Prøv spennende Fangene på fortet-utfordringer som du har sett på tv. Som denne jenta som satser alt og slenger seg ut i et tau.

Husker du Fangene på fortet?

Hvis du var eldre enn 7 år i 1993 husker du garantert Fangene på fortet som gikk på TV3. Du husker spenningen da Monique vred om kulen og ventet på at gullmyntene skulle fosse ut. Du husker fortvilelsen når noen snublet og mistet alle pengene rett før porten gikk ned. Aldri ble noen tigermat på dette programmet, men det føltes alltid nært forestående.

Nå kan DU få den fulle ”Fangene på fortet-opplevelsen” live!

Ok, så er det ingen vis mann i tårnet, noen som må ofres i brønnene, eller tigre (heldigvis) men du vil garantert kjenne igjen noen av de samme øvelsene.

Høres ikke dette spennende ut?

Her kan du lese mer om opplevelsen og kjøpe gavekort.

LES OGSÅ: Opplevelsesgaver 2017 – gavetips som skiller seg ut på gavebordet

Fangene på fortet i Oslo

I Nydalen i Oslo finnes det 2000 kvm med spennende rom som du og vennene dine kan boltre dere i. Det fungerer omtrent slik:

Dere deler dere opp i lag på 3-5 personer, velger spilltid og får utlevert nøkler som kan låse opp alle rom som ikke er i spill. Dere må registrere dere med et rått lagnavn og gjerne et tøft kamprop. Dere kan underveis se lagnavn og poengscore for å se hvor godt dere ligger an.

Pssst! Du kan finne denne opplevelsen her.

De ulike rommene har ulike vanskelighetsgrad, noen er fysiske og noen er logiske – her må man bruke hodet og samarbeide. Det er 45 ulike rom, så man kan spille en stund uten å møte på like utfordringer.

fangene på fortet

Dette spillet er helt genialt som team building med jobben, som utdrikningslag, eller bare en morsom lørdag med vennegjengen. Alle kan bidra med noe her! Det er ingen aldersgrense, men det anbefales at man er over åtte år.

Denne opplevelsen har på korttid blitt en av YouWish.no sine toppselgere i Oslo.

LES OGSÅ: Ting å gjøre i Oslo om sommeren

Kommentarer

Ett kommentar til “Husker du Fangene på fortet?”

Legg igjen en kommentar