Par på toppen av fjell som holder rundt hverandre og peker mot utsikten. Kjærestetur sommer 2017.

Kjærestetur sommer 2017? 17 tips til kjæresteturer i Norge

Kjærestetur sommer 2017 – hvor går turen denne sommeren? Dere trenger ikke reise langt for å finne romantiske opplevelser dere kan ha sammen. Norge har så mye å by på. Hvorfor ikke legge kjæresteturen til eget land?

Her finner du våre forslag til opplevelser for par som vil gi dere gode minner i sommer! Overrask kjæresten med en fantastisk opplevelse helt utenom det vanlige.

Les videre for å se flere tips!

Kjærestetur sommer 2017: Dra på roadtrip!

Dra på roadtrip i Norge, opplev Norge på nytt, besøk nye steder og nyt alt det fantastiske landet vårt har å by på. Langs veien er det mye morsomt man kan finne på. Er dere flinke til å planlegge, vil dere få en fantastisk biltur spekket med nye og spennende aktiviteter. Overrask din kjære med et gavekort på en opplevelse der kan gjøre langs veien.

Flyboard

Dette er en sinnsykt kul opplevelse der du kan fly opptil 15 meter over vannet på et vanntrykkdrevet brett med wakeboardbindinger. Man får hjelp og veiledning fra en instruktør, og man velger selv hvor høyt man vil fly. Alt utstyr er inkludert. Gavekortet inkluderer 15 minutter flyving.

Les mer

En mann som tar salto på flyboard. Kjærestur sommer 2017.

 LES OGSÅ: Ting å gjøre med kjæresten? Overrask med en av disse opplevelsesgavene!

Vannscooter

Gi bort 30 minutter actionfylt kjøring på vannscooter. Her får man veiledning av en instruktør før man får prøve seg fritt på vannet. Nødvendig utstyr er inkludert.

Les mer

Rafting

Gi bort en tre timers rafting-tur med masse adrenalin og spenning. Alt utstyr er inkludert. En morsom aktivitet på roadtrip!

Les mer

Lei en kano

Gi bort en kanotur der man får utforske naturen i ro og mak. Kanopadling er dessuten god trening. Kanoutleiet er ved en vakker innsjø på Hemsedal, der du vil få 3 timer til rådighet i kanoen til å dra på padletur. Perfekt pitstop hvis du kjører bil fra østlandet til vestlandet eller motsatt.

Les mer

Vannsport i kabelparken

Dette er en av verdens beste kabelparker for vannsport. Et paradis for alle som syns det er gøy med wakeboard, wakeskate og vannski. Her blitt man dratt rundt på vannet av store wires, og kan velge å prøve seg på de hoppene og railsene som er underveis. En opplevelse man sent vil glemme!

Les mer

Se soloppgangen fra Preikestolen

Bli med på en helt spesiell og unik måneskinnstur på stier fri for folk og se soloppgangen fra majestetiske Preikestolen! En perfekt gave til naturelskeren på jakt etter spektakulære opplevelser! Opplevelsen inkluderer transport til og fra løypestart. Alt utstyr er også inkludert (hodelykt og sikkerhetsutstyr). På vei ned får man en deilig og velfortjent frokost!

Les mer

Via Ferrata klatring

Gi bort en spennende klatretur med guide. Dette er en opplevelse som vil få det til å kile i magen, men alt er helt trygt. En fantastisk naturopplevelse med morsomme utfordringer underveis. Alt utstyr og instruksjon er inkludert.

Les mer

En dame som klatrer opp en fjellvegg med utsikt til fjorden. Kjærestetur sommer 2017.

 LES OGSÅ: Hva skal jeg gi kjæresten min til bursdag? Her finner du 7 gavetips til opplevelser kjæresten vil like!

Natur og havørn safari

Dette er en storslått naturopplevelse der man får se havørn fra ribbåt i magiske Lofoten. Her drar man på fjordsafari og får beskue områdets spektaklære natur på nært hold. I tillegg til havørbn, kan man også se vågehval, niser og spekkhugger hvis man er heldig.

