sminkekurs for unge

Leia fikk make-up kurs av brødrene: – Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte

Hvem kjenner vel ikke noen som gjerne vil lære mer om sminke? De aller fleste er opptatt av hvordan de ser ut og vil sette pris på en gave der de får mulighet til å lære mer om hvordan de kan sminke seg bedre.

Leia Thorsen (18) har alltid syns det har vært gøy med sminke og storebrødrene traff derfor blink da de valgte julegave i fjor.

–  Jeg ble kjempe glad når jeg fikk gaven og begynte å gråte. Som jeg sa så er jeg veldig glad i sminke og er veldig opptatt av å lære meg om det. Jeg synes det var veldig spennende å få en opplevelse, fordi du vet ikke hva som vil skje og det er veldig personlig og fin gave.

sminkekurs til unge

På dette private make up-kurset får man lære seg grunnleggende sminketeknikk og tips og råd om hudpleie. Leksjonen varer i 50 minutter, der man har en profesjonell make up-artist som lærer. Etter timen får man velge produkter til en verdi av 495 kroner som man får med seg hjem.

Leia gledet seg veldig i forkant, og forventningene ble absolutt innfridd.

– Jeg forventet at jeg skulle få lære meg mye om sminke og hvordan jeg legger den på en fin måte.Opplevelsen var fantastisk! Jeg ble veldig fornøyd og lærte meg mye. Det var en av de beste stundene noensinne, smiler 18-åringen.

Hun er ikke i tvil om at hun ønsker å anbefale opplevelsen til andre.

– Jeg vil anbefale denne opplevelsen til unge fordi det er fint å lære seg hvordan man skal gjøre hvis man er opptatt av sminke. Jeg ville veldig gjerne gitt en lignende opplevelse til venninen min som også er veldig opptatt av sminke, avslutter Leia.

Om opplevelsen:

I denne pakken får mottakeren en innføring i sminketeknikk og lærer det grunnleggende for å legge en enkel og trendy makeup

  • Lær grunnleggende sminketeknikk
  • Tips og råd om hudpleie
  • 50 minutters leksjon
  • Få med produkter for 495kr hjem

Kjøp opplevelsen her.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar