Eldre par som holder kjærlig rundt hverandre. Gi en perfekt gave til besteforeldre.

Gave til besteforeldre – gavetipsene til besteforeldrene som har alt

Du skal kjøpe gave til besteforeldre. Du har tenkt en stund på hva du kan gi. De ønsker seg jo ingenting, som vanlig.

Å gi bort opplevelser er en løsning mange lander på når det kommer til gaver til eldre mennesker.

Her deler vi våre beste gavetips til besteforeldrene som har alt. Opplevelser dere kan gjøre sammen, eller som bestemor, bestefar, mormor, morfar, farfar og farmor kan kose seg med alene.

Gave til besteforeldre – 6 gavetips som vil gi gode minner!

Spøkelsesvandring for to

Dette er en av våre mest populære opplevelsesgaver – og ikke uten grunn. Her får man spennende historier fra Oslos mørke fortid fra en engasjert guide som leder gruppen rundt det eldste området i Oslo sentrum. Etter en liten runde i området ender man på Akershus festning, der man blir bedre kjent med fortiden der. En guidet tur spekket med historie, grøssende fortellinger og interessante fakta fra Oslos historie. Morsomt for både unge og eldre.

Les mer her

Fjordcruise med rekebuffet

Gi besteforeldrene en flott båttur på Oslofjorden der de kan nyte en delikat rekebuffet mens de blir fraktet rundt og får se noen av Oslos beste severdigheter fra sjøen. Disse turene går nesten hver eneste dag gjennom hele sommeren, og er en veldig populær opplevelse! Dette er en hyggelig aktivitet å gjøre sammen barnebarn og besteforeldre, eller en tur besteforeldrene kan nyte sammen alene.

Les mer.

Kanalcruiseweekend for to

Dette er en gave til besteforeldre som setter pris på Norge og vårt lands kultur og natur. Med denne gaven får de en flott tre timers kanalcruise med to måltider og overnatting på hotell for to stykker. Det er et familiedrevet og hyggelig hotell, med flott utsikt over sjøen, og som er akkurat stort nok til å ta godt vare på alle sine gjester. Hotellet ligger fem minutter gange fra der båten ligger ved kai. Opplevelsen er for to personer.

Les mer

 LES OGSÅ: Wallmans dinnershow – gaven som passer alle

En båt på vei ned slusene i Telemarkskanalen. En super gave til besteforeldre.

 LES OGSÅ: Anbefalte aktiviteter i Oslo? Fjordcruise med rekebuffet er en sikker vinner!

 Gruvesafari

Gi bort en guidet tur i eventyrlige gruveganger. En perfekt gave til besteforeldre som er kultur- og historieinteresserte. Turen har en høydeforskjell på 80 meter og er 2,5 timer med spenning under bakken. Gode sko og langbukse anbefales.

Les mer

Overnatt på en norsk vingård

Ikke alle vet at vi har vingårder i Norge, men det har vi! Med dette gavekortet får man overnatte i en gammel vintønne som er innredet som soverom. Et deilig tapasmåltid med stedets vin til er også inkludert i gavekortet. En perfekt gave til besteforeldre som setter pris på god drikke og opplevelser utenom det vanlige.

Les mer

Hjuldamper med middag

Her får man bli med Norges eldste hjuldamper på rundtur på Mjøsa. Under dekk blir båtens tradisjonsrike middag med laks og jordbær servert som den alltid har blitt servert. Kaffe serveres til desserten. Dette er en kulturell, historisk og flott båttur som man sent vil glemme. Turene kjøres fra juni til august. Det føles helt spesielt å være passasjer på denne ærverdige hjuldamperen. Anbefales!

Les mer

Skibladner på Mjøsa. En perfekt gave til besteforeldre.

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

Legg igjen en kommentar