Les mer

Kjærestetur sommer 2017: Overrask med en unik og romantisk overnattingstur

Reis bort sammen og tilbring en natt på et hotell eller sted utenom det vanlige. Få opplevelser som vil gi dere gode minner sammen! Norge er et mekka for par, det gjelder bare å finne frem til de beste opplevelsene.

Surfing med overnatting

En kul og sporty opplevelse for to. Lær å surfe og få prøve dere på egenhånd i morsomme bølger. Overnatting på dobbeltrom med frokost er inkludert i pakken! En perfekt plan for en kjærestetur sommer 2017!

Les mer

Norsk vingårdsopplevelse

Psst.. Hvem trenger Toscana når man kan besøke denne fantastiske norske vingården i Telemark? Overnatt i et gammelt eikefat og delta på vinsmaking med tapas. Dette er en berusende opplevelse i frodige og vakre omgivelser.

Les mer

En dame som plukker vindruer med en sykkel parkert ved siden av. Kjærestur sommer 2017.

Romantisk spaweekend

Ta med kjæresten på en romantisk spaweekend – det kan ikke slå feil. Her får dere overnatte på et flott dobbeltrom, med frokostbuffet dagen etter inkludert. Neste dag får dere nyte en delikat toretters middag, grillbuffet om sommeren. Pakken inkluderer inngang til lekker spaavdeling og basseng. Behandlinger må bestilles utenom.

Les mer

Fjordromantikk

Dra på en fantastisk hotellovernatting ved fjorden. Opplevelsen inkluderer overnatting på superior rom for to, med både middag og frokost inkludert. Fra rommets balkong kan man nyte en utsikt som viser Norge på sitt vakreste.

Les mer

Opplev Preikstolen med overnatting

Gi bort et eventyr på spektakulære Preikestolen! Pakken inkluderer en guidet tur til Preikestolen med kano og hiking, som blir komplett med hotellovernatting og deilig frokost.

Les mer

Vannsport-weekend for to

Opplev en helg med vannsport for to. Hotellovernatting med frokost er inkludert i pakken. Fir tilgang til kabelparken både lørdag og søndag. Perfekt for det sporty paret!

Les mer

Blond ung jente som står på wakeboard i kabelpark. Kjærestetur sommer 2017.

Kjærestetur sommer 2017: Kule opplevelser for par

Som sagt; man trenger ikke å reise langt for å ha det gøy sammen! Ikke glem hverdagene, det der de det er flest av. Fyll livet med opplevelser som dere vil huske. Det finnes så mye å finne på! Her er noen tips som passer både til hverdags og i ferien. Kule opplevelser for par som vil ha det gøy sammen!

Skytedate

Imponer din kjære med en date helt utenom det vanlige! Her får man prøve ulike våen og skyte på blink. Hvem er best til å sikte? En spennende opplevelse som garantert vil overraske!

Les mer

Par som har sjekker skudd på en målskive og smiler mot hverandre. Kjærestetur sommer 2017

Leirdueskyting for to

Denne opplevelsen for to kombinerer kraft og presisjon. Her kreves det ingen forkunnskaper, en dyktig instruktør veileder deltagerne underveis. En morsom date der man blir satt på prøve! En gylden sjanse til å imponere sin utkårede!

Les mer

Spøkelsesvandring for to

Hvem går igjen på Akershus festning? Hør de spennende historiene om hva som skjuler seg bak de høye, historiske murene… En dyktig og engasjert guide leder denne vandringen gjennom Oslos mørke historie. Garantert gåsehudfremkallende!

Les mer

Stand Up kveld for to

Gi bort en morsom klubbkveld på to og få dere en god latter. Opplev nye og mer erfarne komikere på scenen og ha en hyggelig kveld ute sammen.

Les mer

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar