Phillip fikk RIB-safari av kjæresten: – Det var et fantastisk eventyr!

Julia (31) og kjæresten Phillip (34) hadde avstandsforhold denne vinteren, og Julia ville derfor overraske sin kjære med noe helt spesielt på kjærlighetens dag. Og hun fant akkurat det hun var på jakt etter. En RIB-safari hadde alt det hun ønsket: fart, vakker utsikt og en mulighet til å bli bedre kjent med Oslo.

-På den tiden da jeg kjøpte gaven, bodde jeg i Spania. Jeg ville gi han noe der han fikk oppleve noe spennende og utenom det vanlige, men som også var relatert til norsk kultur, forteller hun.

Julia forteller at hun fikk akkurat den reaksjonen hun hadde håpet på forhånd.

-Han var veldig spent og klarte nesten ikke å vente til sesongens datoer var klare og han kunne få booke. Han gledet seg til å oppleve naturen og farten i båten.

SE OGSÅ: Leia Fikk Make-Up Kurs Av Brødrene: – Jeg Ble Så Glad At Jeg Begynte Å Gråte

Imøtekommende kaptein og en vakker, men adrenalinfylt tur

Endelig kom dagen. Phillip møter opp på avtalt sted og blir tatt imot av båtens «kaptein», Axel. Han er ikke i tvil om at opplevelsen innfridde forventningene han hadde i forkant av opplevelsen.

-Det var et fantastisk eventyr! En perfekt blanding av sightseeing og fartsfylte drag med adrenalinkick. Mannen som kjørte oss var veldig imøtekommende, utsikten var helt unik og vært var attpåtil helt fantastisk. Dette er definitivt et must for alle som ønsker å oppleve Oslofjorden samtidig som man får spenning og fart på kjøpet, smiler Phillip.

Han sitter igjen med mange gode minner fra turen.

-Det jeg kommer til å huske best er de vakre fjordene og naturen og alle de små sjarmerende øyene med koselige hus.

– Opplevelser er perfekt når man vil pleie kjærligheten

Paret er enige om at opplevelsesgaver er veldig fine kjærestegaver, spesielt når man ikke ser hverandre så ofte eller vil utnytte tiden sammen til det fulle.

-Opplevelsesgaver er etter min mening den beste gaven du kan kjøpe i det 21.århundre. Du gir bort noe som du alltid vil ha med deg i hjertet som gode minner. Dette er ikke første gang vi gir hverandre opplevelsesgaver. Det er en super gave når man er langt fra sjelevennen sin, og det er også fantastisk at man kan oppleve noe sammen og dele følelser med hverandre, avslutter Julia.

Om opplevelsen:

Å kjøre RIB er en fantastisk måte å oppdage fjorden på. Turene har både rolige og behagelige partier, men også strekninger med fullt fres. RIB er en veldig stabil og sikker båt. Skroget er hardt, og har oppblåsbare slanger langs relingen og store motorer som gir masse kraft.

Her kan du lese mer og kjøpe opplevelsen.

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar