Kaffe og kake på et fat. En perfekt morsdagsgave 2018.

Morsdagsgave 2018? 9 gavetips til opplevelser som vil glede mamma!

Morsdagsgave 2018 faller på søndag 11.februar. Hva skal mamma få til morsdag i år?

Det er kanskje derfor du har havnet på denne siden – fordi du ønsker noen nye ideer?

Det fleste mammaer blir glade for en ekstra god klem, noen fine ord på et håndskrevet kort og gjerne en god frokost på senga. Mødre tenker sjelden på seg selv, og krever ikke så mye. Derfor er det ekstra gøy å overraske med noe fint. Vi har plukket ut ni flotte gavetips til morsdagsgave her som vi vil du skal se! Alle er lommebokvennlige og populære gaver som mødre liker.

Sjekk ut våre gavetips til den beste morsdagsgaven – morsdagsgave 2018

Spøkelsesvandring

Her er det ikke noe blod og gørr, eller skumle vesner som dukker opp fra bak en busk…. hvertfall ikke som en del av turen! Denne guidede vandringen kan du ta med din mor på, massevis av historiske fakta og spennende historier.

Les mer her.

Tur på Mjøsa med hjuldamper

Herlig dag på vannet! Gi moren din en tur med Skibladner på Mjøsa, dette er faktisk verdens eldste «nålevende» hjuldamper i trafikk.

Les mer her.

Kaffe og kos for to

Liker mammaen din kake? Ja, selvfølgelig! Og det hun kanskje liker enda bedre er kvaltitetstid med deg? Ta med mamma på kafé, her er et kakestykke og en kaffedrikk til hver inkludert.

Les mer her.

La mamma velge selv – gi et åpent gavekort

Visste du at YouWish selger åpent gavekort? Hvis du gir mammaen din et åpnet gavekort kan hun velge blant 390+ opplevelser.

Les mer her.

Deilig massasje i 30 min

La henne få en avslappende behandling med en deilig rygg- og nakkemassasje. Det er herlig å kunne unne seg litt velvære.

Les mer her.

Vinsmaking

Hvis din mor liker vin er dette et hett gavetips! Man må ikke kunne noe særlig fra før av for å være med. Gi bort et kurs i vinsmaking som morsdagsgave.

Les mer her.

LES OGSÅ: Bursdagsgave til mamma under 700kr – 6 gavetips på opplevelser!

vinsmaking som morsdagsgave

LES OGSÅ: Perfekt morsdagsgave 2018 – som koster det samme som blomster

La mamma prøve glassblåsing

Gi henne en dag på glassverksted og museum, hvor hun også får med seg et glass hjem. Her får man teste å blåse som en glasskunstner.

Les mer her.

Moskussafari

Har du noen gang sett en ekte moskus? De holder bare til på Dovrefjell. Gi mamma en skikkelig naturopplevelse i gave, man er hele tiden trygg sammen med erfaren guide.

Les mer her.

Fjordcruise i Oslo med reker

Gi mamma en nydelig kveld på Oslofjorden med kveldssol og ferske reker. Her får man både sightseeing og et godt måltid inkludert.

Les mer her.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Morsdagsgave 2018? 9 gavetips til opplevelser som vil glede mamma!”

Legg igjen en kommentar