En hytte i tretoppene. En overnatting her er et våre beste gavetips til henne 20 år.

Er du på jakt etter gavetips til henne 20 år? Gi henne et minne for livet!

Er du på jakt etter gavetips til henne 20 år? Vi damer er ikke så vanskelige å kjøpe gave til. Så lenge det er en gave med omtanke, personlighet, symbolverdi og at den er ganske kreativ. Og at det er noe vi ønsker oss da!

På 20-årsdagen vil man gjerne gi henne en gave som skiller seg ut!

Spøk til side – Alle kvinner er selvsagt like forskjellige som menn er, og det finnes dessverre ikke bare EN gave som alle damer vil like.Men det sikreste tipset? Det er faktisk tanken som teller. Å gi henne opplevelse sier noe om at du ønsker henne godt.

Kanskje du vil være sikker og gi henne gavekort på en genser? Eller vil du prøve noe nytt og kanskje gi henne årets beste gave? I så fall kan du hente inspirasjon fra disse 12 gavetips til henne 20 år.

3 populære gavetips til henne 20 år

Vin- og sjokoladekveld

Gi bort en kveld der hun får kose seg med vin og sjokolade, samtidig som hun lærer noe nytt. Dette er en gave som garantert vil falle i smak.

Les mer her.

Spapakke klassisk

Med denne gaven får hun en elværende ansiktsbehandling med massasje. En perfekt gave til henne som setter pris på litt luksus i hverdagen.

Les mer her.

Rafting

En spennende opplevelse som passer perfekt til den som er glad i flott natur og fart og spenning. En unik gave utenom det vanlige.

Les mer her.

 

Seks mennesker som rafter nedover en elv. Et perfekt gavetips til henne 20 år.

LES OGSÅ: Leter du etter 18 års gave til datter? Gi en opplevelse som vil huskes for alltid!

4 opplevelser utenom det vanlige

Hotell i trærne

Tilbring en natt i tretoppene med naturen som nærmeste nabo. Du har helt sikkert sett disse populære hyttene på tv. En opplevelse som vil gi minner for livet.

Les mer her.

Nordlysssafari

Se nordlyset og opplev fantastisk Lofoten. Et must for enhver nordmann – og en opplevelse man aldri vil glemme!

Les mer her.

Moskusweekend

Visste du at vi har moskus i Norge? Med denne opplevelsen får man se det mektige dyret på nært hold. Perfekt for alle som elsker unike dyreopplevelser – og et gavetips til henne 20 år vi kan anbefale på det sterkeste.

Les mer her. 

Hundekjøring deluxe

Gi bort en fantastisk tur i et vakkert vinterlandskap, der man kan slappe av mens et hundespann drar deg innover. En unik og morsom tur som de aller fleste ville satt stor pris på.

Les mer her.

Nordlys over vakre snødekte fjell. Et perfekt gavetips til henne 20 år.
Hotell i tretoppene er et perfekt gavetips til henne 20 år.

Klarer du å se hotellet i trærne?

LES OGSÅ: Gave til henne 2017? 8 gavetips som garantert vil få frem smilet!

4 eksklusive gavetips til henne

Spadag deluxe

Gi bort en spaopplevelse der hun får 50 minutter massasje og 50 minutter hudpleie. Alle jenter vil sette pris på denne gaven.

Les mer her

Romantikk på slottet

Gi bort en overnatting for to på et vakkert slott rett over grensen i Sverige. Opplevelsen inkluderer også toretters middag og frokost morgenen etter.

Les mer her

Hummerfiskeweekend

Med denne opplevelsen får hun fire timers hummerfisketur, skalldyrsbuffet inkludert en halv hummer, dobbeltrom på hotell ved sjøen, stor frokostbuffet og fri entre til basseng, jacuzzi og badstue. Et perfekt gavetips til henn 20 år!

Les mer her

Romantikk på Røros

Bo på et flott hotell på Røros og kos dere med en åtteretters smaksmeny med lokale matretter. Dagen etter får dere frokost. Dere kan velge mellom tre overnattingssteder. En romantisk gave i vakre omgivelser som enhver 20-åring vil sette pris på.

Les mer her

Hummer og champagne. Alle jenter setter pris på det. Et supert gavetips til henne 20 år.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar