Et ungt par som smiler mot hverandre. Høstferie Oslo Opplevelser.

Ting å gjøre med kjæresten? Overrask med en av disse opplevelsesgavene!

Her deler vi våre beste tips til ting å gjøre med kjæresten. Aktiviteter og opplevelser du kan gi i gave til kjæresten, enten til jul, bursdag eller bare som en overraskelse i hverdagen.

Er dere flinke til å pleie forholdet? 

Ved å gjøre nye opplevelser sammen, vil dere skape felles minner og dermed få en sterkere relasjon.

Kanskje du vil utfordre kjæresten med en adrenalinfylt aktivitet? Eller ønsker du å pleie kjærligheten med en romantisk opplevelse?

Med disse opplevelsesgavene får dere garantert kost dere sammen, på den ene eller andre måten.

Se alle våre gavetips til kjæresten her.

Ting å gjøre med kjæresten

Spøkelsesvandring for to

Dette er definitivt en spennende ting å gjøre med kjæresten. Overrask med en spennende vandring i Oslos forhistoriske gater rundt Akershus festning og hør alle de spennende historiene om hvem som går igjen på festningen. En unik aktivitet som vil gi dere gode minner sammen!

Les mer

Ølsmaking for to

Har du en kjæreste som er glad i øl? Da er dette en perfekt gave. Enten det er til bursdag, eller bare fordi du vil overraske kjæresten med en morsom aktivitet dere kan gjøre sammen. Her lærer dere mer om hvordan øl lages, og får smake på 5 nøye utvalgte øltyper. En sikker gavevinner!

Les mer

Gi bort ølsmaking i gave til kjæresten. En super ting å gjøre med kjæresten.

LES OGSÅ: 13 gavetips til kjæresten når du ikke vil bomme

Stand Up-kveld for to

På jakt etter ting å gjøre med kjæresten en hverdagskveld? Hvorfor ikke oppleve en morsom Stand Up-kveld? Her får man se stjerneskudd på komikerhimmelen og mer erfarne komikere på scenen. Le dere skakke sammen, og gjør noe ut av hverdagen – det er tross alt de det er flest av…

Les mer

Spadag med lunsj

Skjem bort kjæresten med en velværende spadag! Her kan man virkelig senke skuldrene og slappe helt av – en perfekt gave til en kjæreste som kanskje er litt stresset? Inngang til basseng og badstue, og en deilig lunsj, er inkludert i denne pakken.

Les mer

Parfloating

Har du hørt om floating? Dette er en av de hotteste trendene i «velvære»-bransjen. Ligg sammen i en lys- og lydisolert tank, fylt med vann saltere enn Dødehavet. Her flyter man helt uten å anstrenge seg – det føles som om man svever. Epsonsaltet i vannet har dessuten mange helsebringende effekter. En perfekt gave til kjæresten som vil bringe dere nærmere hverandre.

Les mer

Gi bort floating til kjæresten. En super ting å gjøre med kjæresten.

LES OGSÅ: Vi tester: Romantisk spaweekend

Skytedate med grovpistol

Ute etter en actionfylt opplevelse å gjøre med kjæresten? Da er dette en perfekt aktivitet! Med dette gavekortet får dere skyte med grovpistol på blink, etter grundig opplæring fra en erfaren instruktør. Gøy for begge – og en morsom opplevelse som vil gi dere gode minner. Hvem er den beste til å treffe blinken? Perfekt for par med konkurranseinstinkt.

Les mer

Hundekjøring

Sus inn i et vakkert vinterlandskap trukket av et spann med hunder, mens dere sitter sammen under en varm skinnfell og kjenner vinden bite i kinnene. Hvis dere vil, kan dere kjøre hundespannet også. En unik opplevelse, perfekt for par!

Les mer

Hundespann som trekker en slede innover i et vakkert snødekket landskap. En perfekt ting å gjøre med kjæresten.

Salsadag for to

Dette er en en romantisk og kul aktivitet å gjøre for kjærestepar. Lær salsa, le, imponer hverandre og få en felles interesse. Overrask vennegjengen på neste fest ved å ta over dansegulvet med proffe salsatrinn.

Les mer

Taubane

Sus inn og over vann i Nordmarka i denne morsomme taubanen, kjenn suget i magen og ha en annerledes opplevelsesdag med kjæresten. En perfekt date-aktivitet!

Les mer

En dame som slenger seg ut i en taubane. En perfekt ting å gjøre med kjæresten.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

Legg igjen en kommentar