Sandnes.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar