Smilende pappa og sønn. Perfekt farsdagsgave 2017.

Farsdagsgave 2017 – Opplevelsesgaver som huskes!

Her finner du våre beste tips til farsdagsgave 2017 – gaver som ikke koster skjorta!

Farsdagsgaver skal gjerne ikke vært for dyre, men du vil jo gjerne vise at du har lagt litt omtanke i gaven. Da er en opplevelsesgave midt i blinken.

Overrask pappa på farsdagen 12 november – med en gave som vil ga han gode minner, enten alene eller sammen med deg!

Farsdagsgave 2017 – gi noe som dere kan gjøre sammen:

Ølskole

Send far tilbake på skolebenken! Vi tipper han vil like både pensum og lekser. På dette to timers kurset får man nemlig lære om og smake på øl. Man får blant annet høre om ølkultur, historie, bryggeprosessen og hva som skiller de ulike øltypene. Kurset inkluderer tre enheter øl til konsum og inntil 13 smaksprøver.

Les mer.

Curling

Curling er en sport de fleste kan prøve! I curling er man oppdelt i to lag som spiller mot hverandre. Poenget med spillet er å plassere så mange steiner som mulig nærmere midten av boet enn motstanderens beste stein. Det viktigste er å ha det gøy på isen! Gi pappa et gavekort på curling i farsdagsgave 2017.

Les mer

Cognacsmaking

Er pappaen din glad i cognac? Eller er han en av dem som kun nyter cognac i spesielle anledninger? En smaking er uansett en flott opplevelse! Her får man lære mer om drikkens historie og hvordan den blir laget.

Les mer.

to glass cognac
Psst! Vi har også andre smakinger om det skulle passe bedre, se her: Smakinger

LES OGSÅ: Gave til far som har alt? 8 gavetips til opplevelser!

Golfsimulator

Gi pappa en time i en toppmoderne golfsimulator, der han kan velge om han vil finjustere svingen eller spille 18 hull på en valgfri bane i verdensklasse. Perfekt for pappaen som brenner for golf!

Les mer.

Segwaytur

Segway er moro og alle får det til, selv om det føles litt uvant i starten. Her er det bare for far å ta på seg hjelmen og cruise rundt i byen. Kanskje det kunne vært en hyggelig familieaktivitet? Dette er ihvertfall en unik farsdagsgave 2017.

Les mer

Vintercruise

Med tepper og varm drikke er blir et vintercruise på Oslofjorden riktig så koselig. De fleste forbinder båtturer med sommer og måkeskrik, men prøv et vintercruise! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Les mer

Bryggmesterens anbefalte

En burger/pølse og to håndverksøl. Hva mer kan man be om for en hyggelig kveld? Gi far et gavekort på et uformelt måltid i gave til farsdagen, det vil han garantert sette pris på.

Les mer

 

LES OGSÅ: Gave til pappa som har alt? 10 opplevelser en far vil sette pris på!


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar