Middag på Wallmans salonger i Oslo er en flott opplevelse

Wallmans dinnershow – gaven som passer alle

Paljetter, store smil, bobler i glasset og høye spark! Det oppsummerer en kveld på Wallmans for meg. Men det er så mye mer! Det er humor, det er show, det er matopplevelser og det er en god dose, gammeldags glamour.

Får du ikke lyst til å ta deg en kveld på byen nå?

Kvelden starter i det man krysser Akerselva og spankulerer ned den lilla løperen. Verter og vertinner smiler varmt velkommen, og innenfor døren er det mulig å få seg en velkomstdrink. Stemninga er satt!

Det er godt å vite at man resten av kvelden skal bli tatt godt hånd om. Derfor er dette en perfekt opplevelse å gi i gave – du gir bort gaven av å bli vartet opp! Her blir man underholdt, man blir mett og man blir i godt humør. At de trives på jobb, det er det ingen tvil om.
artist på wallmans

LES OGSÅ: Innendørsaktiviteter i Oslo for barn og voksne

Wallmans salonger oslo

Det er umulig å ikke la seg smitte av artistenes energi og glede. De synger, de danser og de serverer. Ja, artistene er faktisk også servitører – det er noe av det som gjør konseptet unikt.

Hvordan de får tid til å skifte tør jeg ikke tenke på, men det går sømløst. Husk å heie ekstra mye på din servitør når du ser han eller henne på scenen.

servitør wallmans

LES OGSÅ: Perfekt gave til kjæresten – hver gang!

I løpet av kvelden blir man servert fire, herlige retter mellom shownummer som spenner seg over flere tiår med musikk og stilarter. Liker dere 60-talls? Liker dere moderne pop? Liker dere hardrock? Hva med musikalnumre? Her skal det være noe som fenger de fleste – nettopp derfor er Wallmans så allsidig, så likanes og så perfekt å gi bort i gave.

Det er ikke et øyeblikk satt av til kjedsomhet!

kvinner med gitar

Gi noen en fantastisk kveld ute -Kjøp billetter til Wallmans her – Gavemottaker kan selv booke en tid når det passer.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar