Lykkelig par etter giftemål blir kastet konfetti på av gjestene. Morgengave til han og henne etter en vellykket bryllupsnatt finner du her.

Morgengave? Perfekt morgengave til han og henne

Morgengave var opprinnelig en gave mannen ga til sin nybakte frue etter deres første natt sammen. Det var også en gave som skulle sikre konas fremtid inntil paret hadde fått sitt første barn, siden hun før i tiden ikke hadde krav på mannens formue før de hadde barn sammen.

Sånn er det heldigvis ikke lenger…

Mange lurer; hvorfor og når gis morgengave egentlig?

I dag er morgengaven mer enn hyggelig gest brudeparet gir til hverandre som kjærlighetssymbol etter sin første natt sammen som mann og kone. Det er viktig at gaven er gjennomtenkt, personlig og har lang levetid. Mange velger å gi materielle ting som en flott klokke eller et fint smykke… Men har du tenkt på at det kan være enda bedre å gi hverandre en opplevelse i morgengave?

Er du ute etter forslag til morgengave til bruden eller brudgommen? Slapp av, vi har sørget for at du skal få svar på alle spørsmålene du har.

I denne saken får du nemlig 19 gavetips til perfekte morgengaver som garantert vil falle i smak.

Perfekt morgengave til han –  oppfyll en drøm

Akrobatikkflyvning 4500,-

Gi han en luftig flytur med akrobatikk i luften. En gave som vil utfordre den som elsker adrenalin!

Les mer

Prøvefly et helikopter deluxe 5790,-

Med denne gaven får han sitte bak spakene i et helikopter, med god veiledning fra en dyktig instruktør.

Les mer

Flyboard fra 690,-

Her blir man skutt opptil 9 meter opp i været på vannet, være en akrobat og temme vannelementene! Et skikkelig kick!

Les mer

Kitesurfing grunnkurs 2690,-

Lær å kite! Få god veiledning fra en erfaren instruktør og lær det du trenger for å begynne å kite på egen hånd.

Les mer

Ølbryggerkurs 990,-

Lær å brygge ditt eget øl. Perfekt gave til han som elsker øl og kunne tenke seg å brygge selv, men ikke vet hvor han skal starte.

Les mer

Hundekjøring deluxe fra 990,-

Bli dratt innover et vakkert vinterlandskap av et hundespann. Velg om du vil holde spakene selv eller overlate det til noen andre så du bare kan nyte turen.

Les mer

Kjør supersportsbil på racerbane 2290,-

Oppfyll guttedrømmen! Gi han mulighet til å teste egne kjøreegenskaper i en eksklusiv supersportsbil på racerbane. En heftig opplevelse og en drøm i oppfyllese for alle som elsker motor og fart!

Les mer

Matlagingskurs 1290,-

Gi ektemannen din et matkurs i morgengave. Her er det mange ulike sjangre å velge mellom. Hva er vel mer sexy enn en mann som kan lage god mat?

Les mer

(flere gavetips til henne under bildet)

Champagne, gaveeske og jordbær på sengen. Perfekt morgengave til han og henne finner du her.

LES OGSÅ: Romantisk helg i Norge? Romantiske overnattinger dere bare må oppleve!

I dag er morgengaven mer enn hyggelig gest brudeparet gir til hverandre som kjærlighetssymbol etter sin første natt sammen som mann og kone. Det er viktig at gaven er gjennomtenkt, personlig og har lang levetid. Mange velger å gi materielle ting som en flott klokke eller et fint smykke… Men har du tenkt på at det kan være enda bedre å gi hverandre en opplevelse i morgengave?

Bare tenk litt over det. Har dere ikke fått mange nok materielle gaver til selve bryllupet deres?

Med en opplevelse gir du din utkårede et flott minne for livet – en aktivitet dere kan gjøre sammen og som vil føre dere nærmere hverandre, eller du kan oppfylle din kjæres drøm ved å gi han en opplevelse han/hun drømmer om å gjøre.

