Kake på et fat. Alle mødre fortjener kake på sengen en del av en perfekt morsdagsgave 2018..

Perfekt morsdagsgave 2018 – som koster det samme som blomster

Perfekt morsdagsgave 2018 – Hva skal mamma få til morsdag i år?

Det er kanskje derfor du har havnet på denne siden – fordi du ønsker noen nye ideer? Kanskje har du lyst til å gi noe ekstra, men tenker at det er veldig dyrt? Det trenger ikke koste så mye som du tror!

Det fleste mammaer blir glade for en ekstra god klem, noen fine ord på et håndskrevet kort og gjerne en god frokost på senga. Mødre tenker sjelden på seg selv, og krever ikke så mye, men tenk på det – moren din er den som har båret og født deg, hvis ikke DET er grunn til feiring, så vet ikke vi.

Vi har plukket ut ni flotte gavetips til morsdagsgave her som vi vil du skal se! Alle er lommebokvennlige og populære gaver som mødre liker.

Perfekt morsdagsgave 2018 – våre beste gavetips

Gled mamma litt ekstra i år med et av disse gavekortene.

Spøkelsesvandring for to

Her er det ikke noe blod og gørr, eller skumle vesner som dukker opp fra bak en busk…. hvertfall ikke som en del av turen! Denne guidede vandringen kan du ta med din mor på, massevis av historiske fakta og spennende historier.

Les mer her.

Kaffe og kos for to

Liker mammaen din kake? Ja, selvfølgelig! Og det hun kanskje liker enda bedre er kvaltitetstid med deg? Ta med mamma på kafé, her er et kakestykke og en kaffedrikk til hver inkludert.

Les mer her.

kake og kaffe

LES OGSÅ: Bursdagsgave til mamma under 700kr – 6 gavetips på opplevelser!

Perfekt morsdagsgave 2018:

La mamma velge selv med åpent gavekort

Visste du at YouWish selger åpent gavekort? Hvis du gir mammaen din et åpnet gavekort kan hun velge blant 390+ opplevelser.

Les mer her.

Glassblåsing

Gi henne en dag på glassverksted og museum, hvor hun også får med seg et glass hjem. Her får man teste å blåse som en glasskunstner.

Les mer her.

Moskussafari

Har du noen gang sett en ekte moskus? De holder bare til på Dovrefjell. Gi mamma en skikkelig naturopplevelse i gave, man er hele tiden trygg sammen med erfaren guide.

Les mer her.

moskus

LES OGSÅ: Finn den perfekte gaven til mor – 9 sikre gavetips

Fjordcruise i Oslo

Gi mamma en nydelig kveld på Oslofjorden med kveldssol og godt selskap. Her får man se flere av de viktigste severdighetene i Oslo.

Les mer her.

Oslo fra sjøen

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar