Bevar gnisten i forholdet, skap nye minner og opplev noe nytt sammen.

Slik bevarer dere gnisten i forholdet – 5 tips alle kjærestepar må få med seg

Hva er det viktigste for å holde romantikken ved like? Bevar gnisten i forholdet med disse 5 tipsene.

1. Ta vare på minnene og mimre tilbake sammen

… til den første gangen deres møttes, til det øyeblikket da dere skjønte at det skulle bli dere to. Snakk om den første ferien dere hadde sammen, le av komiske øyeblikk. Hvordan var det første møtet med svigers? Hvilken ferie vil dere gjøre på nytt? Å tenke tilbake på koselige stunder skaper positive følelser og minner dere på hvor mye som egentlig binder dere sammen.

2. Vær aktive sammen

Gjør nye, morsomme aktiviteter sammen, slik at dere skaper nye, gode og felles minner. Selv små opplevelser kan smitte av på følelsene dere har for hverandre.

Se alle våre opplevelser for par her.

Bevar gnisten i forholdet, skap nye minner og opplev noe nytt sammen.

3. Gi hverandre ros og komplimenter

Ikke ta hverandre for gitt i hverdagen. Anerkjenn partnerens gode egenskaper- fortell hvorfor du er glad i kjæresten din. Gi ros, komplimenter – la den andre føle seg verdsatt. Prøv denne øvelsen: bytt på å gi hverandre 10 komplimenter hver. Det vil gi dere selvtillit og en større forståelse for hverandre – og for de tingene som fungerer i deres forhold.

LES OGSÅ: Phillip fikk RIB-safari av kjæresten: – Det var et fantastisk eventyr!

4. Senk drømmekravene

Aksepter at lykkelige par også gir rom for at den andre kan være trøtt av og til – og kanskje ikke orker den helt store romantiske utfoldelsen. Men husk å avstemme forventningene med hverandre, slik at dere kommer fram til en felles løsning dere begge er fornøyd med.

Bevar gnisten i forholdet, skap nye minner og opplev noe nytt sammen.

5. Koble av sammen

Slå av TV-en og mobilen, det har både du og forholdet godt av. Ta en kveld uten skjerm og sett av tid til å bare være sammen, dere to – uten forstyrrelser fra sosiale medier. Gjør noen endringer og se hvordan nærheten våkner til liv igjen.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar