To badekåper på en knagg.

Vi tester: Romantisk spaweekend

Sjelden får vi dødelige muligheten til å unne oss spaluksus slik som kjendisene, så når sjansen byr seg så må man hoppe på. En kald og grå fredag i mars dro jeg tidligere fra kontoret (luksus bare det!) og pakket ned gammelt badetøy sammen med gavekortet på Romantisk Spaweekend.

Romantisk spaweekend; Hvor er vi hen egentlig!?

En varm kaffe på veien, en god spilleliste på stereoen og den gode helgefølelsen gjorde to timer ned til Lysekil til en hyggelig affære. Etterhvert tok vi av inn på en humpete landevei, alt jeg kan se er kuer og jorder, «- det her kan vel ikke være riktig vei?»

Plutselig åpenbarer hotellet seg og vi kan se sjø igjen!

Den sure vårluften ble en skarp kontrast til den varme velkomsten på spahotellet.. Vi ble tatt i mot av en smilende resepsjonist som bekreftet våre middags- og spatider. Med barnslig entusiasme løp vi til rommet, (det er alltid spennende å sjekke ut rommet første gangen) og vi ble ikke skuffet.

LES OGSÅ: 13 gavetips til kjæresten når du ikke vil bomme

Kaffemaskin, musserende, utsikt mot havet, og våre egne badekåper og tøfler til oppholdet.

Badekåpen var i en praktisk størrelse XXL som jeg kunne surre rundt kroppen en og halv gang. Jeg kunne leve helt fint med det.


Den musserende flasken var derimot i en nusselig størrelse small, men nok til et glass hver å skåle i! Det var en hyggelig gest som gav følelse av luksus.

Bad deg skrukkete på romantisk spaweekend!

Vi bestilte bord så sent som mulig for å ha tid i spaet før middag. Spaet var et absolutt høydepunkt! Med ulike bassenger og badstuer og loungeområder rakk jeg å bade på meg svømmehud under oppholdet.

Mest tid tilbrakte vi i den flotte «skogspoolen». Et dunkelt rom med fuglekvitter, dufter og badekarvarmt vann. Nydelig! Det var så mørkt at jeg ikke fikk tatt noen gode bilder, du får bare ta meg på ordet. Her er himmelpoolen:

Ett basseng «rakk» jeg dog ikke å prøve. Isvann! Flaut å innrømme det, men jeg turde ikke bade i dette vannet. Hadde du? Jeg er sikker på at det holdt 5 grader. Maks!

30-35 grader er mer min temperatur!

LES OGSÅ: Romantisk helg i Norge? Romantiske overnattinger dere bare må oppleve!

Utendørsbad, jeg ville ikke opp igjen!

Til middagen var det livemusikk, det var en svært stemningsskapende overraskelse. Ofte kan det være endel tomme bord på hotellrestauranter, men som tidligere nevnt ligger hotellet litt utenfor allfarvei og man har dermed ikke annet valg enn å spise her. Heldigvis var maten god! Kunne du likt en lettrøkt laks og mørt oksekjøtt?

Se opplevelsen her hvis du også vil ta med deg din kjære på en romantisk helg.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Vi tester: Romantisk spaweekend”

Legg igjen en kommentar