Gavekort på massasje i Stavanger – 6 utvalgte spabehandlinger

Er du på jakt etter gavekort på massasje i Stavanger? Vil du gi noen en stund med velvære og avspenning i gave? Da skal du gå for en opplevelse med massasje!

Gavekort på massasje er gaven alle liker. Velvære, dempet belysning, deilige oljer og skrubbesalt og berøring… Det er en «ufornuftig» gave man sjelden unner seg selv. Nettopp derfor skal du kjøpe dette i gave!

Det er etterhvert kommet mange spasalonger på markedet som kan tilby massasje, men man bør sørge for å booke behandling hos noen med høy kvalitet, som setter kunden i fokus. Synes du det er vanskelig å vite hvilke som holder mål, og ikke?

Vi vet! Derfor kan du trygt velge en av disse behandlingene i Stavanger, under her! Disse behandlingene går vi gode for.

De fleste velværebehandlinger kommer i form av 30, 60 eller 90 minutter, og kan tilpasses kundens behov.

Her får du noen tips til massasjebehandlinger man får kjøpt i oljebyen:

Beste gavekort på massasje i Stavanger

Massasje

30-60 minutter med massasje, velg etter lommebok og behov. Dette er en behandling som tar for seg nakke og rygg, man vil kjenne seg avslappet og mykere i kroppen etter en slik behandling. Med en lenger behandling får terapeuten tid til å gå over hele kroppen. Med 60 minutter får man nyte en full kroppsmassasje. Perfekt etter en lang uke med mye stress, eller hva?

Les mer om 30 minutters massasje her.

Les mer om 60 minutters massasje her.

Ansiktspleie med massasje

Mest populære pakke hos YouWish! Med dette gavekortet får man 60 minuttters behandling som inkluderer både en ansiktsbehandling og liten nakkemassasje.

Les mer her.

Luksus for kropp og sjel

Skal du virkelig skjemme bort noen, er det gaven Luksusbehandling du skal gi bort. Her får man en herlig ansiktsbehandling og en noe lengre massasje. Opplevelsen tar cirka 90 minutter, mer enn nok tid til å senke pulsen og nyte.

Les mer her.

Dame får ansiktspleie på spa. Gavekort på massasje i stavanger er en super gave.

LES MER: Spa i Stavanger? 6 gavetips på spaopplevelser i oljebyen!

Gavekort på massasje i Stavanger

Behandling for han

Hudpleie og massasje til mannen! Her får han en spabehandling tilpasset hans hud og hans behov. Liten nakke/ryggmassasje er inkludert.

Les mer her.

Skreddersydd for den gravide

Utover svangerskapet kan det bli tungt å gå gravid. Her får hun en etterlengtet behandling tilpasset sin kropp. Særlig fokus på føtter og rygg. Nydelig 60 minutters behandling hun vil elske!

Les mer her.

Duftende aromaterapi

Aromaterapi bruker eteriske oljer som dufter herlig og jobber ned i musklene. Her brukes oftere et lettere trykk, derfor er det mange som synes at dette er en deilig massasje. Dette er en times behandling som etterlater huden myk og sinnet friskt.

Les mer her.

LES MER: Gave til henne 2017? 8 gavetips som garantert vil få frem smilet!

aromaoljer
gavekort på massasje i stavanger

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

Ett kommentar til “Gavekort på massasje i Stavanger – 6 utvalgte spabehandlinger”

Legg igjen en kommentar