Det er dessuten lett å trå feil med en materiell gave. Og det er det siste man ønsker morgenen etter bryllupet! Med en opplevelse er sjansen veldig stor for at du både vil glede og overraske. Du viser at du har tenkt godt igjennom gaven på forhånd, du kan gi noe som er veldig personlig og du viser at du ønsker at din bedre halvdel skal få en fantastisk opplevelse.

Og hvor mye penger skal man egentlig bruke på dette?

Budsjettet ektepar velger å bruke på morgengave varierer veldig, men det er ikke nødvendig å blakke seg helt. Man har ofte brukt veldig mye penger på selve bryllupet, så det viktigste her er at du gir en gave som er gjennomtenkt og personlig. Vi har selvfølgelig mer eksklusive alternativer også, hvis du ønsker å slå på stortromma.

Perfekt morgengave til henne – gi kona en flying start på ekteskapet

Luksusbehandling 1200,-

Skjem bort kona di med en skikkelig luksusbehandling på spa. Det trenger hun etter mange måneder med bryllupsforberedelser og nerver.

Les mer

Duobehandling 1990,-

Gi henne en spabehandling dere kan gjøre sammen! Unn dere god og avslappende kvalitetstid i starten av ekteskapet.

Les mer.

Indoor skydive deluxe fra 1100,-

Gi henne en utfordring i morgengave! I vindtunnel får man kjenne hvordan det er å hoppe i fallskjerm. Kil-i-magen garanti!

Les mer

Spaweekend for to fra 2490,-

En helg på et luksusriøst spahotell? Ja, takk – svarer alle damer! En drømmegave for to dere kan kose dere med det første året som ektefeller.

Les mer

Midnattssol-safari for to 1700,- for to

Dra på fjordsafari sammen og opplev midnattsola. En romantisk opplevelsesgave som vil huskes for livet!

Les mer

Opplev Preikestolen med overnatting for to 3490,-

Overnatt på hotell, før dere padler over vannet og går turen opp til magiske Preikestolen. En flott opplevelsesgave til henne som elsker friluftsliv og vil oppleve  Norges naturskatter.

Les mer

Middag for to fra 590,-

Unn dere en delikat middag for to. En perfekt gave å ha liggende når hverdagen setter inn og dere trenger litt kvalitetstid sammen.

Les mer

En nyttig gave – som også kan gagne deg:

Sykurs 1990,-

Gi henne et sykurs i morgengave. Men pass på at hun har interesse for klær og søm, hvis ikke kan dette oppfattes feil. Du gir henne jo ikke denne gaven for at hun skal kunne legge opp buksene dine og sy sammen hullete sokker. Det er bare en fordel som kommer med gaven…

Les mer

Mann som får en morgengave av kjæresten sin.

LES OGSÅ: Dra på safari i eget land – Unike opplevelser i Norge for den som liker dyr!

Eksklusive morgengaver

En natt i trærne i Mirrorcube 4700,- 2 personer

Gjem dere bort i toppen av et tre og søk skogens ro. Dette er en unik opplevelse å gi i morgengave til han eller henne.

Les mer

Romantisk fjellweekend 6280,- for 2 personer

Spander en romantisk fjellweekend på han eller henne. Unn dere en helg på hotell med middag inkludert, badeland og flott turlandskap. Perfekt morgengave til den som trenger å lade batteriene og en super start på livet som ektepar.

Les mer

Opplevelsesdag i Hordaland 2519,- per person

Gi bort en dag proppfull med spennende aktiviteter. Først en idyllisk togreise, så en 11 km lang tur på mountainbike, deretter, fjordsafari med RIB båt før det avsluttes med rafting og lunsj.

Les mer

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

Ett kommentar til “Morgengave? Perfekt morgengave til han og henne”

Legg igjen en kommentar