Spektakulær utsikt i Geiranger.

8 flotte spleisegaver til brudeparret

Skal du kjøpe sommerens bryllupsgave sammen med flere andre? Så smart! Ved å gå sammen om en spleisegave til brudeparret blir budsjettet større og man har muligheten til å gi bort en gave som virkelig imponerer og overrasker brudeparret.

Gi brudeparret en gave de kan oppleve når hvetebrødsdagene er over, slik holder man minnet om bryllupsdagen lenger!

I mylderet av vannkokere og toastjern kan vi love at det er disse opplevelsesgavene folk vil snakke om.

Minneverdige overnattinger som bryllupsgave

En natt på et hotell i byen er vel og bra det, men er det spesielt nok som gave til den store dagen? Gi bort flotte og ekstraordrinære overnattingspakker som brudeparret vil bli begeistret for. Hva med en natt på et gods? Eller et opphold ved fjorden med imponerende utsikt?

1. Romantikk på godset

Gi bort en natt i superiorrom med havutsikt fra balkongen. Pakken inneholder også en deilig aperitif og femretters gourmetmiddag. Kjøp gaven her.

Refsnes Gods i solskinn; perfekt spleisegave til brudeparret

LES OGSÅ: Bryllupsgave – 6 gavetips til brudeparet som har alt

2. Romantisk idyll

Det ligger i navnet – dette er idyll for to! Flotte Dalen Hotel i Telemark gir ro i sjelen og romantikk for to. Tror du brudeparret hadde likt en natt her? Les mer om Romantisk idyll her.

3. Fjordromantikk

Er Hardanger Norges vakreste sted? Det vil mange hevde! Her får brudeparret bo i et superiorrom med fjordutsikt og nyte treretters middag på kvelden. Kjøp opplevelsen her.

Hardangerfjorden og epletrær som blomstrer

4. Romantikk på hafjell

To netter med kort vei til løypene og oppvarmet basseng. Tror du brudeparret hadde likt dette? Her får man bo i en flott leilighet og blir servert treretters middag begge dager. Se her! Romantikk på Hafjell.

Opplevelser til brudeparret som skaper gode minner

For å bygge videre på ekteskapet er det viktig å finne på nye ting, og få nye erfaringer sammen. Her er noen opplevelser dere kan unne dem.

Liker de champagne, eller vin? Gi bort en smaking! Hvis de er et par som tar en utfordring, gi f.eks en luftballongtur over Gøteborg! Det er en en-gang-i-livet opplevelse alle burde sjekke av listen!

5. Champagnesmaking

Gi bort en smaking av de gylne bobler. Er ikke champagne romantikken og festenes drikke, kanskje?

Her får de sjansen til å finne seg en ny favoritt, og samtidig lære noe nytt. Champagnesmaking.

Pssst! Du kan lese om alle de ulike smakingene våre her.

champagnesmaking

LES OGSÅ: Gave til brudeparet 2017? Se 7 romantiske overnattinger som utgjør den perfekte bryllupsgave!

6. Helikoptertur

Dette er en uvanlig gave man ikke unner seg selv, så hvorfor ikke benytte anledningen til å overraske med en helikoptertur?

7. Øl- og sjokoladesmaking

En uvanlig kombinasjon? Mulig det, men sjokolade passer ypperlig til ulike typer øl. Her får brudeparret smake seg frem til nye favorittkomboer. Noe rart, og noe godt! Les mer om gaven her.

8. Fly luftballong

Langt der oppe der blir alt her nede så veldig smått, og utsikten blir spektakulær. Man må til Gøteborg for å oppleve dette, men det er det verdt! Kjøp gavekort på tur med luftballong her.

to luftballonger i lufta

Flere tips? Se alle 70 gavetips til bryllupsgaver hos YouWish.no.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar