Spekkhogger i Norge. unike opplevelser i norge for den som liker dyr

Dra på safari i eget land – Unike opplevelser i Norge for den som liker dyr!

Her finner du unike opplevelser i Norge for den som liker dyr!

Du trenger ikke reise til Afrika for å se spennende dyr, det har vi ganske bra med her hjemme også!

Det finnes også safari uten dyr, å dra på safari handler om dra ut og oppdage noe på en ny måte – få noen nye perspektiver, og kanskje lære noe nytt?

Her har vi samlet noen gode safariturer, kanskje blir du inspirert til å gi en safari i gave?

Unike opplevelser i norge for den som liker dyr  – 9 gavetips

Norsk villmarkssafari med guide

De fleste av oss har sett både elg, rådyr, rev og ekorn flere ganger. Men har du noen gang kommet nær? Det finnes flere firmaer som driver med elgspotting, her kan du kjøpe en villmarkssafari med guide som i tillegg gir gode fototips – kanskje får man et blinkskudd av noen flotte dyr?

LES OGSÅ: Opplevelsesgaver 2017 – gavetips som skiller seg ut på gavebordet

Hva kan du om moskus?

Du visste kanskje at moskus bare er å finne i det fri på Dovre, men visste du at moskus er importert til Norge? Moskus er store og klumpete dyr, men kan komme opp i imponerende hastigheter, så det er lurt å ikke gå for nær. En guidet tur sammen med erfaren turleder er nok det beste! Her kan du lese mer om guidet moskussafari.

moskus i Dovre

Spekkhuggersafari fra båt

Wow! Her får man sjansen til å komme veldig nær. Spekkhuggere er nysgjerrige og smarte skapninger. Fra en mindre båt får man en helt spesiell nærkontakt. Dette er en spektakulær opplevelse og en flott gave når man skal feire noe helt spesielt. Kjøp spekkhuggersafari her.

Spekkhugger svømmer

LES OGSÅ: Ting å gjøre med kjæresten? Overrask med en av disse opplevelsesgavene!

Opplev majestetisk hval

Enda større dyr, og større båt. Denne opplevelsen lover gode sjanser for å se hval! Man må til vakre Andenes for å oppleve disse dyrene. Herlig opplevelse du kan gi i gave til den som har alt. Les mer her.

hval i nord-norge

Se flittige og søte bevere

Du kan dra på beversafari rett over grensen til Sverige. Hvis man er heldig får man observere bever mens de bygger flotte hytter og demninger. Definitivt en av flere helt unike opplevelser i Norge for den som liker dyr. Les mer om opplevelsen her.

Bever bygger hytte

Natur- og havørnsafari

Dra på havørnsafari i båt! Havørnen er Nord-Europas største rovfugl. Tenk å få møte denne! Havørnbestanden har vokst de siste årene og har et sunt antall medlemmer, dette gjør at sjansen for å se den er blitt større. En av flere unike opplevelser i Norge for den som liker dyr og flott natur!

havørn med fangst

Speide etter elg med walkie-talkie

Dra ut i gruppe sammen med guide og walkie-talkie. Det er gode sjanser for å komme nært inn på elgen, men man må vite hvor man skal gå, derfor er et kjekt med en lommekjent guide. Oppdag skogens konge på en ny måte. Les mer om turen her.

Elg i høstløv

Det vakreste Norge kan by på; Nordlys

Det finnes ikke et bedre sted å oppleve nordlyset enn i Nord-Norge, i Lofoten sitter man på første rad. Sammen med guider drar man ut på en to timers safari i fjorden med store ribbåter. Ute på havet er det gode forhold for å oppleve det spektakulære nordlyset.

nordlys

…kun slått av midnattsol?

Ta med deg din kjære på midnattsolsafari, det er et skikkelig eventyr. Lyset er helt spesielt på natta, opplev en sol som aldri går ned.

Midnattsol i norge. unike opplevelser i norge for den som liker dyr og natur

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar