Konfirmasjonsgaver 2017. En jente som står med armene ut på et surfebrett.

Leter du etter 18 års gave til datter? Gi en opplevelse som vil huskes for alltid!

Når man leter etter en 18 års gave til datter, er man gjerne på jakt etter noe helt spesielt. Den dagen barnet ditt trer inn i de voksnes rekker og blir myndig, vil man gjerne gi noe personlig, unikt og minnerikt. Med en opplevelsesgave har du mulighet til å gi datteren din noe hun vil huske for livet. Du eller dere kan velge om dere ønsker å gi henne en opplevelse som dere kan gjøre sammen, eller noe hun kan gjøre på egenhånd.

Vi har opplevelser i alle kategorier og prisklasser. Her har vi samlet et knippe tips som vi håper vil hjelpe dere på veien mot å finne den perfekte 18-års gaven.

18 års gave til datter, der man lærer noe:

Lær meditasjon og mindfulness

På dette helgekurset blir deltagerne introdusert for mindfulness og meditasjon. Dette er et verktøy som er svært nyttig å ha med seg i livet. Gjennom meditasjon og ved å bli mer oppmerksom på sine egne tanker og følelser, blir man flinkere til å leve i nuet og mer bevisst på hvem man er, hva man vil og hvordan man vil leve livet sitt. En svært verdifull gave til datteren på 18-årsgaven!

Les mer her.

En dame som sitter på bryggen og mediterer ved sjøen til en nydelig solnedgang. En perfekt 18 års gave til datter.

LES OGSÅ: 7 gavetips til henne under 500 kroner

Lær å sy

På dette kurset lærer man å sy. Nivået tilpasses hver enkelt, så man trenger ingen forkunnskaper. Her kan man sy om gamle skatter, eller lære å sy et plagg for grunnen. En spennende og lærerik opplevelsesgave til alle med interesse for klær og søm. Gjenbruk og redesign er dessuten veldig trendy, så dette er en gave som garantert vil falle i smak hos 18-åringen. Gavemottakeren kan velge om hun ønsker fire privattimer, eller 12 timer fellesundervisning i gruppe.

Les mer her.

Båtførerkurs

Med dette kurset gir du datteren din båtførerlappen. Gaven inkluderer en hel dag med kurs. Leverandøren har 97% stå-prosent, og hvis man stryker får man et nytt kurs gratis. Testavgift kommer i tillegg.

Les mer her.

Privat make-up kurs

En perfekt gave til 18-åringen som vil lære mer om sminke. Her lærer hun grunnleggende sminketeknikk, og får tips og råd om hudpleie. Leksjonen varer i 50 minutter, og etter timen får man med seg produkter hjem til en verdi av 495 kroner.

Les mer her.

Snøkiting dagskurs

Dette er et grunnkurs i snøkiting, der leie av kite er inkludert. Gavemottakeren velger om hun vil stå på ski eller snowboard. Dette er et kurs med få deltagere per instruktør, så man får god og individuelt tilpasset veiledning. En spennende opplevelse for 18-åringen som er glad i fart, spenning, snø og nye opplevelser.

Les mer her.

Surfeweekend

Gi 18-åringen en hel helg med surfing. Kurset starter med to timer undervisning med en erfaren instruktør, før deltagerne får teste det de har lært i bølgene. Opplevelsen inkluderer overnatting og frokost i nærheten av stranden. og utstyr for to dager.

Les mer her. 

Jente på surfebrett i vannkanten. En spennende 18 års gave til datter.

LES OGSÅ: Gi 20-åringen et minne for livet

Opplevelser utenom det vanlige – perfekt 18 års gave til datter

Rafting

Denne turen er perfekt å gi bort i gave til en som elsker adrenalin, spenning og villmarkseventyr. Turen ledes av en erfaren guide. Turen starter rolig, men avsluttes friskt. Opplevelsen passer for både nybegynner og mer erfarne deltagere. En spennende og unik gave som vil gi minner for livet!

Les mer her.

SUP-safari for to

Stand Up padling er en up and coming sport som går ut på at man står på et padlebrett og ror seg bortover med en åre. Stand up har vært kjent på Hawaii siden 60-tallet, men har de siste årene funnet veien til hit, og vokser i rekordfart. Det er en morsom og annerledes vannsport som styrker hele kroppen. Med denne opplevelsen får mottakeren ta med seg en venn og padle på safari i Oslofjorden. En opplevelse utenom det vanlige!

Les mer her.

Luksusbehandling

Gi 18-åringen en luksuriøs spabehandling. Opplevelsen inkluderer rygg- og nakkemassasje og velværende ansiktsbehandling, og varer i rundt 80-90 minutter. Dette er en super 18 års gave til datter som setter pris på velvære og litt luksus i hverdagen.

Les mer her.

Kampsport privatime

Gi 18-åringen en gave der hun lærer kampsport. Med dette gavekortet kan hun velge mellom Brasiliansk Jiu-jitsu, Submission Wrestling, MMA og Thai Boksing i Oslo og Drammen, og Kickboksing eller boksing i Bergen. Lær grunnleggende teknikk og bli veiledet av en erfaren instruktør. Leksjonen varer i rundt 60 minutter.

Les mer her.

Indoor skydive deluxe

Med denne opplevelsen får man kjenne hvordan et fallskjermhopp føles. Med denne opplevelsen får man 6 minutter flytid til sammen, fordelt på flere runder. Dette er en spennende og annerledes opplevelse som garantert vil huskes lenge.

Les mer her.

Blond jente med hjelm og vinddrakt som flyr i en vindtunnel. En spennende 18 års gave til datter.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar